43

До № 42

преди 5 години

До Башка ЛудЗАЛАТА Е ПРАЗНА. ЗРИТЕЛИ НЯМА. ВСИЧКО НАПУСКА ЛАГЕРА НА СМЪРТТА В КОЙТО И УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ , А НАРОДА НИ В РОБИ НА НЯКАКВИ ***. УБИХА НИ! УБИХА ВЯРАТА НИ В НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО. ПРЕВЪРНАХА ЧАСТИ ОТ ДЪРЖАВАТА В ПУСТИНЯ. ДА БЕШЕ МОР , ДА БЕШЕ ЧУМА , А ТО ТАКОВА НАКАЗАНИЕ КАКВОТО ЗАСЛУЖАВА ЕДИН НАРОД ЗАБРАВИЛ МИНАЛОТО И КОРЕНА СИ, и отдал се само в служба на МАМОНА.ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА СИ И КОЛОНИАЛНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА.

42

iii

преди 5 години

Някога е била сградата на Сметната палата на Царство България. Красива е, дано не я срутят.

41

позитано 20

преди 5 години

Георги Гергов купи ЦУМ София за мижавите 8 мл. , защо да не купи и тази зграда. Вече потрива ръчички.

40

Анонимен

преди 5 години

A пощите кога ще фалират, че с тоя министър само това остава!

39

ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА

преди 5 години

КАК ВИ СЕ СРУВА ПОДОБНО БЕЗУМИЕ ДА ПРОДАДАТ ЗА 3,5 МИЛИОНА ЕВРО СГРАДА КОЯТО НЯМА ЦЕННОСТ ?!!КАКВО ТРЯБВА ОЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА МИНИСТЪР МОСКОВСКИ ЗА ДА ОСЪЗНАЕ, ЧЕ ИМА НЕЩА КОИТО НЯМАТ ЦЕНА ?!КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГО ПОСЕЩАВА АНГЕЛА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ?!!ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛ ЕЛИН ПЕЛИН И ДУМИТЕ С КОИТО ЗАВЪРШВА РАЗКАЗА МУ " Ангела на справедливостта" : "И ТЪЙ, ЕДНО ДОБРО НЕ СЕ РАЖДА , АКО НЕ СЕ ПОГУБИ ЕДНО ЗЛО"Управляващите са като ЧУМАТА, която унищожава народа ни. ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ?!!

38

Анонимен

преди 5 години

Малии, това герберастите са страшна работа - ще опоскат всичко като за последно!Ненаяли се, къде ще си го носите бе - към ковчезите няма ремаркета!

37

Негър Скиор

преди 5 години

Колеги!? Прави ли Ви Впечатление, че ако руснаците не могат да контролират нещо в България, То почва да се руши!?! Добре че Турция направи тунел под Босфора и нашите руски *** още не могат да умножат приходите от повишения трафик и Контролирания "Дефицит" по болшевишки. Чудят се как да клекнат пред руските си господари. След българската железница, следва и река Дунав-Европейски коридор. Поне да узаконят Проституцията.

36

трафалгар

преди 5 години

До Башка ЛудНикой не ви обира ! То е обрано вече- и фалит! Фалит както държавицата ни фалира 1989 и 1997 от некадърниците от БСП.

35

trafalgar

преди 5 години

да се закрие бдж- няма мужда 5 бабички да патуват. има автобуси , има споделено пътуване. това е пазарна икономика- фалит и ае кой от къде е! много правилно, че съдя изпълнител ще запорира!

34

Башка Луд

преди 5 години

Добър вечер, уважаеми зрители, спите ли?Остана ли някой, който да не е наясно, как ни обират? Банско, Корал, АЕЦ Белене, БДЖ, ЧЕЗ, магистралите, евро фондовете...Остава само да ни представят сметката за плащане! Ама тя е фирмена тайна, няма да ни занимават с дребни подробности, просто всеки ще плати от джоба си благополучието на Б.Б, Ц.Ц, Р.Овч, А.Д, Стани шеф, групата на патрЕотите и беловласия със златното пръстче!Явно спите, уважаеми зрители!

33

Константин

преди 5 години

А какво ще правят служители на БДЖ, които неминуемо ще останат без работа. Те защо си мълчат и поне да опитат да протестират. Или пак ще наведат главички. Робски народ. И синдикатите и те спят, закрива се едно предприятие със доста служители и няма синдикати.

32

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ посегна и на БДЖ.

31

????

преди 5 години

Къде е ЦАЦАРОООВ и онази с полилей за прическа, дето се явява говоряща от негово име????????????????? Ама как къде е: в апртаментчето си до М*М груп!!!! Физически е там нема лъжа и измама! Ама е сляпа и глуха тази прокоратура, ама много. Ни цветанов, ни Станишев, ни Велчев, камо ли Доган и Бойко /не говоря за тях директно, а за приближените им/ провери, разследва, разкри схемите им и т.н.........................Ура Д*ругари, Д*С е на власт и всичко върви по план, ама ние смепре*е*х*аните!!!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Смешни и долни игри...на тази сграда само земята и струва толкова....Мръсни комунисти....

29

така

преди 5 години

не бе държавата пак да си даде 20 млн, ама целево - ще се направи едно, второ, трето, а не просто да изсипва едни пари за плащане на заеми. Иначе държавата и тя участва в грабежа на народната пара.

28

Анонимен

преди 5 години

Гледам, че БДЖ изпразват напълно от старите *** сградата на транспортна полиция, някой да знае нещо?

27

Трандафор Босев

преди 5 години

Схемата е ясна! Ще продадат сградата, за която се облизват от години, после Горанов ще даде пари на БДЖ и ще спрат процедурата, за да може да продължат да крадат! Не само пътнически превози, но и Товарни превози са фалирали отдавна! Не си плащат таксите на НКЖИ и возят, но не си търсят парите! Примерно от Ковачки и други кърлежи! Това недоразумение БДЖ трябва моментално да бъде закрито и да се престане изливането на пари в бездънната каца! Не искам да плащам за скъп, бавен и мръсен транспорт!

26

Анонимен

преди 5 години

До Да пратят ръководството в някой друг град където имат сгради, например Пловдив или Горна Оряховица.=В Горна е добра идея - там и без това е централната гара на северна българия

25

ХАХАХАХХААА

преди 5 години

ГРАБЕЖ ПО ГЕРБЕРАСКИ----ФАКИРИ В КРАЖБИТЕ--КРАДАТ И С ГЪЗОВЕТЕ СИ--БРАВО БОКО--ТИ СИ НЕНАДМИНАТ В КРАЖБИТЕ--КОСТОВ ТИ Е БИЛ ДОБЪР УЧИТЕЛ--ДВАМЦАТА С РОМЛЯНЕТО СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА--АМИ КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ--ТОЗИ СПИ ЛИ ИЛИ СА ОРТАЦИ...

24

Коки

преди 5 години

До Атой е дебелокожо създание и няма да си я подаде.