179

Тоз лисугер

преди 6 години

Има 80 милиона в КТБ и няма кой да го попита откъдеНе държава, а *** е това

178

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак изпълзя...

177

Русолявко

преди 6 години

Хубава прическа! Каква боя ползва този момък, че е все така русоляв и чаровен, все пак би трябвало да е над 50. Баба над 50 пита.

176

гоце и боце оод

преди 6 години

Кой е големият брат на Гоце и Боце стана пределно ясно на скоро. Не че не се досещахме и преди, но друго си е сам тиквун в официално изявление пред медиите да самопризнае ролята си на изтривалка, пардон по-малък брат, просещ за прошка. Не мина и ден от както го подритнаха обратно към София, а на живковистите вече други големи братя им се привидяха. Като едни лакеи, слугуващи на много господари, са завалиите. Но лошото е че продават вашите трибуквия, не своите.

175

Нунчо

преди 6 години

Нунчо крадлив да събира пари за простатата

174

Анонимен

преди 6 години

Вместо да ни мъчат с атомна централа тип Чернобил в Белене, руснаците могат да ни взривят един цар-Бомба в София и да ни кротнат за дълго.

173

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 190 ти си какел нали

172

Анонимен

преди 6 години

А бе , хайде като дойде азерския, катарския, израелския, американския и т.н. газ и Уестингхаус, като развием възстановяемите източници/?/ да станем независими. Да страда Германия с нейния СП2

171

Анонимен

преди 6 години

"да не се обади някой друг голям брат и пак да спре потока"*** тоя си верва че щяло да има някакво си отклонение на еднотръбния за сега само за Турция т.н. турски поток,а и разбира се иска само СЕВЕРОИЗТОЧНИЯТ"БРАТ"да ни яха че станаха милионери продавайки ни на просия.

170

8===o

преди 6 години

Тоя и майка си е готов да продаде за копейки.

169

Анонимен

преди 6 години

Тез от АБВ - то нали беха с ГЕРБ в упралението, сига са аут за какъв хеттрик сега говорят. Първанов да си гльода хотелчетата вече. Колко цоциалисти станаха капиталисти.

168

Анонимен

преди 6 години

Догодина, всички на парада в Москва!

167

Анонимен

преди 6 години

българска червена кифла.продава държавата ни за жълти стотинки но и партийно признание!Да живее Маркс!Да живее комунизма!

166

Анонимен

преди 6 години

Едно време преди 15-20г., Г.Първанов не ми се нравеше като политик,за съжаление след него дойдоха отвратилно нагли,повърхностни и *** управници!Та сега си казвам след сегашните управляващи ,какви ли утrепки ще се появят!

165

KGB

преди 6 години

Гоце, още си чакаш рушвета, побързай с руския самовар, че рублата девалвира.

164

Анонимен

преди 6 години

редно е да ни отсрами след посещението на борисов

163

до 176

преди 6 години

То с Борисов никой не иска да говори. Какво да говориш с някого, който две изречения на кръст не може да каже? Някой да е пуснал по медиите изказване на Борисов в Брюксел? Ми не е пуснал, защото за близо 10 години такова няма. Орбан от трибуната на Брюксел държи 1 час реч на английски. Баце само се целува и се навежда дано някой се сети, че иска да го потупат по гърба. и умее да върти танц със саби. Не, че разбрахме защо ги въртя тия саби - резултат за България нямаше.

162

Чичо Михал

преди 6 години

До Ерол Ибрахимов- Ай, ай, Ерол, яндък Ерол - по история - заиф еки! Никой ли не ти каза, че България бе вкарана във войната/ПСВ/ от Германия, Австро-Унгария и Турция заради едни никакви си няколко милиона златни марки/или лева, все едно/ комисиона в сметките на цар Фердинанд и едни земи по поречието на р. Марица, които Турция да отстъпи на България...уж де! ... Руски кораби стреляли по Балчик , по това време - румънски град?! Ами война е. Стреля се и от двете страни.

161

Анонимен

преди 6 години

Агент гоце се опитва да изплува на повърхността но нещо не му се получава жалък лицемер

160

Анонимен

преди 6 години

Политически труп!