8

Пич

преди 5 години

Това е тривиален случай. Очевидно Харви е бил гадняр, който се е възползвал от ситуацията и е плющял млади актриси. Със сигурност това е ставало със съгласието или с полу-съгласието на тези некадърни патки. За това сега може да видим на екран изключително некадърни жени "звезди", и в пъти по-кадърни мъже. Това е истината. Кой на негово място не би опънал тези мацки!? Естествено, сега им е паднало на тези отпадъци, да го наковат и оклеветят. Това и направиха.

7

dmx

преди 5 години

Вижте този детайл - имал 10 годишна връзка с едната. Това като с Асанж, изнасилил две жени, които му направили кафе сутринта. Значи, тези жени не е зле да ги тикнат в затвора, просто. Да им пикая и на правосъдната система, и на ценностите.

6

Нафарфорий

преди 5 години

След две-три години в килия с няколко латиноса и афроамериканеца ще е почетен гост и доктор хонорис кауза на София Прайд.

5

DOG EAT DOG

преди 5 години

Евреи завидяха на евреин. От осанна до разпни го. Нищо ново, сценарий на 2000 години. Това нас не ни интересува щото сме по-древни и по-умни.

4

Анонимен

преди 5 години

Много ясно, че е невинен. Те са му се натискали и са облажили покрай това.

3

Анонимен

преди 5 години

па невинен си е толко журви са искали кариера

2

Готино

преди 5 години

Леки жени с тежки обвинения :(

1

Анонимен

преди 5 години

В този случай Холивуд се разправи с недолюбвания от него продуцент, който досега търпя най - лицемерно. А тези старлетки, които са търсили кариера едва ли насила са били карани да си дават д -то под наем. Това си е риск, това че си се дал не значи че въпросът ти е решен. Въпрос на личен избор. Навсякъде в шоубизнеса е така.