105

Анонимен

преди 5 години

Дано купят нови западни(най-добре американски) машини

104

Въй!

преди 5 години

Току-виж се съживил мъртвец! Поредното замислено голямо НИЩО! Вятър и мъгла се стелят за вечни времена над унищожената завинаги българска армия. Всичко казано и уж направено, ще е хвърляне на прах в очите на останалите в България ***. Ама то и такива трябва да има- иначе на кого ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ще се прави на интересен.

103

Д-р Иванов

преди 5 години

До 97 АнонименМалееее ! Имаш крещяща нужда от контролен преглед при психолог

102

Димитров

преди 5 години

F-16 ( модерна версия ) - Летателен живот 8.000 часа / по нисък разход на гориво / много-по модерна бордова система / по голям летателен обхват /МИГ 29 ( модерна версия ) - Летателен живот 4.000 часа / по маневрен и по бърз /F-16 - цена $47 000 000MIG 29 - цена $27 000 000

101

А

преди 5 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕТЕ И В КАКВО ТЕХХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ,ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ДА ДАВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЗА ХВЪРЧАЩИ ***,ПО ДОБРЕ ВЗЕМЕТЕ РАКЕТИ КАКТО ТУРЦИЯ С 400 ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СМЕЕ ДА НИ НАПАДНЕ,САУДИТСКА АРАБИЯ ДА НЕ СА ПО ПРОСТИИ ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИХТЕ ХРАНТУТЕНИЦИ ТАКИВА,НА ТАКОВА МАЛКА ДАРЪЖАВА НЯКОЛКО РАКЕТИ И СТАБИЛНОСТТА Е ВЪРЗАНА,КАКВО СТЕ СЛУЖИЛИ,ВСИЧКИ СЕ ИЗМЕНЯ,АМИ ПОДДРЪЖКА,ГОРИВО,НЕ СТЕ ДОБРЕ.ЗА РАКЕТИТЕ ИСКА ДУПЕ,ВИЕ ГОНЯМАТЕ.

100

Анонимен

преди 5 години

за тез пари колко военни дрона, техника и т.н. можеха да се направят

99

Анонимен

преди 5 години

по-голяма държавна кражба не е имало

98

С парите от КТБ ?

преди 5 години

Намерете 4-те милиарда от КТБ и с тях купете самоле ? ти. Сваляте вече 7-*** кожа от гърба на много бедния български народ. Нататък става страшно..

97

Питам

преди 5 години

До сс 96 Бъзикаш се по социалистически , нали?

96

Ти да видиш...

преди 5 години

До сс 95 И то Ф-16. Класика в жанра. Ердоган знае какво да си купи. На нас не трябват самолети летяшти по 3 000 км. Трябват ни точно Ф-16 с най съвременна електроника. Държавата ни е малко по площ и трябва да я защитавам, а не да нападаме .Нападението е марка на Путин.

95

Анонимен

преди 5 години

Това е добра новина, за закупуването на самолети от натовска държава.

94

Анонимен

преди 5 години

До ДодоКато Полша, и по територия и по население. Но това е било ясно на Русия още тогава и е парирала всичко още в началото, хитро, подло и без компромисно. Успели са да наплашат запада с новата голяма проруска страна на балканите и са постигнали своето. Не ни оставиха да си обединим държавата и от 70 г. ни дърпат надолу с агентурата си. Лошото е че още има *** които им се връзват. Децата ни прогониха, съсипаха ни от всякъде се промъкват подло тук. БГ се управлява от руски шпиони ...

93

Анонимен

преди 5 години

До МОИТЕ ПАРИДа, хубаво е да има мощно ПВО но в учебника по тактика и конкретно по тактика на ПВО е написано с химикал под заглавието, "ПВО е като космите на женския полов орган. Пречи но не спира." Примери колкото щеш ВСВ, Ирак, Сърбия, Сирия и т.н.

92

сс

преди 5 години

а най добре е тези пари да ги разделят на всеки човек от бг сами си ги сметнете колко се пада на човек

91

сс

преди 5 години

само да кажа Турция има към 700 самолета правете си сметка къде сме

90

Анонимен

преди 5 години

по принцип трябав да се пазим от Турция, но сега ни трябват не толкова самолет, а мощна ПВО, за да се пазим от техните ракети и самолети. Ф-16 не са лоши, но се бяха на мода преди 25 години, днес вече има самолети от съвсем ново поколения - даже две поколения по-късно.

89

ХоХо

преди 5 години

Самозваните политици не разбраха, че трябва да се инвестира в развитието на нацията. Ако това не се случи, след време, закупените "фърчила" няма да има кой да пазят.

88

.

преди 5 години

До Анонимен 39Сега сметни и колко е вноската на България в ЕС и колко е усвоеното от България от указаните суми. Тогава може да се каже дали има плюс или минус и всякакви други сравнения.

87

Анонимен

преди 5 години

С бюдбет от 1,8 млрд. лв или около 900 млн. долара за 8 самолета не очаквайте да са нещо различно от стари F16 или Грипен. Юрофайтърите, Рафалите или F35 са по 300 млн. долара бройката...Няма шанс за тях. А ние имаме и иизискване за производство на част от компонентите и сервизиране в България, което прави нещата още по-трудни...А колкото за това, че Миг21 "препарирал" F35...айде по-кротко, доста руска пропаганда сте чели...

86

Ф.С.В.

преди 5 години

И конкурса бе спечелен от САЩ с 16 бойни Ф16 на които са се учили американски пилоти -летящи тренажори стари и за нищо не стават!1 Това ще четете след няколко месеца -ХМ