9

РАША

преди 5 години

какви са тези 10ст или 15ст аз предлагам с още плюс 1лв или 2лв това разбирам поскъпване.българина е здрав като бик ще носи и това натоварване а на слабите бавна смърт--да живей американската демокрация и ес гейьове.българия самоунищожение на народа си никои не мисли за обикновеният народ

8

Анонимен

преди 5 години

"По-голямата част от продукта е вносен и търговците се оправдават с по-скъпите доставки от чужбина"А поскъпването на българското масло с какво го оправдават? Или и него го внасят от Китай?

7

Aнонимен

преди 5 години

250гр масло в Испания на дребно е 1.50?(олио 0.95?, яйца 1.15?/12бр), е как българското от 125гр, произведено в Бг, без разходи за доставка от чужбина е по-скъпо в пъти??? И то да е само това, а всичко е с надути цени за крайния потребител

6

дядо Пенс

преди 5 години

Една жена продава пред блока ми всеки петък домашно мляко ,по 1 лев килото !!! Квася си ,правя си сирене,скоро ще си правя кашкавал !!! Няма ,,Маджаров,, ,няма ментета !!!

5

глоби

преди 5 години

Значи млякото евтино а маслото скъпо?!това се казва спекула.....

4

Анонимен

преди 5 години

Някой картел явно си прави каквото си иска, заливат ни fj месеци с информация как маслото изчезнало във Франция, за да вдигнат цената двойно..да, ама не, в Париж Президент се продава по около 2 евро, преди това беше 1,85-1,90 евро...разлика минимална, при нас 100 %!!!

3

шматка

преди 5 години

То па едно масло.60%масло 40%маргарин.

2

опетков

преди 5 години

До Виктор А цените на кашкавалите скочиха двойно и сега трудно ще купиш качествен за по-малко от 20 лв килото. Отделен е въпросът и те колко са качествени. Скърцат по зъбите.

1

Виктор

преди 5 години

Маслото придоби стойност на злато. Оляха се вече тези лапачи.