140

Анонимен

преди 5 години

това ни е държавата. ченгета, мутри, всички със законни патлаци

139

Горан

преди 5 години

Е, че таз празноглава кукла, как е изпаднала в кома, като мозък в главата, така или иначе, няма...

138

Анонимен

преди 5 години

Понеже много акъллл. Играйте в казина, ш, ибайте се с шефа. Като му омръзнете ще ви изхвърли на б, оклука б, едни, г, оли и б, оси. Ще се молите за су, х хляб и г, ащи на *** си.И нищо няма да остане от ваща красива особа! Опикана с въшки и дрипи. Ще ви докара до просия пред църквата света неделя да си изкарате на същия. Той ви го каза:"ключа е у вас".

137

Анонимен

преди 5 години

До 119Каза им го "ключа е у вас". Искаш шефа, но само с шефа и живееш с него, дори завинаги.Подобни не търпят фриволно поведение на селска не задоволена ***. И с двама, трима.. прочие. Доверие и вярност. В противен случай те ползват временно и на улицата с кофти съдба.

136

Анонимен

преди 5 години

Тренер, по какво си тренер? По грамотност ли?

135

Анонимен

преди 5 години

Тази и да оживее,ще има съдбата на М.Шумахер .

134

Анонимен

преди 5 години

Пишат за простреляна красавица а после нищо не пише какво е станало с нея. Само за жабата пише че е в кома ...

133

Анонимен

преди 5 години

Безработицата сред Мафията води често до патологичен ексхибиционизъм, който може да прерасне в състояние на амок с колатерални загуби от локално значение и временен незабележим спад на алкохолна консумация, както и слабо понижаване на налягането в прилежащата тръба на тоалетната чиния !

132

Анонимен

преди 5 години

На никой не му пука ...

131

Анонимен

преди 5 години

Тази е красавица единствено в царството на жабите.

130

Анонимен

преди 5 години

Симона простреляната силиконова красТавица.Нищо и нема.

129

V

преди 5 години

Заради това силиконче ли са се трепали бе, няма ли други жени? Ненормален човек!

128

???

преди 5 години

Що да е дрът за нея бизнесмена?**********************************************А кой казва че е дърт бизнесмена??? Май тия дето карат на десна или лева ръка....

127

Анонимен

преди 5 години

Що да е дрът за нея бизнесмена? А Волен не е дрът, така ли!!?

126

Iceblast88

преди 5 години

Нещо оставки на главния прокурор или на трола които се води министрър на правосъдието? Затворници бягат през главния портал на затвора. Всяка седмица убийства. Ние станахме по зле от Сирия бе. Там поне война се води и го очакваш. Ама в нашата красива държавица през ден някои го гръмнат - я заради любовни осмоъгълници, я защото е на грешно място, но никога заради пари, наркотици или далавери! Винаги е виновен някои дето никои не го е чувал и никога не са замесени дрога, рекет, пари или власт!

125

Математик....

преди 5 години

Във всеки любовен триъгълник , единия ъгъл ,задължително е тъ*п.....

124

Iceblast88

преди 5 години

Пуснете заловения в "подозрителен" Опел човечец. Росен е виновен за това убийство! Абе в МВР от толкова гледане на турски сериали тотално са олигофренясали. Хайде бе, Първо на Нова година убийство от ревност с 8 трупа дето го замотаха и засипаха с пепел набързо.После след има няма 2 седмици до един ски курорт намериха мъж и жена застреляни в кола: уж пак от ревнивец ама нещо не го намериха. Нещо не е както трябва в тая държава.Всяка седмица кеф ти НАП-джия, кеф ти семейства кеф ти мутри убити

123

Анонимен

преди 5 години

какво прави това момиче с тези съмнителни типове...като се забърква с тях вероятността да й се случи нещо никак не е изключена....но.....има си хора за всичко...явно е предпочела този начин на живот...

122

Анонимен

преди 5 години

За съжаление, този тип жени наводниха страната, а в София на три се пада една такава. Изключително комерсиални и безжалостни, за пари минават като валяк през мъжете и не им дреме за чувства. Сега, разбирам - случва се 22 годишна да се влюби в 55 годишен, обаче поне да изглежда добре, да има излъчване и чар. Тук просто нямам думи, докъде отиват нещата в своя разпад.

121

haha

преди 5 години

До бивш студента сега имам огромен корем, но пък карам хубава кола и живея в прекрасен мезонет в София.*************************************************************************Ами разхубавил си се макар и на 32. Имаш време до 65 да станеш още по-убав. Пу да те не фанат уроки.