82

Анонимен

преди 5 години

Българската армия пряко е участвала в окупация на небългарски земи през втората световна. Окупирали сме гръцки и сръбски земи, а немските дивизии са изтеглани оттам и пращани на източния и западния фронт. Това ако не е пряко участие във войната. Не говоря за българските земи а за чисто гръцки и сръбски земи. гЕНОЦИД ИМА И НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ, КОИТО ОТТОГАВА НАМРАЗВАТ БЪЛГАРИЯ.

81

Анонимен

преди 5 години

фердинанд съсипа България. От желание да слугува на немците разби Балканския съюз. Вместо границата ни да минава покрай Истанбул, а Истанбул днес да е гръцки град ние даже нямаме излаз на Бяло море. Това е положението, но след като ни е натрапен немец за цар това е. Гърция и Сърбия са освободени от Русия като нас, ала имат владетели от своите народи а не натрапници.

80

Анонимен

преди 5 години

Немската династия много миля за България. От милеене използва българския народ като пушечно месо, режисираше нечестни избори, организира пет държавни преврата и доведе страната до 4 национални катастрофи и три загубени войни. Организира геноцид в Македония и Сърбия и след тоз геноцид населението там го бе срам да каже че е българско... Накрая бяха придобити така да се изразя огромни имоти все едно са техни били някога. лЪЖАТА ЗА 800 ДНИ...

79

Анонимен

преди 5 години

Само Борис 3-ти е милял за България защото не е дал български войници да се бият във ВСВ.Затова народът ни го е обичал и уважавал.Затов той е ходел и без охрана навсякъде в страната.Вижте днешните управници с каква охрана се движат. Много ги е страх от народната любов!

78

Анонимен

преди 5 години

Така миля, че след неговото управление мафията завладя България.

77

Анонимен

преди 5 години

Мария Луиза, приятели, е един булевард в София, който води към гарата. И е едно от най-долните места в тоя град. И не ви съвествам да се мотаете там вечерно време. Там има много такива Мария-Луизи. И Мария-Лазар има. И Мария-Жоро има. А тая изкукала бабичка откъде я намерихте и каква полза има страната ни от нея?

76

Анонимен

преди 5 години

omegalul

75

Анонимен

преди 5 години

Камелия Цветанова съществува ли като журналист, или снимката е фотошоп манипулация. Никъде в интернет пространството няма информация за такава. Ако някой открие, нека даде линк, в противен случай, това си е чиста лъжа.

74

трогнат

преди 5 години

Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

73

истина

преди 5 години

Най-големия национален предател е Симеон Сакскобурготски, даже като го пиша името му,погнусявам се от него.Той спря демократичното развитие на България и вкара Станишев и Ахмед Доган и Бойко Борисов в неговото управление.Направи тройна коалиция с цел избутването на истинската десница.Десницата,която от 1997 изправи държавата на крак след Жан Виденовото бандитско управление и бяхме на нивото с Чехия,Унгария,Полша.А сега18г.гледаме как България потъва от управлението на мутри и ченгета от ДС.

72

Анонимен

преди 5 години

Наистина е милял за България, по-конкретно за едни имоти в България

71

Анонимен

преди 5 години

Пияници и комарджии. Това са били тези т.н. монарси които докараха на бг няколко национални катастрофи. А дедо-внук си взе имотите и офейка. Трябваше да го гилотинираме. Смърт за монархията, чиста и свята Република.

70

Яско

преди 5 години

Дъртата с'к'у'м'р'и'я какво е направила за България?Само плаче и влаче!

69

Щирлиц

преди 5 години

Имотите си ги взехте.Стига пищяхте.Време е да си върнете на запад.

68

Анонимен

преди 5 години

Законна Българска история са те ! Всяка уважаваща себе си държава си пази монархията и историята. Нашата беше унищожена с цел през комунизма . Помогнаха на България да стане член на ЕС ....."Законна Българска история са те !"Велико понятие макар и не съществуващо...Най великият герой от т.н.царско семейство истински ерудит и лидер е Цар Борис III..Синът му се оказа надрусан профан щедро изхранван от СССР...по всякъв начин..за да може да го тупнат на хорицата ей тъй както стана...

67

Solar Power

преди 5 години

Нещата са простички. Пари при пари отиват. Колкото по богат човек ни управлява толкова по добре. С измислени вождове като Ленин и Димитров далеко не се стига.Когато направиш първия си милион ще разбереш какво имам в предвид. До тогава може да цъкнеш на минуса :) и да си баучиш както последните 20 години :)

66

Анонимен

преди 5 години

До Смешни стеСмешник, покажи една положителна част на това деградирало семейство, която да е помогнала на България!И крадлив дедо не просто има трески за дялане, той е просто един пън, който трябва да бъде набутан в камината.

65

Любопитко

преди 5 години

Наистина ли дедото на тази е бил г-е-й или там - б-и-с-е-к-с ? Това се споменава и в доста стари европейски източници.

64

Смешни сте

преди 5 години

Кобургът има трески за дялане.Но тази ненужна антимонархическа истерия показва само едно - колко са дежурните платени позитанковци тук, а също и че все още има промити мозъци.Монархията е част от историята. Гледайте на нея като на исторически факт. Във всяка отделна държава той е конкретен, има своите специфики, има положителни и отрицателни страни.

63

РусенецЪ

преди 5 години

Такааа .... ето какво се случва, когато не изкорениш плевела от корен. Той си дреме, събира сила и в един момент просто те съсипва. Ето - тази и брат и !!! Ако бяха обезглавени, както се върши от векове в западните държави, нямаше да ни крадат сега. А те се размножават! И претенциите им не спират! Защо бе, защо просто не са ги елиминирали някога ?!