53

Бг

преди 5 години

Първо-произшествията с мпс са много, камо ли с каруци. Второ-този електорат съвсем не е безобиден..... Трето-кой и защо допусна това да се случи? Аз не съм им фен, но ако има работа и те не искат да работят нека бъдат санкционирани. Сега някой ще каже, че има. Въпроса е, дали е по-платена от събирането на отпадъци в града.

52

Анонимен

преди 5 години

Колата не е блъснала коня, а обратното. Инцидентът се случва на кръстовище, докато автомобилът е спрял пред червен светофар. Водач на каруцата няма, конят се движи самостоятелно и неконтролируемо. Моля да си редактирате информацията защото е некоректна.

51

Анонимен

преди 5 години

А на коня направиха ли тест за наркотици след предизвиканото ПТП? Явно КАТ го приемат за пълноправен участник в движението

50

Анонимен

преди 5 години

Кон бее... Кон!:)

49

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 47Демек ромите са свещени?

48

Анонимен

преди 5 години

Малко не по темата - един познат емигрира в Германия със семейството си. Оказа се, че ако детето пропусне училищния автобус (който общината плаща) - глобяват семейството.Като страничен ефект каза, че за повече от 5 години е видял каруца единствено на някакъв фолклорен фестивал.Защо ли работодателите не могат да си намерят персонал у нас? Защо ли у нас каруците и каруцарите са ежедневие, а в "скапания запад" ги няма?

47

Анонимен

преди 5 години

По бай Тошово време имаше забрана за каруци и гледане на селскостопански животни в град с над 100 или 200 хиляди жители. Нямам представа дали е отменена или не.А преди около 5 години имаше дело в Страсбург срещу тази забрана (с мотив, че "конете били традиционен транспорт за ромите), ама доколкото помня още при внасянето нямаше голям шанс.Джурналята от сайта, може ли да се размърдате и да проверите?Не вярвам да го на правите, но ако го сторите - предварително благодаря!

46

Пфу!

преди 5 години

Хем виновен, че каруцата му не е в ред и отскубналият се кон е можел да направи много по-големи поразии, хем налита на бой, ако му направят забележка!Ха сега познайте от кой етнос е каруцарят!Докога толерантност спрямо тези, бе?!

45

Анонимен

преди 5 години

Водачите на каруците се наричат каруцари. И нали по време на председатетелството нямаше да има каруци в София.Или тко вече свърши, това рекламирано смешно председателство, за което платихме 300 милиона (100 откраднаха).

44

Анонимен

преди 5 години

Бездомните кучета ли? Не, карат ги в София, това е масова практика и е много хуманно, щото софиянци ги хранят по три пъти на ден.

43

Фандъкова

преди 5 години

Добри дошли в Бангладеш !

42

Анонимен

преди 5 години

До До 39 - Бургас е много по-напред от София в много отношения. Там няма и бездомни кучета.Защо?! Изяждат ли ги!

41

Анонимен

преди 5 години

До БПФ - това е ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА...да, ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА с роми! В Индия пък навсякъде свободно се разхождат крави! Никой не възразява, защото са свещени!

40

Анонимен

преди 5 години

Никой не закача ромите зашото са платен електорат.

39

До 39

преди 5 години

Бургас е много по-напред от София в много отношения. Там няма и бездомни кучета. Нашата кметица разсипа града.

38

Анонимен

преди 5 години

Все едно чета публикация от преди век. Тази държава е разсипана и на дъното! КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКОВА НЕЩО, ГОДИНАТА Е 2018!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кметицата ръси мазни лъжи, краде се поголовно, ДОКОГА?!

37

Анонимен

преди 5 години

Цял рояк Дружества за защита на животните у нас,но всички само за кучета.Конете не са ли животни та са принудени да изтърпяват тормоза от ромите?Конете използвани от тях в градовете трябва да бъдат конфискувани.Каруци само в селата.

36

кажи,

преди 5 години

Фандъкова кога ще премахнеш най-после каруците от софийските улици?

35

xaxa

преди 5 години

В Бургас 2008 година ги вдигнаха всички каруци с паяците !

34

Анонимен

преди 5 години

До шматкаЗавиждам ви. Ние тука уж си имаме разпоредби и забрани... ама спазва ли ги някой? Пък и нали са електорат...