200

Анонимен

преди 5 години

До Цин икЦинико в голяма грешка си,българите винаги са симпатизирали на Германия,но не на фашистка Германия,а на научна и техническа Германия,проблема е,че трудно приемат такива фашистки партии от дълбоката държава като на Меркел,фашизма никога няма да бъде приет нито в Бълагия,нито в централна и източна Европа и е мразен от населението!Омразата е право пропорционална на натиска от страна на фашистките партии.

199

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 222България - свърши......

198

Поп ставри

преди 5 години

Ние ссср погребахме ако трябва и европейския съюз ще погребем лекарите казвът че е неизлечимо болен

197

Анонимен

преди 5 години

По-скоро Дунавска България ще бъде присъединена към Волжка българия.

196

не може да бъде

преди 5 години

Сега искам да обясня защо харесвам много Дойче зеле!Вижте колко простичко обяссняват защо е паднал Рахой-"огромен корупционен,скандал,който всъщност е част от професионалния риск на всеки партиен лидер в условията на една демокрация"!?Не искат ли да ни кажат,че всъщност корупцията си е съпътствуващ елемент на демокрацията/смазочно масло напр!?/,всеки партиен лидер е застрашен и загазва този ,когото хванат!!?Малко неловко е само това,че в Дойче зеле си мислят,че не го знаем!

195

Анонимен

преди 5 години

Накъде ли? Ами наникъде. Този съюз вече не е съюз. "Съюз" означава равно партньорство. Къде е равното партньорство, от години Германия, и по-точно една вманиачена бабичка, и Франция командорят какво да става без да се вслушват в останалите. Къде е съюзът тук? Години наред останалите държави изказваха гласно недоволството си, но Германия и Франция просто се правеха на глухи. Сега Англия, Унгария, Италия, Испания, Полша и Чехия показват съвсем ясно, че НЕ искат да продължават така. МЕРКЕЛ, ЧУЙ!

194

Я, па Я

преди 5 години

Откакто ЕС се управлява от хората на Сорос и от Европа на Отечествата се превърна в ЕС на Регионите нещата тръгнаха назад. ЕС е създаден с идеята да стане Федерация от свободни държави а не на сбирщина от региони. ЕС е изграден върху християнски ценности и хуманизъм. Това не значи, че трябва да сме хуманни към хора които ни презират и искат да ни унищожат. Не значи също, че *** е част от ценностите на Европейците. През последните 15 г. ЕС беше срината от вътре, от политиците на Сорос.

193

Не!

преди 5 години

А сега на къде ли? Да се готвиме за финско-китайска граница, натам вървят нещата...

192

Анонимен

преди 5 години

Какво разпадане на ЕС бълнувате и сънувате ,тя ще се разширява докато Румъния и Молдова и ще продължава докато към България и Македония се пресъедини Волжка България .

191

Ланец=Синджир

преди 5 години

До АнонименТи пък те испанци и португалци не могат да се гледат.Европа е т.п континент на омраза и малоумие.Неслучайно най-прогресивните хора са се накачили на корабите и са избягали от тази кл.ака!

190

Анонимен

преди 5 години

Някой каза,че Циникът го гръмнали вчера при планираният атентат в някаква немска катедрала, но той май е оцелял, пише тука.

189

Факт!

преди 5 години

Само разпадането на ЕС и превземането на Канада от Щатите ще донесе благоденствие на света.

188

Анонимен

преди 5 години

ЕС имаше някакъв шанс, ако не беше масовата миграция не само от Азия и Африка, но и от Източна към Западна Европа.Трябва да има добър стандарт на живот във всички страни в Европа,да не се сместата обществата и религиите и да не се допускат масово хора от Азия и Африка.При това положение ЕС щеше да бъде полезно и да продължи да съществува.

187

Факт!

преди 5 години

Само турците и африканците могат да спрат немците.Те знаят как яко шпорене на германки и раждане на църни "ариици" да ги видим тагава как ке пеят за "чиста' раса.Ясно е че другите европейци имат комплекс от германците и няма да ги спрат.Накрая китайците ще спрът всички почти са превзели Сибир Африка а скоро и Европа.

186

42

преди 5 години

До 208То точно това целят ЕС и затова губят. Как може да има такива и като теб, да мразят народа си и да искат смесването и деградацията му? С какво културата на Запада ни превъзхожда? И какво е вече Западът, конгломерат от смесени ***. Това да не ти е Германия или Франция отпреди 30-40г. Нациите са нещо красиво и привлекателно, а не сбирущината от глобалисти без национална и историческа принадлежност.

185

Анонимен

преди 5 години

Европейския съюз ще се разпадне.Не е възможна интеграцията на толкова много държави и народи с различни говорими езици и култури.

184

Анонимен

преди 5 години

ЕС загуби доста от динамизма си и не е вече този морален авторитет за жалост. Трябват по- смели идеи за интеграция и да не се отказва интеграция на страни като България. По- добре да имаме и обща европейска администрация и прокурори и съдии и да се омешаме повече, така, че да се пренесе насам повече западна култура. Сега те оставят и ти гледат сеира с доклади, но дълбоко има едно нежелание да се приемат източноевропейците- инак излишния хуманизъм се влага в мигранти и други странични въпроси.

183

42

преди 5 години

Вашият благодетел Сорос скоро си призна, че ЕС се разрушава, а Русия излиза още по-силна от ситуацията. Треперете еврогейове!

182

Кремчо

преди 5 години

Поредната политкоректна статия от Дойче веле. Много добре зализана и смазана, така че да има много думи и никакъв смисъл. Малко размахване на пръст за Източна Европа, малко локуми и никой не е обиден. Браво Камелче. Само не ми е ясно как се избират статиите: ти сама ли търсиш нещо политкоректно, или просто ти се праща сутрин в пощата като задача.

181

Бачкер

преди 5 години

А българия За разлика от Испания и Италия никога не е изплувала , само се показва за глъдка въздух- а после следва вечното:-Потапяй сеее почивката свърши!!!