50

Циник

преди 5 години

Човека ( мутрата ) Пелов си излезе от затвора, като на разходка... и си "кореспондираше" с полицаите във Фейсбук...изчезна в необятните предели на България... ежедневието го "затисна" като нас - оставил зад гърба си затвора, той е тръгнал да урежда частния си живот...колко трогателно!Полицията си "върши работата" ....не е ясно коя обаче.

49

от Швеция

преди 5 години

Живея от 12 години в Швеция, оправил съм си отдавна живота и мога най-отговорно да ви заявя че тук при цивилизацията такова нещо не може да с случи, но тук никога не е имало 45 години комунизъм и руска окупация.

48

Барселона

преди 5 години

Полицията си отдъхна на 50%...остава да се гръмне и другият беглец и работата ще е на 100% свършена.Каквото търсил...това и намерил.И ако се окаже че пак е замесена жена...егати и *** ***...

47

Анонимен

преди 5 години

От 1948г в България всичко е под контрол и манипулации на ДС Бг Франкенщайна ако си значим и важен те знаят ако създаваш проблеми но си им угоден те покриват ако се пречиш и постоянно им пречиш те ликвидират бързо и ефикасно имат си крими контингент под ръка а мвр само имитира дейност

46

до 53

преди 5 години

Нежен, проверка на отпечатъци е стандрартна процедура. Конспирацията я измисли ти с комичния си пост. Този е бил разпознат от десетки хора в Ботевград още преди месеци.

45

милиционер

преди 5 години

Троянската война ряпа да яде. Хората от затвора бягат да отмъстят за хубавата "Елена" или Симона..може ли да питам, три месеца това ли е организирал? А също и, три месеца, ако не знаете, че си е в родния град, къде сте го търсили? Все интересни въпроси, на които или няма да отговорите или ще е с тъпня от рода на.."бил е депресиран, че тя не го е чакала..хаха..стига вече, смешно става.

44

до Бау

преди 5 години

Какви ги бълваш? Ако е бил гръмнат в лицето, естествено ще му правят проверка на отпечатъци. Дори да не е бил, пак я правят тази проверка. Стандартна процедура. Не е бил с никакви бради/прически/батмански костюми. Чисто некадърна работа на "търсачите" от МВР.

43

Ганьо балкански

преди 5 години

Добре бе, уж полицията го търси под дърво и камък, той нашия си вилнее из Ботевград, та даже и се стреля с някъв заради жена... смятай. Добре, че и двамата са били прости на бургия, че да се изпозастрелят взаймно, че иначе тая работа никой полицай няма да свърши.

42

Анонимен

преди 5 години

Държавният милиционерски апарат е създаден Франкенщайна през 1948г и от тогава до сега функционира на максимум ако си срещу него ще те унищожат или ако си заплаха за тях същото те очаква единствено ти остава опцията терминал 1и2

41

ДЖОН СТАЙНБЕК

преди 5 години

Каквото и да ти говорят,знай,че става дума за пари.

40

Анонимен

преди 5 години

Паметник на културата да му построят сега

39

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че един опасен двоен убиец и беглец от затвора се разхожда посред бял ден в родния си град, без абсолютно никакво притеснение да бъде заловен, изисква незабавната оставка на шефа на МВР.

38

Анонимен

преди 5 години

От серията любовни трилъри-Посреднощ се стрелят заради жени.

37

Анонимен

преди 5 години

Добре, че има естествен подбор при бандитите, че ако чакаме на родната полиция , мани, мани!Човекът в родния си град лични драми разплита, а те иначе го търсели усилено!Много щеше да е смешно, ако не беше жалко!

36

мвр филм

преди 5 години

хахахахаха тия от мвр да сменят малко версията вече, стига с тия убийства заради ревност, взеха да се повтарят малко :D

35

Иванчева

преди 5 години

Така значи, доказа се, че подкупът е бутнат на Иванчева, ама - не. Боже, в каква държава живеем. Цялата държава работи срещу съвестния човек.

34

инфо

преди 5 години

Разбрахме всички убийства в бг. са на лична основа. Няма нужда да ни го съобщавате всеки път. Вече си знаем.

33

абе

преди 5 години

Пак ли ревност бре!

32

Анонимен

преди 5 години

Браво на МВР за добре свършената работа. Сега разчитаме на някой бакшиш/чистач да гръмне и другия, че и той най-вероятно в момента си пие сутрешното кафе на централния площад на някой град.

31

Анонимен

преди 5 години

Добре, че има Марио Сутеньорчето да свръши работата на елитните командоси на МВР