35

агресивно лесбо 2.0

преди 5 години

много е забавно как ми трият коментарите, в които подкрепям прайда, но оставят заплахите, обидите и глупостта на хомофобите да висят в интернет жалко е

34

Може, г-н Контрера

преди 5 години

За някои е позволено. Един етнос като прави сватби, затваря цели улици, за да организира там тържеството и цяла седмица тонколоните им сеят такъв гръм и трясък, че нормално човешко същество не може да остане и 2-3 минути в радиус от един километър.Ако репортери идат в някоя от махалите, населявани от този етнос, всеки един представител на етноса се чувства в правото си да им ревне "Махайте се, нямате право да сте тук, не може да снимате!" Гони ги от улиците, поддържани с нашите данъци!

33

еврогей

преди 5 години

Алоу, ВМРО-то, не закачайте обратните -те са точно като вас.

32

комунар

преди 5 години

Евро-либерте,ценностти

31

обонго

преди 5 години

Прайд,пръждосвайте се в Африка,при лъвове-те

30

Анонимен

преди 5 години

The Diagnostic and Statisyical Manual of Mental Disorders (DSM 5), ако намерите вашата персона в това томче, кого можете да убедите, че сте нормални освен някой ***?

29

UJAS! NE SE TARPI

преди 5 години

ДА ХОДЯТ НА ПАРАД В ПОЛЕТО ДО СОФИЯ.фАНДЪКОВА ЩЕ ИЗДАДЕ ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ СОФИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТОАЛЕТНА НА ВСИЧКИ, КОИТО НЯМАТ РАБОТА, А ИМАТ ПАРИ ЗА УКРАСИ И ИЗВРАЩЕНИЯ.БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДНА ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ !!!! ИЛИ НИКОЙ НЕ Я ВИЖДА ИЛИ ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ?!?!

28

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е гей парада, че да разберем за Карлос и останалите обединени педридиоти.

27

do 28

преди 5 години

Много плоско го раздаваш. Аз разбирам Inferiority complex личността, но не там въпросът. Въпросът е когато се комбинира комплекс за малоценност с прекратено емоционално полово развитие водещо до невъзможността за възприемсне на полова идентичност.

26

Берлин

преди 5 години

Трябва да ги дадат тия пишман патриоти на геевете, да ги поолабат малко, че нещо напрегнати ми се струват. :)

25

ИСТНИСКИ ВеМеРеОец

преди 5 години

Вярвам, че България трябва да върви по пътя на велика путинова Русия! Армията да е над всичко и да има военни паради всяка година, ако не и всеки месец, за да се показва силата и мъжеството на нас истинските българи! Вярвам, че всички несполуки в държавата и в личен план са предизвикани от гейове и от *** ценности! Без гейовете ще имаме успешна колективизация и национализация и германски пенсии!

24

ПРАВИЛНО !

преди 5 години

Докато от разни западни организации постоянно инжектират отрова в Европа и в случая в нашата държава с цел деградация на поколенията ние няма да запазим децата си.ЗАЩО няма толкова ентусиасти за парад на 24-ти май, а всички бълват мръсни пари за да объркат децата на България.

23

Iceblast88

преди 5 години

Ако наистина искат да ги приемат, то нека покажат, че и те са данъкоплатци, да покажат, че и те работят за обществото. А не да парадират с сексуалната си ориентация. Ако целта им е провокация ( а начина по които до сега се провежда този парад е точно провокация) то този парад не трябва да се провежда! И ако има сред коментиращите представители на тези среди то моля да разяснят какви точно техни права са нарушени защото според нас нормалните няма такова нещо!

22

Iceblast88

преди 5 години

Нямам нищо напротив да има гей парад, но само ако е както трябва.Ако целта им е да покажат, че са част от обществото то тогава вместо да обикалят и да правят глупости и да създават грозни гледки, то да застанат в парка и да седнат под тенти с маси и столове, да поканят останалите граждани и всеки обратен да дава консултации (безплатни) по професията си. Ако е адвокат, то да консултира хората с правни въпроси, ако е застраховател да разяснява как и защо се ползват застраховки.

21

до 23

преди 5 години

Ало, ало силно русофобско цокало. Не намесвай трета страна а си гледай милия помиярник. Ако сте толкова нормални, защо сте класифицирани в учебниците по психистрия и в клиничните психиатрични справочници на САЩ.

20

Анонимен

преди 5 години

На който му пречи парада да се изнася на Копринка! Там са без различни.На мен ми пречат нощни вълци, безсмъртни полкове, деца във военни униформи и едни 80% от сънародниците.В ХХI- ви век обаче трябва да се научим да се уважаваме и търпим!

19

=

преди 5 години

Извинявам се - ...ЛЕСБИЙКИ...

18

=

преди 5 години

Май преобладават мненията на педерастите и лезсбийките! И кои от правата ви са нарушени, след като искате по всякакъв начин да доминирате над нормалните хора. За справка - собстенникът на порно, педофилски и педерастки телевизии - Влери Симеонов, внесе в парламента предложение за отмяна на СВОБОДНИЯ ИЗБОР НА ГЛАСУВАНЕ(това бе грубо нарушение на Конституцията). ПАРЛАМЕНТЪТ го птие, А КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД го утвърди като правилно!!! И ако това не е дискриминация спрямо нормалните хора.

17

Анонимен

преди 5 години

Защо? Защото всяка партия си има събития с които да се разшуми малко около нея и ако може да спечели някой и друг гласоподавател повече.Този меко казано странен "политик" сега е ресорния на тази партия по парада, преди беше Ангел, който се дореди до европарламента...

16

До рали

преди 5 години

Явно от опит знаеш