31

RAD

преди 5 години

До Един от СеверозападаДемокрацията не ви е виновна, че наследниците на номенклатурата продължават да управляват шуро-баджанашки и днес на принципа "мой човек"!На практика в България истинска демократизация не се случи, защото хората, които крадоха 45 години искаха да продължат на друго ниво и овладяха "демократичните" промени... Погледнете кои са най-големите "бизнесмени" в Бъгария сега! 99 % са или бивша номенклатура или наследници на такава! Всички са ягоди от една поляна!

30

Цирк

преди 5 години

Държавата цирк. Това си е направо мексикански филм

29

Анонимен

преди 5 години

Кой пил,кой ял, кой плащал?Те да виме сега?

28

Барселона

преди 5 години

Има свидетели които са видели смяната на шофьорите но в момента момчето е задържано за 72 часа.Никой не го е еня кой е карал колата,важното е да има виновен.Да се чудиш това България ли е или Централноафриканската република...

27

Drink and drive

преди 5 години

Явно на следствените органи и организации на реда им дреме на органа.

26

Един от Северозапада

преди 5 години

До Без Безхаберието не са го насадили"червените кхмери". Безхаберието се насади по-късно, през демокрацията, когато хората усетиха, че няма да има адекватни наказания, ако си платежоспособен, по един или друг начин.

25

Един от Северозапада

преди 5 години

Чия ли дъщеря, внучка или любовница е шофьорката на джипа...То и оная, дето се завря под предната гума на автобуса неотдавна, не беше кой знае каква шофьорка, но да нацелиш без грам спирачен път автомобила пред теб, си е изкуство....Само не стана ясно, телефона си си е изпуснала и тая, докато шофира и се е навела да го търси, или си е изпуснала червилото, докато шофира и се гримира.Във всеки случай, не е случаен човек, за да задейства дрогирания младеж да поеме вината и.И пак се връщаме на въпро

24

Поручик Ржевски

преди 5 години

***, пресна шофьорка и мощен джип - това е по-опасно от новите ракети на Путин.Пупу да не дава господ.

23

анонимен

преди 5 години

Трябва да осъдят и *** дето се прави на благороден , та другите да знаят занапред !!!

22

Без

преди 5 години

Насаденото безхаберие от червените кхмери не може лесно да се премахне. Мой човек, твой човек и престпника прикрит и оневинен от червените съдии и прокрори. Трябва да минат едно-две поколения и да се промени мисленето ,

21

Анонимен

преди 5 години

Тиквостанска действителност-хаос,мутри,престъпност,беззаконие,мизерия отвсякъде!

20

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименАнонимен,едно е да отнесеш знак /на всеки може да се случи-изплъзне ти се волана ,и ..готово/,друго е да връхлетиш върху автомобилна колона.Освен това:-Категорично свидетелите са видяли колата,но не и лицето на водача!!!!..-Така че в такъв случай далаверата минава...Тук обаче има СВИДЕТЕЛИ на това,кой е управлявал "джипа"!!!!!!И ако тоя ЛЪЖЕШОФЬОР,заменил набързо "младата дама" и самата "млада дама" не бъдат осъдени за ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ на следствието значи,че "играта" вони!

19

Виновен

преди 5 години

НЯМА! Свиквайте!!!

18

ПроСоТо

преди 5 години

гледам,правите си майтапи..Но нещата са много сериозни!..Това е типичен пример за това,как всяка мутра може да ни разиграва и да се измъква безнаказана..Дори такава държанка като тая..Защото,ако префразирам известната Остапова сентенция "Човек се надува пред Съдбата,а Съдбата тромпета си надува",ще се получи следното:-"Ние се надуваме пред мутрите,а мутрите тромпета си надуват"който СХВАНАЛ,схванал..

17

Абе

преди 5 години

важното е, че не са `комунистите`. *** всичко търпи, стига да го таковат демократи, не комунисти.

16

Анонимен

преди 5 години

При комунизма е така:Щом е партиен другар/ка/, първо трябва да се изключи от партията и тогава евентуално да се разследва! Това са правилата на безумието!

15

Анонимен

преди 5 години

...е, после не се учудвайте, че хората в безизходица горят знамето и после пикаят на него... Корупция и тотална абдикация на властта от задълженията!

14

Анонимен

преди 5 години

И сега всичко ще се прикрие. Сигурен съм. И ще си избърша едно нещо с едно трицветно нещо.

13

Анонимен

преди 5 години

имам приятел, който е с швейцарско гражданство ... отнесе един знак и избяга. Ама са го видяли и доложили на полицията. За да не си изгуби книжката, предложи на друг приятел от БГ да се признае за виновен. Глобиха го и му забраниха да влиза или да кара кола в швейцария за някакво време ... та това навсякъде минава

12

Анонимен

преди 5 години

Хайде пред съдебната палата.