118

Ignat

преди 5 години

Basi bg asker...nema daje edna sopa...

117

Анонимен

преди 5 години

До с-в (пенсионер)Абе **** през скапания соц бяхме три деца с разведени родители и майка ми получаваше 160 лв заплата. Парите не стигаха за нищо. 90% от разходите бяха за храна, ток, вода, топло. Дрехи - рядко. Беднотия до шия беше. Милицията биеше като за световно! Да не ти разправям в мазето на пожарната кво е ставало..... Тия простотии за великия соц са обикновени лъжи. Мизерия, беднотия и тотален терор.

116

с-в (пенсионер)

преди 5 години

До 112-117-123 един и същ Анонимен: 100% измислица!!! Казваш - бил си 8-класник в Соц-епохата! Ученическа или Студентска Месечна карта за Гр. транспорт=1.80 лв. (нормалната карта=2.50 лв.) Войници в униформа=безплатно! Ако си бил без ученическата си карта (твоя е вината), нормално е да дупчиш билет или да си платиш глобата; но контрольорите НЕ БЯХА като днешните - виждаха, че си ученик и САМО ти казваха Другпът да не я забравяш. Милицията НАИСТИНА пазеше хората, още повече децата - не си ял бой

115

Анонимен

преди 5 години

В царство България тоя луд щеше да излезе от карцера,но с нито една здрава кост!

114

venix

преди 5 години

Нека танковете да влязат!

113

Анонимен

преди 5 години

Вижда се как когато се намесят повече хора *** се дърпа настрани, а след това отива да напада друг. Носете си за всеки случай по една сопа в колата за "разговори".

112

Анонимен

преди 5 години

Слезнал да се заяжда и си го получил

111

Анонимен

преди 5 години

До до 112:)) въобще нямах билетче, задържаха ме до последната спирка - всички слязоха и милицифайката ми тегли един тупаник. Явно не му се е занимавало да ме кара насам натам. Факт. Бях в 8ми клас. Смятай що за милиция сме имал - да бият осмокласник щото нямал билет. това е само един малък пример колко мизерно беше през соца.

110

Анонимен

преди 5 години

Другия път няма да слиза от колата

109

8===о

преди 5 години

Бягайте от България докато сте млади и можете да си подредите живота в по-западна държава.То не ,че и на запад не е пълно със цветни ,просто тук е по-зле и негативната тенденция се ускорява повече.

108

до 112

преди 5 години

Май малко са те били!!! Но все пак да ти кажа, НЕ БИЕХА ЗА НЕПРОДУПЧЕНО БИЛЕТЧЕ. ДОКЛАДВАХА ТЕ В УЧИЛИЩЕТО ТИ!!!!! Явно си ЛЪЖЕЦ!

107

Анонимен

преди 5 години

Абе, къде са ония криещите се по храстите да изкарат някой лев... как им беше името.... а, да полицаите ? Когато не ти трябват могат да заградят цяла София от край до край, за да пазят Боко и останалите престъпници от народа, когато има престъпление не мож ги намери никъде!!!

106

Dimitrov

преди 5 години

До АнонименПребитият е като солета, като нож "Солинген" - огъва се по посока на вятъра. Това, че е висок като градинарска стълба не го прави здрав.Той ако правеше 50 лицеви, където удари не повтаря.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115Не. Нямах билетче, защото майка ми нямаше достатаъчно пари а училището ми беше на другият край на града. Да не говорим що за *** /милиционер/ трябва си че да биеш дете.

104

Пак Подуяне?

преди 5 години

Много е зле в тази част на София-нямат ли кмет?

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112След това обаче си бил редовен с билетчетата сигурно...

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113Нищо не каза :))))))

101

Анонимен

преди 5 години

Така е в ЕС и НАТО..................хаос, беззаконие, саморазправи, убийства........всичко това стана ежедневие!!

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111Имал си .. на баба ми фърчилото. През соца милицията биеше наред и се изживяваше като императорска гвардия. Мен лично са ме били като дете, щото нямах билетче в автобуса.....

99

Анонимен

преди 5 години

При бай-Тошо имахме Милиция (с главно М) сега имаме полЮция (точно с Ю).