40

Тръмовица

преди 5 години

ЕК превръща Европа в демократичен съветски съюз? и ще залезе 5 пъти по бързо от СССР

39

ognyanz

преди 5 години

Да уточним кой е Алекс Алексиев - бивш (а може би и настоящ) нещатен сътрудник на ЦРУ и Пентагона. Така че от тая позиция мненията, които могат да се очакват от него са ясни:1. Отношенията между ЕС и Русия няма да се променят.2. Отношенията на ЕС със САЩ са сложни, но ще се подобрят.3. За търговска война между САЩ и Европа не може да се говори (въпреки че тя е почти започнала)и т.н.Полезно е да се публикуват и мнения на такива коментатори, но е добре и да се дава кратка справка кой какъв е.

38

ЧЕРИ

преди 5 години

До До 26ПОЛША НИЩО НЕ КУПУВА ОТ САЩ. АМЕРИКАНЦИТЕ НАПРАВИХА ГАЗОХРАНИЛИЩЕ И ЗАДЪЛЖИХА ПОЛЯЦИТЕ ДА ГО ИЗПЛАЩАТ С 3 ПЪТИ ПО СКЪП ГАЗ.ИНАЧЕ ПОЛЗВАТ РУСКА И СЕВЕРНА ГАЗ.КАТО РУСКАТА ИМ Е НАЙ-ЕВТИНА.

37

Анонимен

преди 5 години

Трагедията на България е че на никой не му пука за нея.Най-важни са или човешки или партийни фактори, а освободените пари се изнасят в чужбина.Дано ромите, като станат мнозинство, мислят повече за родината си.

36

касандра

преди 5 години

Ако ЕС стане демократичен съветски съюз то заплатите и цените във всички 29 държави трябва да са еднакви. Така беше във всички 15 републики в бившия СССР.

35

Анонимен

преди 5 години

АЛЕКС АЛЕКСИЕВ Е НАПЪЛНО АМОРТИЗИРАН, НЕГОВИТЕ АНАЛИЗИ ВЕЧЕ НЯМАТ СТОЙНОСТ, ДОРИ ЦРУ ВЕЧЕ НЕ ГО ПОЛЗВА.

34

Крилов басни

преди 5 години

Проблем в България - липсата на държавна политика!

33

Анонимен

преди 5 години

ЗА-КРИ-ВАЙ!

32

До 26

преди 5 години

Полша купува газ от Катар и САЩ. Цената е 1000 долара за 1000 куб. метра ФРАНКО ПРИСТАНИЩЕ ГДИНЯ.Така че думата евтин тук не може да се употребява.

31

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ДЕМОКРАТИЧЕН, ЗАЩОТО НА ПРАКТИКА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДВЕ - ТРИ ДЪРЖАВИ И ТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО. И АКО НЯКОЙ ИМ СЕ ОЗЪБИ, ЗАПОЧВАТ ЗАПЛАХИ И ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕ. Справка Полша, Унгария , Австрия, Чехия, сега и Италия

30

ССЕР

преди 5 години

Съюз на съветските европейски републики е най -правилното название!

29

полезенидиот русофил

преди 5 години

Трагедия е за България, че имаме един източник на газ и това зависи от Газпром, който не желае да имаме друг..................................................Ами ние така ще правим ,че България винаги да е зависима от Русия ! Не случайно организирахме протести когато разбрахме ,че западът иска да инвестира в България за съвместно производство на шистов газ !

28

Анонимен

преди 5 години

Не в демократичен ,а в гейски ЕС.

27

Анонимен

преди 5 години

"Трагедия е за България, че имаме един източник на газ и това зависи от Газпром, който не желае да имаме друг."Ох, насълзиха ми се очишките, ох, ох, ох, горката членка на ЕС и НАТО, ох каква трагедия, ооо, ужас, ужас, ох горките... чичо Сам няма ли да помогне на партньорите си, защо не прати трима сенатори да кацнат в Москва при Газпром да привикат генералния директор и той да обяви след това, че Газпром ще продава на България на половин цена?

26

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че Газпром не желае България да има друг клиент. Същото е с всеки производител който продава каквато и да е стока. Но на България какво и пречи да си купува евтин шистов газ от по-старшите партньори или евтина бутилирана газ от Катар? Газпром не може да направи нищо по въпроса, дори Южен Поток не стана, защото България каза "не" и Газпром не можа нищо да направи. Купувайте евтино от САЩ, защо лаете срещу Газпром.

25

Анонимен

преди 5 години

ЕС не може да е демократичен съюз докато няма свобода на мнението. Много учени лежат по затворите в Германия, Холандия, Франция и другите "демократични" страни само защото са изразили различно мнение или научните им изследвания не са били в съответствие с изискванията на "демократичния" закон.

24

Анонимен

преди 5 години

Какво му е демократичното. При СССР поне за партията гласуваха 98% и имаше 1-2 процента за некакви други партии от кумова срама. А сега 100% всички са за демокрацията, като в Северна Корея, как пък в цялото демократично ЕС не се появи толкова години дори едина партийка която е за друга система, не за демокрация? Една дума да каже политик срещу демокрацията и е аут - демокрацията новата свещена крава, по зле е от СССР.

23

аз

преди 5 години

тоя цру агент ко ми се прай на ударена мъ рша, Русия не желаела? а маккеин изро да за кво дойде? ей такива като тоя са за народен съд, абв сега ви прави списъка, нали знаете

22

Анонимен

преди 5 години

ЕС е бита карта.

21

ШopoШ

преди 5 години

Алексиев приказва врели - некипели.Хората които представлявам ви направиха СССР и равенство, вие ги о.рахте. Ази хората зад мен ви направихме ЕС и ви дадохме ценности, вие ги о.рахте. Сега каквото си щете си приказвайте, ни мислим да ви направим шериат. Него няма да о.ерете, той ще ви н..ере.След 30 години, последният рус и синеок германец ще се взира с мокро от сълзи лице на Изток и ще се моли да дойдат руските танкове да освободят отново Европа.