38

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат при нас да видят как всичко се оправдава с традиции. Раждат на 12, но всички органи в държавата си затварят очите. Не може закона да се тъпче за това, че някои етноси имали други традиции. На когото не му изнася този закон да отива там където закона се препокрива с традициите му.

37

Анонимен

преди 5 години

Aми спрете да мъкнете шитпийпъл от шитхолс и ще се оправи Европа. Как може най-голямата и3мет от гза на географията да ги влачите и после олеле мале? Да си живеят в цивилизована Азия и Африка по техните си цивилизовани правила. Англистан отдавна е станал пристан за Дарвинови субекти, особено със столицата си Лайнистан - мястото пълно с кафяви същества.

36

софиянец

преди 5 години

До Виещият от кулатаВолен ходеше да ги бие пред джамията, ама щом седна в парламента забрави и оня пак си вие.

35

Пешо

преди 5 години

Що, Симона като е/беше на 22, с какъв си лягаше - 53 или, 57-----------------Ама тя не се жени, тя само си ляга. Искала нови ци/ци момата, ама вместо тях получи куршум в главата. Охранителят не могъл да ги плати, но се разплатил.

34

шоп

преди 5 години

До FckСъщото е и в Египет, в Нил. Даже плуват умрели и подути коне. Тези хора, с тази култура, не са за Европа.

33

Анонимен

преди 5 години

Това е проблем на великаБритания която владя години наред Индия, Пакистан, Бангладеш.Сега да си берат плодовете.Мястото им не е на континента Европа нито в държавите от ЕС.Тези са поданици на кралицата.

32

Клементина

преди 5 години

До Анонимен 25Ако не разбираш, да ти обадя: с кого си ляга Симона е НЕИН избор (няма да го коментирам), а жената от статията е била ПРИНУДЕНА.

31

Fck

преди 5 години

Тва Индийците не са хора. Гледам и не вярвам на очите си в Ютуб.на брега на великата река Ганг Клекнал един и си говори по телефона...на двеста метра натам клекнали още един двама и пак говорат по телефона..и одят по голяма нужда а зад тях туристи гледат красотата на Индия. Немам думи! И разбирашли 300 метра по надоле некви ги горят и фърлят в Ганга..а по надолу един се къпе. Боже мили боже!!! Вие за един бой и мъчения ми говорите!

30

Анонимен

преди 5 години

Островът Тамбукту не интересува никого. Малко островче край Европа. Пренаселено с местни и вносни островитяни.

29

Анонимен

преди 5 години

21 век, а? Тия още не са излезли от пещерите.

28

Анонимен

преди 5 години

Браво на англичаните, само така, мачкай кривоглавците!

27

Анонимен

преди 5 години

"Караници за прекалено западен начин на живот..."-ясна работата!Голяма статия,хитро написана и ако не обърнеш внимание на имената "Упта Манута,Рапта ААту,Прия и т.н.",можеш да си помислиш че става въпрос за британци :)

26

noema c kumapama

преди 5 години

това са част "ценностите", които европейците трябва да приемем безропотно, под силата на медийните манипулации и цензура на хайко маас и под светлото ръководство, на меркел, алтмайер, туск, плевенлиев, зелените и гей-парадистите на сорос и отворено общество.

25

ехо, 26

преди 5 години

Та троолов, казваш "на един журналист..... някъде в Англия" , но помниш горкият "Томи".Стой си в степите иВанушка.-----------------Какъв Иванушка?! Русия не ме вълнува изобщо ! хахаВторо, случаят е реален, от преди около 2 седмици, това видео го разпространяваха различни англ.сайтове в Туитър. Да, журналистът се казваше Томас, фамилията не помня. Но видях как го заобиколиха полицаи и го приканиха да влезе в колата им, а един му взе телефона. Нямаше сила, но журналистът протестираше и се възмущаваше. Именно защото съм голям фен на England ,а не ***, това ме шокира!

24

за пакистанците

преди 5 години

Е известен с антиимигрантските и антимюсюлманските си протести и акции.

23

за пакистанските

преди 5 години

Изнасилвачи става въпрос. Томи Робинсън, британски националист, бива арестува, защото отразява делото за изнасилвачите, което се гледа при строга конфединциалност, за да не се разпалва расова и религиозна омраза. Та робинсън бива арестуван и осъден на 13 месеца затвор. На медиите е забранено от съда да отразяват както делото на пакистанците, така и присъдата на Томи Робинсън. Сега той е в затвора, а протестиращите се притесняват, че ще бъде убит от ислямистките банди вътре, защото Робинсън ....

22

Анонимен

преди 5 години

Кметът на Лондон е от Пакистан.В неговата родина жените ги изнасилват и убиват с камъни.В Индия груповите изнасилвания и убийствата на момичета са ежедневие.Народите на Индия,Пакистан и Бангладеш са примитивни .Но те са любимци на британците.

21

Анонимен

преди 5 години

Имаше скоро в туитъра едно частно видео, как полицаи в Лондон арестуват и вземат мобилния телефон на един журналист репортер, който е разкрил педофилска мрежа някъде в Англия. И се бяха събрали хора с плакати пред полицейското управление, които скандираха Свобода за Томи!Под видеото пишеше :Преди Англия беше пример за целия свят по демокрация, защита на гражданските права и свобода на словото. Сега вече ни отнемат тези права...Хората го разбират - всичко е за да се пазят емигрантите и да се укриват престъпленията им. Но така е в цяла Европа, не само там! И всичко тръгна от Меркел

20

Месоядник

преди 5 години

Ние можем да победим тези практики чрез повече толерантност!Аз казвам, да свикаме един мощен турбо гей парад-прайд до дупка, 1 седмица разврат по улиците и лозунги! Много лозунги! А да видим тогава дали нещата няма да се оправят!

19

Кончита Вурст

преди 5 години

Евроатлантическите ценности повеляват евроатлантиците да правят паради със забучени паунови пера в задниците на които винаги присъстват и ръкопляскат местните политици и посланиците на евроатлантически страни.