21

Анонимен

преди 5 години

"Освен това придобиването ще помогне на Microsoft, която до голяма степен зависи от софтуера с отворен код, да се сдобие с инструменти за програмиране."ХХХАХхахахххахХАХАХХхХаххаХАХАХАХАХхх.... ох, чакйате, да си поема въздух ....ХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХСААХАХАХАХХАХА

20

Анонимен

преди 5 години

Да нее като оная женица от една тв дето проси от некакво име пари за валчер хм странно е едно същата тази женица дане се окаже това което мисля че е тя или щерката че не се знае какво ще стане впрочем ще ми се изплати с лихвите дето сее научила на това тя тая шевка сигорно от умнотия дали не прекара двама човека и затова бе нагла както е нагла пожелавам и успех в живота навремето бях добър да и ходя да и правя услуги а милата за благодарност си при бра и кабела ми умна си ми мила

19

Анонимен

преди 5 години

7 500 000 000 милиарда долара, а един на десет може и да е чувал за Git.

18

Анонимен

преди 5 години

И бизнеса на Нокия с телефоните не е основният им фокус, поне не към днешна дата. А честно казано, Нокиа, можеха да са там, където е Samsung днес, но това е друга тема.А Skype беше изместен от такива, като Viber, Discord, FaceTime и Messanger. PC-то не е постоянно еволюираща технология.Сега имам Dell XPS -15 лаптоп с 4к екран, който върти игрите, по добре от гейминг гардероба за 3000 лева, който имах през 2012.

17

Анонимен

преди 5 години

Да, Нокиа беше лого. Имаха пазарен дял, който съществуваше само защото имаше хора, който искаха евтини мобилни устройства за под 50 лева. Windows Mobile, дойде с бъгове от 98-а(имаше Error "Insert Recovery Disk to continue" и подобни) и подобни, но с липса на много популярни апликации. Lumia телефоните се бореха в за място, на пазар, който беше завладян от iOS и Android от години, но MS, нямах нищо, което да накара хората, да си купят техен телефон, вместо iPhone.

16

Анонимен

преди 5 години

Здравеите тая сутрин имах въпрос към сътрудник подръжка а1 ловеч така въпроса ми бе защо нямам тв любезния ми подръжник кабелен от едно време ми заяви че в офиса ме обичат мен не ме интересува емиле кои какво обича или прави аз съм с парите си иси искам услугата а ти промяна няма като сключвам договор получавам това което искам а на поддъжката на град ловеч благодаря

15

Анонимен

преди 5 години

Скайп бил морално остаряла технология... Ами то и персоналния компютър е морално остаряла техгнология, но все още го ползваш. Функционалността на Скайп изобщо не е устаряла. Просто вече не е модерна в някои среди.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"така че МС купиха само едно лого"Първо - те не направиха нищо с това лого.Второ - това лого днес си съществува като независима компания и предлага телефони.Това на което се надяваха микромишките е да налапат пазарен дял, а тогава нокиа имаше много. Но вече беше почнало да потъва, те за това и се продадоха, другия вариант беше да фалират трагично.В края на деня, това са милиарди долари в черна дупка, и от там - в нечии джобове.

13

Анонимен

преди 5 години

5 - Нокия и взимаха мерки за ковчега, така че МС купиха само едно лого. А Skype е морално остаряла технология...

12

Анонимен

преди 5 години

И 10 - То е лесно. Отнемамчас-два, първия път. Зора е, че. git unit отнема четвърт секунда.

11

Анонимен

преди 5 години

10 ... AWS и още 12 подобни ?

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"О не ... Защото е невъзможно и 7 годишно, да си сложи гит на случаен сървър...."Трябва обаче да имаш и сървър. С добра връзка с целия свят ако работиш дистанционно в екип. И с redundancy в случай че сървъра ти вземе да изпуши и блокира работата на всички.То ако беше толкова удобно всеки да си слага гит на случаен сървър, тия сайтове нямаше да имат милиони потребители.

9

Анонимен

преди 5 години

О не ... Защото е невъзможно и 7 годишно, да си сложи гит на случаен сървър....

8

Анонимен

преди 5 години

Microsoft само дето още криптовалута не са пуснали, а ако пуснат тя сигурно ще се казва Windows 20.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Е накъде да мърдат - те са в най-удобната позиция - тотален монополист. Но определено има "развитие" - последните години прокараха много нови миазми. Преди уиндоус беше продукт който потребителите закупуваха и използваха, сега уиндоус прави тези, които го закупуват продукти.

6

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че на времето като се колебаех между гитхъб и битбукет изобрах второто. Сега трябваше да мигрирам далеч от тая зараза.

5

Анонимен

преди 5 години

Е и кво ся?Сигурно типично по микрософтски ще прилапат целата библиотека със опън сорс и ще го обявят за лична собственост. Тая компания от както Бил Гейтс напусна управлението не е мръднала във развитието си изобщо.Една и съща ОС която на 90% ползва сорса от 1998г. само и сменят темите и дизайна и тъпчат шпионски код.Таковаха маматаа на Скайп и на Нокия. Дай сега и осерат навред. Личи че индийци са на чело. Няма грам мисъл.

4

Handel

преди 5 години

R.I.P.

3

Goga

преди 5 години

Google gitHub alternatives + Enter

2

8===o

преди 5 години

Създадените репота в GitLab (конкурент на GitHub) са се увеличили 10 пъти днес :)