11

Анонимен

преди 6 години

голямо лапане

10

Анонимен

преди 6 години

Да беше се отекла ама друг път. Да ти кажа ли защо имаше тапи до 20 часа. Заради самите шофьори. Пред мен един блъсна 3 различни коли . 3 пътни помощи бяха спрели да вдигат закъсали мореплаватели. От ей такива кълвачии се до осложни всичко. Всеки бърза , блъскат се , псуват се ...глупавоо семе.

9

до :):)

преди 6 години

хаха че ти мислиш ли че има читави регулировчици във варненския кат. Това да не ти е София...

8

до 12

преди 6 години

абе остави водата, тя в 17, 30 се беше оттекла, но тогава почна пътния хаос. Пролича че всичйо в таз държава е на самотек....мъка

7

Анонимен

преди 6 години

Необосновани мрънкачи. Пороя беше около 50мин с адска сила. Няма канализация, която да поеме 30л/кв на горе вода . А се пише че е било 70 л . Цял ден показват клипове е голямата Германия, Англия , Гърция , Австрия и тн. На всякъде наводнения тая година. Кво се правите на много умни не знам. Това е природа .

6

Etien

преди 6 години

Снимките някаква реклама на автомобили ли са?

5

Анонимен

преди 6 години

Тамън ще стане Варнеция, мау мяу мяу :)

4

Анонимен

преди 6 години

тия не си научиха урока от аспарухово!

3

Христо Кирчев

преди 6 години

Варна е най-мафиотския и корумпиран град в БГ. Всичко е схеми и системи. След поредните игри на общинско ниво сложиха нови настилки по центр.улици преди няколко години. Вдигнаха нивото, шахтите са по-малко и по-малки от преди и след всеки дъжд Варна е басейн. Наводняват се мази,входове и магазини. Но на кой му пука за хората?

2

от Варна

преди 6 години

Дъждът и бурята , като цяло бяха доста сериозни ,но и по- силни е имало. Важно е , че нямаше градушки..

1

:):)

преди 6 години

и ченгетата се изпокриха след дъжда, като мишоци. Тези светофари регулират при нормален трафик. След дъжда настана пълен хаос ,но какво им пука на катаджиите. Те да да ме спират и да цъкат на таблета колко глоби имам, е нямам , гадно им беше.