33

Българин

преди 5 години

Браво! Европа успешно защитава ценностите си!

32

Анонимен

преди 5 години

Република България се е подписала и е съгласна спрямо всички норми на ЕС за свобода на предвижване и работа на територията на ЕС. Следователно то, разрешава на съпрузите на европейски граждани да живеят на едно място, или казано ако канадец сключи брак с мъж ИЛИ жена с мъж или жена от ЕС, то той придобива статут на гражданин на ЕС. Закона е ЯСЕН като бял ден. В република България еднополовите бракове за забранени, но ние сме поели ангажимент към горенаписаното и спазването му.

31

Следваща стъпка

преди 5 години

Гей браковете ще бъдат задължени да имат права и при раждането на деца !!!Така, че с един куршум два заека, ще се увеличава населението.Зер, като имат права за това да имат и за всичко.Този въпрос е вече решен в Русия. "От Русия сеобаждат, че мъжете вече раждат".Това е дело на Титана Путин. Той лично е заявил, че трябва да му дадат правото да играе в NBA=

30

Ф.С.В.

преди 5 години

Най отвратителното нещо е - да видиш двама мъже да се целуват !! По съм склонен да са жени-- но като цяло е грозно и отвратително !!!

29

смок

преди 5 години

Ама някой пречи ли им?

28

Ф.С.В.

преди 5 години

Докога ще ни занимавате с тези болни същества -които трябва да се лекуват- Оставете ги намира - Никой не им обръща внимание- Не може постоянно да слушаме за тяхните проблеми -кой е жената и кой е майката !! Има толкова много проблеми в европейските народи - Толкова много проблеми има и в Българският народ който ИЗЧЕЗВА! Ако БГ стане един голям ПРАЙД -то това ще е с надписа --BG GAME OVER ! Мислете как Бг да е във възход - как семейства да раждат деца и да са щастливи и сигурни в БГ

27

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Християнин и ще ви кажа на всички които одобрявате содомията или пък я вършите и сте доволни да се хвалите и парадирате с това че ви очаква ненадейна смърт и след нея вечни огнени мъки непрестанни в Ада.и Аз съм против вашия морал и ценности на живот и се моля на Бог да ви вразуми преди да се погубите а и други да погубите

26

КОМУНИСТ

преди 5 години

ЕС, ЕП са заразата на човечеството ! Техните отсъждания са античовешки, терористични, лишени от всякакъв морал и ценности. Търтеите, кръвопийци в ЕС парламента са туморът на човечеството. Пияници, пиявици, бандити, човекомразци, убийци

25

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се, че ще се обърнат към Люксембургския съд. Може дори и на люксембургския министър председател да са се обадили.

24

Киро Х

преди 5 години

Не си мислете, че случващото се в Европа е случайно и се дължи просто ей така, на упадък и лош късмет, дошли инцидентно и от самосебе си! Напротив! Случващият се културен, финансов и физически геноцид срещу Бялата, Християнска раса е добре планиран от средата на 19 век заговор, който навлиза в крайния си етап. Адолф Хитлер видя нещата и се опита да се противопостави, всички знаем докъде стигна. Късни е! Спасение няма. Уви!

23

Анонимен

преди 5 години

До ВъзмутенаАко не си забелязала основната битка сега е срещу белия хетеросексуален мъж и патриархалната семейна традиция - те са виновни за всичко, за всички злини на света минали, настоящи и бъдещи.

22

Анонимен

преди 5 години

Точно така:ЛИЧЕН живот,а не парад живот.

21

Булгар Булгар

преди 5 години

Обвинявам гейовете за виновни за всички несполуки в тази държава, включително и за своите лични такива. Вярвам, че България трябва да върви по пътя на велика Русия и че армията трябва да е над всичко. Тогава бъркотията в държавата и личните ми несполуки ще са оправдани, защото ще сме велика страна с военни паради всяка година показващи нашата мощ и мъжество! А един ден, живот и здраве колективизация и национализация и германски пенсии! Ето това искаме ние истинските българи!

20

Мен

преди 5 години

До АнонименМоже но само ако сте от един и същи пол. Ако ти си мъж тогава си направи операция да заприличаш на жена и тогава се взимайте с кравичката да се обичате.

19

Възмутена

преди 5 години

Европа е заприличала на сборище на пропаднали о....трепки.Няма морал,няма уважение към цялостта на семейството,няма възпитание.Само опит за извиване на ръцете и агресивно натрапване на извращения,дори по-агресивно от нападенията на ИДИЛ.

18

Анонимен

преди 5 години

Имам следния казус за еврогейския съд - ако съм лудо влюбен в кравата Пенка, мога ли да се оженя за нея и след това тя ще получили гражданство или ще трябва да се разделим, защото не ни признават брачното свидетелство?

17

Анонимен

преди 5 години

До old fashionedНИе сме си виновни, че ги търпим, защото те са малък процент малцинство, изобщо не са толкова много колкото се изкарват 1-2% макс. Въпроса е че днес модерно и печелившо, да си направиш НПО, което да реве за права на гейове, жени, малцинства, животни и т.н., хем се правиш на интересен, хем разни слабоумници ти пълнят гушата с дарения. Обаче къде отиде основния принцип на демокрацията, а именно мнозинство решава какво и как да се случва?

16

Додо

преди 5 години

Каквото и да кажат магистратите, родилния канал на жената никога не може да бъде заменен от мъжкия рeктyм! По тази причина бракът е между мъж и жена. Другото е болест и извращение. Но- вие добре го знаете и целта на тази отвратителна публикация е да бъде провокативна и да натрупа трафик.

15

Анонимен

преди 5 години

Преди двойката да се "ожени" в Брюксел, са живеели заедно в САЩ. Как румънецът е престоявал там и ако отидат сега ще му дадат ли американците право на постоянен престой?

14

old fashioned

преди 5 години

Не думай...имали били право на личен живот.Живеем във все по-извратен и объркан свят и група хора стават все по-гръмогласни,в опитите си да ни натпрапят своята извратеност и малоумност.