55

До кажи честно

преди 6 години

Някой, който е пълен аматьор, в момент на умопомрачение или няма грам мозък в главата. То, като се хващаш с такава е ясно. Тя пък станала любовта на живота ти за 1 месец.Тръгваш да убиваш заради нея при положение, че имаш и дете. Еми, то е ясно, че това не е 37-годишен мъж, а дете първа група в детската градина. Ментално имам предвид, физически гледам, че е пораснал. Никакъв опит нямам, но при подобна ситуация покривамведнага оръжието и минавам границата като мигрантите пеш, а не през КПП с кола

54

кажи честно

преди 6 години

".Извършителят беше заловен с оръжие и боеприпаси при опит за бягство в Турция той е с чисто криминално минало. Застрелял жертвата си от упор, след което стрелял по момичето, което се опитало да го спре."Някой да ми обясни > кой убиец,при това издирван за убийство бяга с оръжието и боеприпасите към Турция ?

53

Анонимен

преди 6 години

През *** ми е както за утрепаната мутра "работодател", така и за начинаещото курвeнце, а особено за изнервеният момък, решил да се прави на каубой!

52

ПОЛЯ

преди 6 години

До Господари на ефираАз съм от Трявна, но живях известно време в Плевен. Сега съм в Лондон. Не съм искала да съм в чужбина, но просто вдигнах ръце от всичко в Бг. В Плевен се борих срещу един английски ***, за който бях омъжена Зуел. Той е много известен мошеник и поддръжник на ГЕРБ естествено.

51

А

преди 6 години

16 ИГРАЛНИ ДОМОВЕ,НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА В БЪЛГАРИЯ,ССИГУРНО СА КОЙ ЗНАЙ 100 ПРИ ТЕЗИ МАЛКИ ЛИХВИ,ТОЙ СЯКАШ ОТКРИВА ЦЕЛЕНЧУКОВИ ЛАФКИ,ДРУГ ИМА 16 АПАРТАМЕНТА МОЖЕ БИ,ИЗОБЩО БЪЛГАРИЬО,ЗЕМА НА ГЕРОИ,А СЕГА НА МИЛИОНЕРИ,МИЛИАРДЕРИ И БЕДНЯЦИ,КВО СТАНА С ТЪРНОВКОТО УБИЙСТВО,МИСЛЯ СИ ЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.,

50

Господари на ефира

преди 6 години

Не искам да го коментирам адвоката от Плевен е дават го най-добрия но ако не ги вкара в затвора ще стане известен и той!Марковски не съм го наемал никога а Цецка нея няма дори да я коментирам ако трябва в Хага и Страсбург но ще вкара биячите в затвора!Ти от кой град си Поля??

49

ПОЛЯ

преди 6 години

До Господари на ефираА кой е адвокатът Ви? АКо е от Плевен ще е много много трудно. Още повече че кмета на Плевен е един стократно пребоядисан гербаджия, доносник и чехъл от класа.само не отивайте при Марковски. Всеки друг, но не и Марковски.Омбудсманът може да съдейства. Тя е интелигентна жена. Само не и цеца цачева. Всички я помним защо беше изритана позорно от Общината от Плевен едно време.

48

Господари на ефира

преди 6 години

До ПОЛЯ-Точно така и ще направим само чакам да видя адвоката ми какво ще ни залъже пак и ще ги газим до дупка тези корумпирани *** 15 месеца се влачи това дело биячите ги пазят от МВР Долни Дъбник и от Плевен единият от биячите се хвали че е доносник на РПУ Долни Дъбник преди 3 години Цветан Цветанов възтанови тази стара милиционерска практика Доносник на полицията и при него ще ходят от Господари на Ефира.Когато бях нападнат бях служебно лице охранител работещ по европейски проект.

47

ПОЛЯ

преди 6 години

До Господари на ефираАз си бях изпатила много от съдия Румен Лазаров и по скоро от съпругата му Ивелина Лазарова. Използваше цялата власт на мъжа си за да ме смачка. Писах до Етичната Комисия към Висшия Съдебен Съвет, Главния прокурор отворено писмо и до Министъра на Правосъдието. Дайте гласност на случая, правилно решение.

46

Анонимен

преди 6 години

хммм, комплексарщината и друсането на амфети почват да придобиват чапокалиптичен характер

45

Господари на ефира

преди 6 години

До ПОЛЯ-И аз така ще направя имаме много заможни и влиятелни приятели и точно в София ще ги гоним до дупка и до Ес да злепоставим цялата съдебна система в Бг няма прошка Поля,няма мила ще си получа справедливостта!!

44

ПОЛЯ

преди 6 години

До Господари на ефираЛично съм си патила от съдиите в Плевен. И прокурори и съдии са адски корумпирани. И адвокати също. намерете си адвокат от друг град. В плевен всички са навързани като свински черва. Аз писнах чак в София в различни институции и ги заплаших с публичност по моя случай. Чаааааааааак тогава се спряха.

43

Господари на ефира

преди 6 години

До дупка ще ви гоня до девето коляно сте проклети кучета и 100 години да минат аз няма да забравя!!Дано да горите в пъкала кучета долни да се капете и ходжи и магове никой да не може да ви помогне Амин!!!!!България не е държава това е пародия това ако беше в Китай да са ги обесили тези рецидивисти!

42

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах 54-годишен "бизнесмен" който започнал преди 30 години (само на 24 г.) с ротативки от Хорахане рома или от Дисикане рома е.Имаше ли тогава ДПС или беше само БСП от която се нароиха всички партии и престъпници.

41

Господари на ефира

преди 6 години

Ако не вкарам биячите си в затвора в най-скоро време в затвора да излежат и условните си присъди ще се обърна към Господари на ефира,Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Цацаров и Върховния съд в Хага.Какво искат от МВР Долни Дъбник да стане втора Катуница ли?!МВР Долни Дъбник и съда в Плевен са ужасно корумпирани за пари ще продадат майките си!!

40

Господари на ефира

преди 6 години

Хора какво се учудвате миналата година ме нападнаха 3 *** единия наполовина ром другите двама роми двама ми нанасят удари посред бял ден в 11:45 пред съвета в Долни Дъбник има свидетели който ги е страх да свидетелстват има видеозапис който аз съм гледал миналата година и на него ясно се вижда атаката срещу мен има и медицинско и биячите ми са с по 80 висящи дела и условни присъди и тази година адвоката ми показва замазани снимки и ми казва че главния прокурор на Плевен казал че записа е негоден.

39

не на нас

преди 6 години

Ревност-ама друг път.Също като при самоубития Горски от шесторното убийство от Нови Искър.

38

СС

преди 6 години

Много силикон и хиалурон в сурата ... лошото е,че вече има и куршум в главата ... тия кифли наистина могат да накарат някой да полудее ...

37

Анонимен

преди 6 години

Пропаднала до крайна степен... като им се видят снимките той на какво прилича и тя, която има интимни отношения с него и се продава за парите му... Отврат и погнуса.....

36

Анонимен

преди 6 години

На чист български му се вика навързани свински черва. Мутра, незнайно защо наречен 'бизнесмен', 'мутра охранител' и *** на двамата с баща роднина милиционер. Иначе на правителството големият им страх са палаткаджиите по незастроените плажове. Я да си видят контингента и другарчетата хотелиери и собственици на казина. Валерката да ги задължи да ползват заглушители..