44

Анонимен

преди 5 години

Да пратим нашите индийци да ги научат да събират пластмасата.Тук си вадят пари от това.

43

vlady

преди 5 години

Прилича на териториите, обитавани от индийци в България. Личи си откъде са дошли.

42

д-р Исня

преди 5 години

""Виждате колко лоши са условията тук. Задушаваме се под пластмасите", казва Бхола Рам."- Вижте как лошо съм се насрал. Задушавам се от мазаляка в гащите ми! Не се трае вече, някой да дойде, да ме подмие и изпере, че не обичам да се насирам върху старо гомно. Обичам на чисто и прано да се изкендзам!

41

.

преди 5 години

Да се готви София, а по-късно и други градове...

40

Анонимен

преди 5 години

Те британците хубаво ги бяха хванали ама на... тия дивaци искаха сами и ето докъде я докараха...

39

Анонимен

преди 5 години

ами то популацията тип хамстери е така. никъде няма да е добре за живеене, ни в София, ни в Делхи.

38

Анонимен

преди 5 години

Индия е страна на контрастите. Не се залъгвайте от тази статия. В Индия има много на брой високо квалифицирани специалисти. Светът се мени динамично, буквално всяка година. Няма ги вече тези мърлячи, за които пишете по-долу. Проверете в Гугъл на аглийски - средната заплата на индийските емигранти в САЩ е над $100,000 на година. Изобщо не се майтапя. 30% от инженерите в Apple (ЕДИН НА ВСЕКИ ТРИ) са индийци. Повечето от ндийките бачкат здрави и си гледат семейството, а не като нашите мърли.

37

Handel

преди 5 години

За Индия важи правилото 80/20. Което означава, че 20 от населението живее в 21 век, а останалите 80% - в 16 век. Нямат канализация и вода пият от реката, в която си изхвърлят нечистотиите, и орат нивите с дървени рала. И освен това съдейки по индийците, които са в България, дори и тези 20% пак си остават големи мърлячи и мошенници.

36

No comment

преди 5 години

Турците са изгубения елемент между африканците и индийците.

35

онятамдетналитакова

преди 5 години

Не виждам, защо държавата известна с удивително ниската хигиена на населението си, с удивително мръсните си градове и с извращения от рода на това, че по-голямата част от населението няма достъп до канализацията, а цели улици по неписани закони са се превърнали в общи публични тоалетни, с какъв акъл и предтекст тази държава се оплаква от подобни неща. Министъра на здравеопазването им беше хванат преди няколко месеца да слиза от лимозината, за да препикае някоя стена.

34

Анонимен

преди 5 години

Само да не решат и те да тръгнат за UK, че ще превърнат в гето и една велика страна ! От либерализма на англичаните цели поколения индийци вече са с британски паспорти, пренасят си там манталитета, че и танците им учат англичаните... Младото поколение обаче вече усеща каква грешка са направили по-възрастните и Великобритания ще става все по-националистическа

33

Анонимен

преди 5 години

"Когато дойдох преди 40 години, водата от тръбите беше чиста. Районът не беше толкова замърсен, но с увеличаването на населението нещата се влошиха", разказва Сародж Шарма, майка на три деца.===Интересно, така беше и в София. Повече хора = повече ***. Обяснявайте ми колкото искате за икономическата полза от раждаемостта и притока на мигранти. За мен най-добрата среда е тази с най-малко хора.

32

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Че то освен диaрия, друго в Индия има ли?Индия е страна на контрастите, много бедни и много богати. Имат хотели които могат да съперничат на Бурж Ал Араб, а обслужването в тех е едно от най - добрите в света. Същевременно има хора, които умират от глад по улиците.

31

Анонимен

преди 5 години

... но с увеличаването на населението нещата се влошиха", разказва Сародж Шарма, майка на три деца.... няма смисъл от коментар.

30

Анонимен

преди 5 години

В Делхи, за различни категории от системния си град, Делхи, са нямали оракул, който да им предскаже, какво да правят.

29

Adolf Eichmann

преди 5 години

За тези сме подготвили така наречения "Файнъл Солюшън" този път без камери и комини, имаме доста по ефикасни био-разработки - очаквайте подробности :))

28

Анонимен

преди 5 години

Еми тей то, Китай се развива, още преди 2 години категорично заявиха, че спират да купуват б0клука на запада.След 20-тина години и индийците сигурно ще откажат.И два нашия ред...

27

Анонимен

преди 5 години

Тях все пак не можаха да ги затрият, въпреки че изнесоха всичките им богатства и убиха над 100 милиона от местното население. Но България ще я затрият до няколко десетилетия, те българите сами си измират докато се продават за жълти стотинки.

26

Анонимен

преди 5 години

Социалистът Жан Виденов направи един долар 100 000 рупии!

25

Pehol

преди 5 години

Прекарал съм около месец в Индия и намесването на Путин тук е повече от смешно и нелепо. Индия не може да се опише, докато не я видиш нищо няма да разбереш.