11

А дано ма...

преди 5 години

" " " " "Работи се денонощно, през месеците май и юни текат активни строителни ремонти по пътищата в страната", подчерта Нанков " " " " " Къде бе лимон. У вас у банята ли? плочки ли сменяш? Щото на Хемус затворените мостове от един месец насм 7 пъти минавам и през седмицата и през уикенда ни един не видях да работи от 7 пъти???Има един самосфал 14 дена стои пълен и не мърда и блока най-отгоре си е същия.Не ,че нещо/..... само да знеш. Като свършат у вас прати ги малко и на магистралата

10

Доволен Гражданин

преди 5 години

Благодаря за направените ремонти и за това,че правителството и власт имащите се грижат за комфортното ми пътуване по многолентовите, осветени, дренирани, добре поддържани, маркирани магистрали с щадящ автомобилни гуми асфалт с добро сцепление, без гърбици и коловози без скок-подскокчета и проектирана с най-съвременни международни стандарти.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4"А кога можем да очакваме ремонта на сегашния ремонт?" - може да го очакваме след едномесечния безвъзмезден гаранционен срок влизащ в сила от момента на първата копка на последния текущ ремонт.

8

ЛОНИ

преди 5 години

БУРГАС

7

Румен

преди 5 години

Ремонтите приключват,парите усвоени,дупките остават.

6

Анонимен

преди 5 години

Тия са подготовка на есенните ремонти на сегашните ремонти, които предствоят да бъдат ремонтирани пролетта преди летните ремонти.

5

Анонимен

преди 5 години

ударно ви удрят по *** отново голяма яма за левове е тоя асфалт

4

Анонимен

преди 5 години

А кога можем да очакваме ремонта на сегашния ремонт?

3

Киро Кюмюря

преди 5 години

комсомолски секретар

2

Анонимен

преди 5 години

Освен "ударния" ремонт сигурно и качеството ще бъде "ударно" като в тн. нов участък Ст. Загора - Бургаз където колата се тресе като совалка при навлизане в атмосферата. Очаквайте ударен ремонт на сегашния ударен ремонт до 2-3 месеца.

1

Анонимен

преди 5 години

Мижи да те лажем!