82

българин

преди 5 години

доста съм мислил какво може да се направи в инцидент с мангустиЗабелязал съм че не случайно тия *** ходят поне по 3-4 че и повече.Причините са две-да се защитават едни други и да си натрапват гадорията.Иначе са ужасно ,ама ужасно страхливи.Бил съм мингянин и знам как пищи от страх.Бързо,без въпроси И така-ако има инцидент-събирайте се ,скачайте колкото се може повече хора.Така се размива всичко каквото и да стане.Биите,удряйте силно и бягайте.Ама биите силно и без приказки.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонименна МВР

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонименмного точно казано - те са по-скоро писари, перото им е силата ...... и бирата ;)

79

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя, как като сляза от колата не се спъвам във вериги, мачетета, тояги...А този слязъл да пише протокол за ПТП и веднага си намерил верига. Смо тан и як...

78

Анонимен

преди 5 години

Искал е да се направи на интересен пред момичето, но е изял боя като глу пак. Сега вместо да си предаде гените, ще трябва да мине на по-ниско ниво - при някоя задръстена дебелана.

77

Х.ФОРД

преди 5 години

... и какво правят българите? трима клоуни от незнаен произход( като едната е баба на 20 години)правят на дреб бг. юнаците! Не знам това за куриози ли е за криминална хроника ли е?!ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ Е-НЕ ДА СЕ СНИМА, А ДА СЕ ВДИГНАТ ДОСЕГАШНИТЕ КИБИЦИ В ЮМРУК И ДА ГО СТОВАРЯТ ВЪРХУ ПИТОМЦИТЕ на СОРУС...

76

Анонимен

преди 5 години

Започнахте ли да стопляте до какво доведе мълчанието ви когато един вицепремиер буташе бабички по границата? Примерът беше подет и сега вас ви блъскат.

75

Анонимен

преди 5 години

Всички дето се смеете и подигравате, утре вашите жени и сестри ще ги изнасилват... скандинавците, а вас ще ви карат да ръкопляскате. И сигурен съм ще го правите с охота. Защото сте мишки. Беловласия господин на клипа поне е имал сърце. Жалки мишки сте. И всички които са гледали без да се опитат да помогнат.

74

Анонимен

преди 5 години

това е бъдещето на това блато (страна). Свиквайте това ще ежедневието.

73

Анонимен

преди 5 години

Като нашите полицаи шкембелии май няма в ЕС! Без вид,без самочувствие,без спец. права,без физика! Наскоро гледах клип какво правят полицаи за намерена бира на плажа у момиче! Ами те я биха,вързаха и арестуваха пред очите на хората и никой не мръдна! А тука е произвол на тълпата!

72

ognyanz

преди 5 години

Разпознали са двама от нападателите. Някога нашата журналистика ще довърши ли един такъв случай докрай. Ще разберем ли каква присъда ще получат тези двамата? Или за пореден път ще се докаже на практика, че са напълно безнаказани.Потърсете патриотите от управляващата коалиция за коментар. Валери Симеонов ще каже ли нещо?

71

гост

преди 5 години

Чакали сме 2 часа за опис на щета и нищо! Полицая каза, че нищо не може да им направи, ако искам като гражданин да ги съдя, нищо не можем да вземем от тях! Не ни биха, но си загубихме времето, да чакаме полиция, която нищо не направи, освен да ги пусне да си вървят по живо и здраво!

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Определено не съм съгласен че ГЕРБ се самоизбират.Питам хората на случаен принцип и мога да кажа че има много заблудени телета които гласуват за Тиквата.Мотивите всякакви. Като започнеш с а БСП ли да дойдат на власт, минеш през Е за кой да гласувам?, та до Еми, щот така.

69

Анонимен

преди 5 години

Стига сте го спрягале това герб. Герб се самоизбират, независимо от резултата на изборите. Проумейте го. Този изтрадал народ не е възможно да си го причинава вече трети мандат това.

68

Анонимен

преди 5 години

"подала няколко сигнала на телефон 112, но докато е траяла разправата полицейски автомобил не е пристигнал."Чакайте вие да дойдат да ви помогнат от МВР. Винаги идват да преброят труповете и да опишат щетите.

67

Спиридон

преди 5 години

До АнонименВикингите не си поплюват, нито някога са го правили ;)

66

герб

преди 5 години

гласувайте за герб. Това е бъдещето, което те ви носят. Вие го желаете. Вие го заслужавате. Вие вече не може да го избегнете.

65

Анонимен

преди 5 години

"Виждал съм как тумба от биткаджии се разбягва след употреба на лютив спрей"Сега и ромеите ако запонат да използват спрейове, вече и командосите нама да могат да им се опрат :)

64

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм как тумба от биткаджии се разбягва след употреба на лютив спрей 2,000,000 по скалата на Сковил. Еми 30лв. е флакончето, не е хиляди.

63

Анонимен

преди 5 години

българина е страхлив и наплашен,шведите не им пука от нищо!Те са бъдещето на ***!