83

Боби

преди 6 години

До АнонименЕххх експерте и всички любители на конспирациите за подмяна с двойнициСъвременните фотоапарати (професионалните) снимат с такава зверска разделителна способност че се виждат всички несъвършенства на кожата на човека а ако сензора е малко по-особен така да се каже мултиспектрален може и кръвоносните съдове непосредствено под кожата да се заснемат. А това си е вид БИОМЕТРИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ.и Въпросната височина ще покажат на "клиента"

82

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимките на тоя през последните дни и ми се струва, че не ни показват един и същ човек всеки път е различен, май. Явно имат набор от двойници и ги менкат според случая. Забелязах мекото на ушите отдолу. огледайте снимките добре и ще видите, че са различни.

81

Кен

преди 6 години

До АнонименНе. Просто се разходих на чист въздух, хапнах, пийнах и сега ще си почивам.

80

Анонимен

преди 6 години

"Кен"-чето направо го смачкаха... Скри се вдън земя. Така е. Срещу фактите и троловете мълчат

79

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit"Путин проговори на немски в Австрия! Каза две изречения!"---Хафене, на международни форуми, ПО ПРОТОКОЛ се говори на родния език. С превод.За колоритност се допуска да кажеш "две изречения" на езика на страната-домакин.Но това не е материя за теб. По-добре си заври "варения хайт" в "хафена" и си трай. И да си оправиш "лузър нейма"! :)

78

Боби

преди 6 години

До Кени такаГражданска платка със 100 транзистора 100*20цента = 20$Военна платка със 100 транзисторанаправена от робот 100*20$ + 10$робот = 2010$ - не може да се ремонтиранаправена ръчно 100*20$ + 100$ за лелките = 2100$ - МОЖЕ ДА СЕ РЕМОНТИРА примерно цена на ремонт 2*20$ + 100$ за инженер 140$ е много по-евтино от 2010$ за нова платка направена от робот

77

Боби

преди 6 години

До КенЕстествено че не са нито по-производителни нито по-надеждни от робот. Но за да е ефективен робота ти трябва да проектираш платката така че елементите да се монтират върху повърхността с ограничен или без корпус - а такава платка посмъртно от човек не може да се поправи ако нещо се скапа се хвърля цялата платкаНо разбери един транзистор(от по-мощните) за гражданския пазар струва 20 цента за военните е 20 долара заради ГАРАНЦИЯ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ СЛЕД РЕАЛНИ ТЕСТОВЕплатката колко струва?

76

Кен

преди 6 години

До БобиВ случая с танка Т-90S, топловизьорът Catherine (https://thalesgroup/en/worldwide/news/catherine-complete-family-thermal-imagers) се явява компонент от оборудването му. Изделие е от гледна точка на компанията, която го произвежда - френската Thales.Не е сериозно да се опитваш да ни убеждаваш, че "леличките" са по-надеждни от роботите. Да не говорим за по-производителни. Сигурно и по време на война ще използват газови поялници.

75

Боби

преди 6 години

До КенКолегаТопловизиорът е ИЗДЕЛИЕЛещата е компонент, Транзисторите, диодите, кондензатори и прочие са компоненти.В руската армия се прави по възможност така оръжието че да може да се ремонтира от хора. Тоест лелички а не роботи лепят компонентите по платките - допотопно ще кажеш но сигурно че и по време на война леличките ще продължат да произвеждат оръжия, Защото робота да е ефективен се нуждае от СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КОМПОНЕНТИ и МНОГО ПО-КАЧЕСТВЕНИ а това при война е трудно да се осигури

74

Кен

преди 6 години

До БобиАко беше нещо много хубаво, досега да им се е случила национализацията.Не знам какво имаш предвид под компоненти, но и топловизьорът на танка е компонент.Не съм русофоб - дори напротив, но за съжаление, като се изключи оръжейната останалата руска промишленост е много назад.

73

Боби

преди 6 години

До КенВ руските оръжия(електроника) се ползваха западни компоненти защото са по-качествени за съответната цена. Самата схемотехника си е чисто руска. Е импортозаместването се изразява в принуждаване на руските производители на компоненти да произвеждат по-качествена стока ставаща вече за ползване от военните. За съжаление това в повечето случаи все още е по-скъпо от колкото вноса. Но това принуждава фирмите да се развиват, защото ако не искат или бавят може и национализация да им се случи ...

72

Кен

преди 6 години

До ЕСофобниковАко ставаше дума за България, сигурно щеше да се оплакваш, че оръжейни технологии не се ядат и пият.Освен това в новите оръжия на Русия се използват много западни технологии и след въвеждане на санкциите това доведе до отказ на някои страни да купуват вече руско оръжие - просто не е конкурентно. Предпочетоха кое - котайското.

71

8===o

преди 6 години

джуджана преди обясняваше колко са полезни санкциите за русия.

70

Боби

преди 6 години

До 76В парка до нас почти в Центъра на София поставиха временно Кафе за лятото - Тоалетните са ЕКО ТОИ - което е по гадно от външна тоалетнапп На село не зависимо че имаме тоалетна и баня в самата къща имаме външна баня(слънчева) и външна тоалетна също така. До колкото знам в повечето села в България това е практика.

69

До 75

преди 6 години

До АнонименХаха, вярвай си.

68

DO 69

преди 6 години

До рускиняАми, че в Русия и до днес са с външни тоалетни, бе, уушанкее.

67

Анонимен

преди 6 години

По принцип Путин е прав. Планчето за разрушаване на Европа е в Америка, не в Русия.

66

ЕСофобников

преди 6 години

Влади(владей)мир(света) ще го постигне.Политиците си пеят,а бизнеса бе на крака в Русия.Гледах министъра на промишлеността носи метър високи папки договори със западни компании,пъшка-"Едвам смогваме да подпишем".Терресса Змей бълва огън,а праща цвета на икономиката и банковия сектор в Русия.За Анхела да не говорим,Микрон гледаше като след двойка.Целта на санкциите бе лишаване на Русия от авангардни технологии,които да използва във въоръжението си.Русия показа новите си оръжия.ЕС или US?

65

ognyanz

преди 6 години

До мазепа: След връщането на Крим? Няма да има такова нещо. Санкциите няма да отпаднат, но ще бъдат сведени до минимум. Както казват "и вълкът сит, и агнето цяло", но в дипломацията не могат да минат без известна доза лицемерие.

64

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 68: Че взаимните санкции Русия-ЕС вредят и на двете страни, това е ясно. Въпрос на време е да бъдат отменени и колкото по-рано, толкова по-добре.А за Крим украинците сами са си виновни. Готвеха се да правят американска база там, но не мина номера.