27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен

26

Анонимен

преди 5 години

Ще си вложа аз парите труда и времето и после ще чакам готовата продукция да ми я купят на цена на каквато на тях им харесва за да ги препродадат на петорна после.... еми няма как да стане Опъвам палатка на пазара и продавам на дъмпингови цени на пук на алчните прекупвачи

25

Анонимен

преди 5 години

Най-обикновен картел на мутри. Същото е и с млекопроизводителите. Държавата трябва да се намеси. Неможе да печелиш петорно от препродаване...много е нагло.

24

Анонимен

преди 5 години

Хубави череши все още се продават по 5лв. килограма. Какво става с тази страна и защо се подиграват с труда на тези хора с градините?

23

Не по 2.50

преди 5 години

Български череши в големите магазини вървят по 4лв

22

Дедо

преди 5 години

Уважаеми производители,не хвърляйте черешите по магистрали и тем подобни улични настилки.Не ги оставяйте по дърветатата.Толкова е просто-оставте ги да окапят по земята и да видите после каква блага домашнярка се точи от казана!И после продавайте ракия-затворен цикъл.

21

Анонимен

преди 5 години

при обикновени мутри и разбойници в правлението какво очаквате после пак да си ги изберетете албанците дето им се смеехме и китайците до 89 година бяха в киреча ама на соросоидната демонстрация на тянанмън изкараха танковете и се га дса първа сила в светаа тогава бяха никой за 30 години - без да ограбват други народитака че каквото си надробихте това ще сърбате и децата ви и внуцитеи ще си кусате демокрацията дето е като парата на чорбата дето хитър петър си умирисваше филията- айде да ви

20

Ранд

преди 5 години

При такъв безличен и послушен министър, какво очаквате!

19

Анонимен

преди 5 години

Всеки гледа да се докопа до държавна работа , после що това било скъпо или онова . Цените ще се качват още . Пропорционално на напускащите страната работещи .

18

Анонимен

преди 5 години

Само искам да подчертая, че от днес.бг току що ми изтриха коментар относно тях. В Северна Корея действат така.

17

Анонимен

преди 5 години

Търговците са ***, производителите са ***, даже *** на квадрат, потребителите са ***. Всичко се саморегулира. Аз тази година череши не съм купувал и не смятам да купувам, хайде да видим дали ще умра!!! Аман от спекулации!!!!! Вадете си очите и не ме занимавайте с глупости!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Първо качвате мутрите на върха, после хленчене.

15

Анонимен

преди 5 години

Тука е така!Продаваш на мутрите за стотинки или фалираш.После чакайте производство и развитие.

14

Анонимен

преди 5 години

Лошо. При розите, сега при черешите. А при нас ги уби студът и няма.

13

Анонимен

преди 5 години

Черешите тряба да ги изкупуват по 10 евро на килограм.

12

(-_-)

преди 5 години

Решение:Производителите сами продават стоката си по градските пазари. Резултат:1. Елиминират се алчните прекупвачи;2. Цената за крайния потребител пада драстично;3. Качеството се повишава, защото едно е да продаваш собствена стока, друго е да препродаваш..

11

Анонимен

преди 5 години

Хм..миналата година що не се оплакваха?Ааа,сетих се,килограма на пазара беше 5,60!!

10

Анонимен

преди 5 години

а що така бре европейчетате турските и гръцките фермери на сметка а нашите на загуба що таккогато 89 година едни емикари разказваха как ще се спре дотирането на земеделието и всичко ще цъфти правехте митинги по 100 хиляди в софияв същото време в европа се дотираше селското стопанство над 50 процента и сега е същотоно вие сте в европа само ако требе да ви се вземе нещо а не да ви се дате айде хаирлия и после пак си изберете банкянската продажно кратунче - да ви е сладко

9

до 7

преди 5 години

Защо не си ядат черешите или не си ги продават сами ? Всеки може да си засее по една череша и да яде череши без пари дори . Обрал *** една череша и иска да стане милионер

8

Nikola

преди 5 години

До БУНТАРМоже да ги пуснем и по 5ст. ако искаш. Интересно в Италия по колко цента те пускат да береш?