133

Анонимен

преди 5 години

Много си позволяват мъжете. Особенно с пари и власт. Или си бият подчинените или нещо друго. Или ще я тероризира като я заставя да прави секс с него или нещо друго. Това може да е вашата жена, вашата приятелка.Защото идея си нямаш колко са напорист в желанието си да получи своето. Мъжете са много голямо зло за жените.

132

гост

преди 5 години

Нежни мутренски души. Ти да видиш собствения им нагон им изяжда главата, не далаверите, наркотиците и измамите. Така се бори престъпността. Ми защото има наивници да вярват...

131

Анонимен

преди 5 години

Тази на 22 изглежда като на 32. Жени, стига зорлем сте се правили на вещици! Не разбрахте ли, най-стойностните мъже харесват натурални жени!Пример: Има евтини про*титу*ки, които си правят прически подобни на тези на някои фолкпевици, мажат се обилно с грим, слагат си разни неща в джуките, за да приличат на маймунски г*з.Обаче има една по-висша класа прос*итут*и, като например стюардесите. Там ги работят скъпи клиенти. Зебележете как ги карат да ходят на работа - с малко грим! С прибрани коси!

130

Анонимен

преди 5 години

Това ми се струва, че не е триъгълник а кара към осмоъгълник. Много са замесени.А като се знаече всека жена има и касичка. Става сериозна работата

129

П.Петров

преди 5 години

Жените знаят и помнят само две неща: първия, с който са го правили и това, че вие сте предпоследния!!!

128

Анонимен

преди 5 години

Жените знаят и помнят само две неща: първия, с който са го правили и това, че вие сте предпоследния.

127

Анонимен

преди 5 години

До ДимитровЖените нямат чувство за принадлежност, отговорност и чест. Докато не го разберем все ще е така. Мъжете пък трябва да се научат, че някоя като им скрои такъв номер трябва да боднат нещо друго и ще им мине.

126

Димитров

преди 5 години

Дон Хосе, наивен войник, който е съблазнен от хитрините на огнената ромка Кармен. Хосе изоставя любимата си от детството и бяга от военните си задължение, но в крайна сметка губи и любовта на Кармен, заради бляскавия матадор Ескамилио, след което Хосе я убива в ревнива ярост. Изображенията на пролетарския живот, неморалността и беззаконието.Това е от Кармен "1875г", с две думи такива ромски трагедйй има от доста отдавна и че тук този манталитет е нещо естествено.

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Като гледам напомпаните устни не е била само с тях двамата,сигурно е имала и други резерви от чичко паричковци......

124

Анонимен

преди 5 години

Жените възпитани с християнски ценности са така... Обикалят, радват се на живота и на порядките на новото време, оправдават се с "такива са времената", тракат се с няколко едновременно. И този, които са избрали за фаворит (т.е. с най-много пари) не го пускат, преди да са намереили някой друг. Като маймyнките, които скачат от клон на клон. Животинчето не пуска стария клон, ако не се е хванало стабилно за новия. Иначе може да падне на земята и да няма спонсор и мъж да я рендосва.

123

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се прави разлика между "умен" и "разумен" човек. Защото много хора са умни, но нямат ценностна система, т.е. не могат да изпозлзват знанията и уменията си за нещо полезно, законно и недолнопробно. Всеки може да научи някакви мурвенски номера, но трябва много повече, за да си стойностен човек. С джуки, мускули и подли номера нищо хубаво не ви очаква. Статистиката говори най-добре.

122

Fallschirmspringer

преди 5 години

Нека бъдем реалисти.Момичето е 22 години,материалните активи ,които притежава са с големи амортизационни отчисления и бързо ликвидни.Тя трябва да намери подходящ финансов "донор",на който да се превърне в рецепиен.Нека не се забравя в тези среди провинцията и не само тя ,бълва млади тунинговани момичета с две мозъчни клетки ,които нямат търпение да станат я чалгарка ,я плеймейтка и най-вече да бъдат "вървежни".Целта е пак същата,важно е донора и ако имат дете от него светлото бъдеще е осигурен

121

американо

преди 5 години

Защо всеки пише за мъжете жената е виновна аз бих гръмнал нея .... мъжете си търсят искАт жените приемат и дават това е ...жената е виновна..няма спор

120

Анонимен

преди 5 години

дедо"Стоката" трябва да се опита, кой е луд да се хвърли напред с главата без да знае къде.

119

Анонимен

преди 5 години

Истинския ключ е :Ако не сте сигурна, че ще заживее с шефа завинаги не му пускайте, карбланш!

118

дедо

преди 5 години

съжалявам че трябва да го кажа но това е пореден урок за девойките, само тази година колко си отидоха по подобен сценарии...какъв е урокът - не се обвързвайте или грубо казано не пускайте аванта ако не сте сигирни че ще живеете с този мъж...завинаги! та, умната, ключът е във вас.

117

Анонимен

преди 5 години

Защото не ти е дошла *** от Етрополе, Правец, Елин Пелин. И не си виждал фриволно поведение и как всеки мъж е потенцялни е, бач. Ти знаеш ли колко са опасни подобни. И какви предпоставки за раздор дават? Какво и е на нея? Има сериозен приятел карат се! Кой не се кара? Работят, но на едно място. Трябва да са много над нещата за да не се ревнуват и да си имат доверие. Подобни заведения дават предпоставка за много изневери, защото има твърде много изкушения всеки ден. Всичко е до човек.

116

Анонимен

преди 5 години

За това на много места е забранено персонала да флиртува по между си. Особенно в подобни заведения мъже, жени събрани на едно място. Освен това, различните клиенти. Всеки флирт води след себе си потенцялни сексуални взаимоотношенията, връзка. Всяка връзка дава предпоставка за подобни ексцесии.

115

Анонимен

преди 5 години

И този шеф, като е знаел, че са във връзка защо след като се скарват не е сложил единия на друго място да работи.?В различни смени.?На момчето не са му издържали нервите. И още повече, че е ревнивец.

114

Анонимен

преди 5 години

За това, като го усетите че ревнува и ви прави безпочвени забележки. Просто преключите връзката с него. При тях нещата са ескалира ли. Всеки ден той я гледа на работа, очевидно шефа му е правил пъпки. Много добре му е било известно, че са във връзка. Защо си е сложил "г, ъза за масичка?"Ако вие, гледате всеки ден приятелката си в колата нааа шефа си и кой знае на кои други места с него, как ще се чувствате!? Очевидно му е любимка и я лансира повече от другите момичета.