53

Анонимен

преди 5 години

Защо ни пълнят главите и очите с мрасотии какво да направим като са болни ние нормалните не им пречим и тъка тази мръсотия да си я показват в къщи това е божие проклятие а не благословение содом и гомор покайте се че бог със жупел ще ви унищожи а ние искаме господна България да не се кляня на чужди интереси политики Бог да пази православна България тя е за нашите деца род рода потомство бъдете благословени

52

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Ало, СъниСъвсем правилно.Търпя им простотиите по улиците,но това,като данъкоплатец,да плащам и масрафите им-те това вече си е гавра.

51

Анонимен

преди 5 години

До евгени минчев"споделят тази истина"Коя истина? Истината е, че хората из.***.де.ра.стя.ват от суета. Скучно им е. Искат да са в медиеите. Да са различни. И ако може да го постигнат без усилие.

50

Анонимен

преди 5 години

До Ало, Сънихайде да не лъжеш така на едро. документче, нещо? източник? само не цитирай оня ***, латино-патрЕота контрера, който също си разпространява свободни съчинения.

49

Ало, Съни

преди 5 години

Гей общността кога ще почне да си плаща за охраната на парада? Това мероприятие струва по около 200 000 лева годишно на данъкоплатеца.

48

евгени минчев

преди 5 години

пожелавам на всички християни дето плюят по хората с различна сексуална ориентация някой ден децата им да им споделят тази истина. точно за това плачете. нехранимайковци

47

Мене

преди 5 години

Хахахха мега много ме забавляват тея дето цитират Библията и си мисля, че отваряйки си устата, казват нещо. Били християни, били морални, били чисти, били одухотворени... Майко, майко...

46

Рада Д.

преди 5 години

А Сашо Нереза - какво ще се изкашля по въпроса? Дайте думата на СДС-***! Те са изключително подготвени по темата .

45

до сънито

преди 5 години

Човече /или каквото и да си/, хич не ни дреме с кого правиш секс, както не ни дреме и останалите с кого правят секс, или с кого живеят.С вашите истерии пречите на нас нормалните хора да си гледаме нашия живот. Оставете ни на мира най-после. Всеки човек си има свои проблеми и се опитва да ги решава, но не занимава другите с тях. Защото най-малкото е възпитан. За разлика от вас.

44

Оракул

преди 5 години

Дави кажа ли как виждам бъдещето? Планета, населена с хомосексуални ***.

43

Sunny

преди 5 години

100% от тези коментари трябва да са ***, чак толкова комплексирани и ограничени хора ми е трудно да повеярвам че има :DВ случай че някой наистина си мисли че неговото много специално мнение е от значение относно кой какво го кефи сексуално: 1. не е2. адски много мъже обичат да правят секс с други мъже. Това не ги прави жени, прави ги мъже които обичат пенис3. тези хора са навсякъде и имат право да са навсякъде точно колкото вас и дали вие сте християнин или не няма значение

42

Да, бе!

преди 5 години

Имат и право да не правят парад, за да си го показват!

41

Анонимен

преди 5 години

Мда, ако един мъж си мисли, че е Наполеон - лекуват го. А ако се мисли за жена - защитават му правата...

40

Анонимен

преди 5 години

ОК Като имат личен живот защо се стремят да го направят обществено достояние?И аз имам личен живот, но не го парадирам по улиците.

39

мое мнение

преди 5 години

Всеки има правото на личен живот,в 21 век

38

1

преди 5 години

А нещо за нас нормалните семейства реши ли съда ?Или това не го интересува по принцип ?

37

Анонимен

преди 5 години

Абе , да си живеят както искат! За какво пак ни занимавате с тия ?

36

Анонимен

преди 5 години

И кой ще им ражда на тия деца? Освен да кандисат ромките.

35

Анонимен

преди 5 години

Някой да пречи на някого да живее с когото си иска? Никой на никого не пречи.Истеричните гейове обаче трябва да напомнят за себе си. Нали това е смисъла на живота им.

34

Анонимен

преди 5 години

35, точно така. Например тук наблизо има едно гей семейство щъркели. Абсолютно сигурно е, защото по нищо не се различават. Не се знае откъде са взели яйцата, обаче сега имат две щъркелчета.