5

Патило

преди 5 години

Напълно подкрепям факта, че има СЪЩЕСТВЕНА разлика между слънцезащитни продукти с фактор 30 и фактор 50. Да не забравяме, че трябва да нанасяме продукта след всяко къпане или изтриване с кърпа. Средния клас продукти са добри, цените им са над 20 лв. Моля ви, не купувайте евтини мазила с цени под 20 лв като Бочко, освен че хвърляте парите си на вятъра, рискувате и сериозно изгаряне. Който има възможност нека ползва класни продукти, а иначе Нивеа и Гарниер са достатъчно добри от средния клас.

4

Димитров

преди 5 години

"Фактор" Означава степен на времето за изгаряне, ако човек изгаря на конкретна слънчева светлина за 15 мин без защитен крем, то с добре нанесен фактор 30 примерно ще изгори за 150 мин (15x30), а с фактор 50 за 750 мин. Фактор 30 е идеален за излети и разходки, но за ПЛАЖ по нашенски, от 9 сутринта до 18:00 след обяд бих каал задължително фактор 50, водоустойчив.

3

Една

преди 5 години

В страна,в която все още пърженето в солариум е модерно,и НиКло е еталон за красота за каква култура в избора на слънцезащита да говорим.

2

Анонимен

преди 5 години

До ТаняАБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ! МИНИМУМ ФАКТОР 50 !!! ИМА МНОГО ЕВТИНИ НА БОЧКО В КАУФЛАНД И СА И ВОДОУСТОЙЧИВИ!

1

Таня

преди 5 години

от личен опит казвам, че има разлика между 50 и 30 фактор и специалистите не могат да ме убедят в обратното. И точно продукт под 10 лв съм ползвала и ме защитава дори по-добре от скъпите марки