62

Анонимен

преди 6 години

Тая и на двамата им е изпила,мозъците,а пък тоз стрелеца-чета бил много уравновесен човек,???Не какви локуми се разтегнат,мани-мани.

61

...

преди 6 години

Само в България,когато стане едно престъпление,след това се говори 3 седмици до най дребна клюка. Просто убийство...не знам вече какво толкова трябва всеки ден да се пише,кой какъв бил. Изяснете колко са загинали и какъв е повода и това е. Тя искала ци.ци той искал да и купи хубав живот.Шефа бил не знам си какъв,имал не знам си кво,само излишни информации. Явно няма какво да пишете...Пародия на журналисти сте всички в България.

60

Мъдрост от живота

преди 6 години

When gold digger turns to grave digger.

59

Анонимен

преди 6 години

оная се оплаква, че се държат кофти с нея но се вози с него в мерджама! *** ***, толкова заслужава!

58

Гого

преди 6 години

Някъде прочетох , че богати хора се обединяват за да му се наложи доживотен без право на замяна, и трябва да го осъдят така, то не може един некадърник да стреля по богат че мацето тръгнал с него , та тя не ЕЕЕЕ негова собственост, да стане и той богат, но с празна тиква до тук .

57

Анонимен

преди 6 години

Много интересно сега кой ще прилапа казината

56

Анонимен

преди 6 години

А тия казина на черепа ли се отчитат или на Коко бе а бе това си са мафиотски разправии като в 90-те

55

Цъцу

преди 6 години

Красота,.. Това все да четем, страхотни демократични новини, Красота,. Влязохме в Европа, и станахме истински Евро ***, И сме в Дивия и красив запад. Давайте *** гърмете се, 3това е Европата

54

Б

преди 6 години

СТИГНАЛ ТАВАНА 26 КАЗИНА НЕ СА МАЛКО,КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ДУШИ Е ЗАТРИЛ.ЗА ДА СТАНЕ ТАКЪВ БОГАТАШ,КОЙ КАКВОТО ТЪРСИ ГО НАМИРА Н.П.

53

justme

преди 6 години

Като всичко в тази държава е порнография така ще е.. На човек с толкова слаба психика да се дава оръжие? Какъв е този измислен тест, който е минал? Триъгълници, петоъгълници не знам, но хората масова наистина са си психично болни..

52

Анонимен

преди 6 години

Това, че собственикът я ухажвал, е твърдение на убиеца, нали така? И е нещо, на което не е бил свидетел, а тя му го била казвала. Какво е имала предвид, какво е казала е едно, а какво лудият е чул и разбрал, е четвърта производна от истината.

51

Анонимен

преди 6 години

Тя работила за собственика от преди около 2 мес.-април и май,стрелеца се запознава с нея от преди месец или познава я през целия месец май,шефа-собственика я тормози и я ухажва служебно защото и той я познава отскоро,но не може да не е знаел,че момичето е щерка на шеф на полицията,а персонала на казиното нищо не знаели чия дъщеря е тяхната колежка,че от отдела кадри също по чии препоръки се явила за крупие и това тормоз-ухажване за тях било нещо ново,а само приятеля знаел,но кой като били двама.

50

Анонимен

преди 6 години

Сигурно Гарда има Ромска кръв във вените си , иначе много тъпо как българин от ревност?

49

Анонимен

преди 6 години

Вариантите са два.Или е луд и си е въобразил, че я спасява, или е поръчково убийство, което иска да маскира като убийство от ревност, за да мине по-тънко. Гръмнал я е в главата и е мислел, че я е убил и може да пуска всякакви лъжи. Лошото е, че без свидетели и оръжие на престъплението, ще е труден процес.

48

Стамен

преди 6 години

Има една стара приказка.Аз малко ще я променя но смисъла остава същият.Вържи "***" да ти е мирно селото.

47

От както свят светув

преди 6 години

Едно време е имало дуели,но за честта и любовта на дамата.Сега се стрелят за това ,че нямат пари за силикон !

46

Анонимен

преди 6 години

Вие сами си направете сметка ще почне ли едно 22-годишно момиче връзка с някакъв глу пав гавазин, когато постоянно се отърква в джентълмени на всякаква възраст. Най-вероятно е била мила с него, което е изтълкувал като шанс да набара нещо младо и да се върне в играта. И е решил, че босът, който я води на вечери, му пречи на плановете.

45

Анонимен

преди 6 години

Преди известно време Станчев е работел за Маджурина като охрана в едно от казината му...затова вече искат да вкарват данс под прикритие във фирмите.станчев е видял отблизо - що за "човек" е бил убитият.

44

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно съм убеден, че тоя 37-годишен дъбил не е имал нищо общо с момичето, освен някакви нищо не значещи разговори на кафе и цигарка в почивките на работа. Останалото е свършило болното му въображение.

43

Анонимен

преди 6 години

Мутренски любовен хорър мъка мъка