16

Св до 18

преди 5 години

Много скъпо си го взел ... и втора употреба. Моя е 39 лв чисто нов с фенерче - 4-рта година. Пада ми се по 10 лв на год, 1 лв. на месец. Изкарвам ги да кажем за 6 мин работа :). Взимам доста повече от 1000 лв. Но времето ми е ценно. Оказа се че губя повече време в гледане, настройване, оптимизиране на такъв телефон, отколкото го ползвам. Захвърлих го и си взех Нокия с фенерче. Сега си светкам, навсякъде си имам фенерче, а и губя средно 2 сек. на ден за настройване :)

15

Анонимен

преди 5 години

Изкарвам 1000 лева на месец. Бих си позволил на изплащане iphone за 20-30 лева на месец на изплащане, но не ми трябва...имам си обикновен телефон за 40 лева втора употреба. Телефонът ми трябва да мога да се обаждам и да могат да ме търсят. Като искам интернет...е къде е- имам си настолен бърз компютър у нас за 1200 лева. Не съм толкова пристрастен че и на работа да бърникам в нета.

14

Св

преди 5 години

Току що си спестих 1,5 месеца работа, понеже не притежавам и не ползвам нито едно от гореспоменатите "задължителни" стоки и услуги за покупка, които ни налагат да потребяваме Дали да не ходя да къцам риба?

13

Анонимен

преди 5 години

Споко цените почнаха да се качват и минутите ще станат други :)

12

Анонимен

преди 5 години

"И да, цялата нация яде Биг Мак, дядо ..."Сериозно ли си вярваш на глупостите или просто се почувства длъжен да кажеш нещо?

11

Анонимен

преди 5 години

Ако в статията са изнесени долу-горе вени данни, единственото, което показва, е, че светът е луднал. Забележителното е, че се започва със сандвич, купен, а не направен вкъщи. От което следва, че хората нямат най-нужното: баланс в действията си. Каква е ползата да имаш пари, а да се храниш с ***?Цената за подстригване е друга извратеност. Пълна деградация.....

10

Анонимен

преди 5 години

8 - Имай предвид, че много от тези страни, хората плащат огромни данъци. Тези в Ню Йорк и Швейцария, са платили между 35% до 40% ... И пак могат, да си позволяват екстри.

9

Анонимен

преди 5 години

До Офф некадърна статияИскат да ни задържат за по-дълго време в сайта и затова не са прикачили таблицата.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Не е въпросът дали ще си купим айфон или няма. Въпросът е че в България са ни прецакали здравата с заплащането и това се вижда с тази статистика.

7

Офф некадърна статия

преди 5 години

Къде е тази таблица, толкова ли беше трудно да се прикачи към статията? Много по-лесно би било за читателя да приробие представа вместо да прочете 30 реда с числа

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Тези изследвания не са безполезни. Тези изследвания реално показват колко зле е българската икономика. Значи в Ню Йорк работив за айфон 54 работни часа а в София 237 работни часа.

5

Анонимен

преди 5 години

4 - И с колко време, работиш ти за баничка ? Доста предполагам. Но, я ми кажи, дали в Тайван имат банички и дали, може да сравняваме.И да, цялата нация яде Биг Мак, дядо ...

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Биг мака не е национално ястие въпреки че цяла България яде биг мак. Използват биг мака като сравнение пенеже биг мак е народен бургер и е създаден да е евтин.

3

Анонимен

преди 5 години

"49,3 минути работа - толкова са нужни в София, за да се изкарат пари за сандвич "Биг Мак".""Като почнете с мaлoyмните заключения, просто нямате равни. Сякаш биг мака е национално ястие...

2

Анонимен

преди 5 години

Аве няма да си купувати смирфони ве, ще ходити повече до приятелите си да говорите на живо с тях, ще викати на съседити през балкона, а вместо да четети по интернетя ще ходити до селската библиотека. Аз тъй правя и съм много щастлив.

1

Анонимен

преди 5 години

На мен ми трябват около 55 часа за наръфана ябълка ама няма да си купя