71

Анонимен

преди 5 години

НИЩО, ЧЕ СА ДИЛЕТАНТИ, ЩЕ ВИ ГО НАЧУ-КАТ ПЕРФЕКТНО.ДНЕС ВЗЕХА РЕШЕНИЕ ИТАЛИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ МИГРАНТИТЕ КАТО ГИ ПУСНЕ НА СЕВЕР.

70

Анонимен

преди 5 години

Италия е ужасно корумпирана, не работи ни съд ни данъчна система. Касова бележка на турист не е давана от години и не съм виждал... А политическата корупция- в това са царе и организирано си източват бюджета със заеми и са задлъжнели до там, че обслужването на дълга е първо перо в бюджета. Шанс имат, че България е нарочена за най- корумпирана и неуредена държава и немците тактично ги подминават, но сега като е заплашена кесията на немеца- става различно и тона се променя.

69

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitЗащо пак писа глупости,бе?Ставал за градската фурна специално за хляб,дрън-дрън!Че ние само в нашия квартал имахме три фурни и няколко магазина за хляб работещи цял ден, в сто хиляден град,а не столица!

68

Анонимен

преди 5 години

До RADНикой не иска да излиза от ЕС,ние искаме справеливост и спокойствие в страните си,а не фашизъм,като този през който мина Гърция или в други държави!

67

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

, когато имаше опашки за кисело мляко (по 2 бурканчета на човек се даваха), хляб и каквото се сети човек аСтавахме в пет часа и се редяхме за хляб пред градската фурна, защото по-късно ако отидеш хляба свършил!КомунизЪма другари е едно надоносче!- Щом правешкият тъпанаррр го е разбрал

66

RAD

преди 5 години

До ПроСоТоГоУем мерак имат тука некои хора да се разпада ЕС.Ами давайте да го разпадаме!Толко райски си живеехме преди 2007-а! Ами помните ли 1996-97-още по-хубаво!А, когато имаше опашки за кисело мляко (по 2 бурканчета на човек се даваха), хляб и каквото се сети човек а? Ама, ех какви времена бяха! Имахме заводи поне! Продукция. Продавахме всичкото *** на Големия Брат-матушка!Аааа, да не забравя-чакахме по 10 години за Ладичка и търсехме познати магазинерки да ми "уредят" зимни гуми..

65

Анонимен

преди 5 години

Такива като Меркел,Макрон и други,отидиха в Русия и без много шум си направиха сделките,докато вестниците им бълват антируска пропаганда.Когато обаче други европейски страни искат да търгуват,те ги ограничават по всякакви начини и им говорят за санкции.Половината европейски страни са роби,колонии и дори им казаха вече открито,че има "Европа на две скорости(категории)".Италия директно каза,че иска да мине под крилото на Русия и те се видяха в паника,смениха управлението и им запушиха устите.Четвъ

64

Анонимен

преди 5 години

МОЖЕХМЕ ДА ИМ ОТСТЪПИМ ПОЖАРНИКАРЯ

63

Анонимен

преди 5 години

популистите се обявяват срещу властта на истаблишмънта. КОЙ НЕКАДЪРНИК преписа тази дума,,, ??? ако не знае да пише на български какър морон журналис е ? По публикацията работи: Василия Пейчева- некъдърна та дрънка

62

Анонимен

преди 5 години

Браво на италианците!!!! Разбира се, че е виновна окупираната от САЩ Германия. Евтин доларов ресурс за немските банки, дава се в евро на Гърция и Италия на дебела лихва с условия да се харчи за немски танкове, които при себестойност 10 се фактурират по 100. Ето така се загробват страни, за да имат САЩ робска Германия и да няма силна Европа. Сега, като върнат лирата в Италия, балонът се пука, немците - на кино, еврото - у кереча. Браво.

61

ПроСоТо

преди 5 години

мда,немат късмет жабарите...Избраха си съвсем непознати,тоест съвсем НЕ омърсени политици.....Абе,толкова ли немА некой еврочиновник да им пробута..."специалист по разгъването на шлангове" ,примерно?..Лоша работа...Ами ако тия земат та направат некоя лошотия на Съюза преди да ги вкарат в релси?....мани,мани..

60

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле да върви при фюрера си

59

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitНамери едно БМВ за 1000?, давам и за теб толкова!..ти май не разбираш, същината на пробема! и 500 евро да е чисто новото, ако аз имам вече едно - за какво ми е второ ве, пич?

58

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitХаха голям виц...чисто нови коли!!=там е работата, че не е виц - а тъжен факт! същото важи абсолютно за всяко едно производство.и всичко това благодарение на "малкото" бачкане", разхищението, свърх производството и консумативизма, а в същото време - милиони умират от глад... но "не работели и затова не трябвало да ядат". ами ако и те вземат да работят, кво ше правиш с тяхната "продукция". на марс ли отива? луда работа е капиталиста и ще се самоубие накрая, близксо е!

57

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

паркове-"сметища", "приютяват" хиляди чисто нови коли ...Е чак па толкоз да ви промиват мАзгите, не е възможно! Намери едно БМВ за 1000?, давам и за теб толкова! Хаха голям виц...чисто нови коли!!

56

Анонимен

преди 5 години

До РеалистЩели да възстановяват равенството и да разпределят поравно парите!=това е единственото спасение на човечеството, което аз виждам. всичко друго води до самоунищожение!всеки месец излизат данни, показващи, че сега, когато "малко се бачка" 25-30% от храната се изхвърля. същото важи и за всичко останало. даваха по научните канали, как цели паркове-"сметища", "приютяват" хиляди чисто нови коли ... които просто няма кой да купи... но са произведени и "отчетен ръст"!пълен булшит!

55

Реалист

преди 5 години

Какви коментари само. Щели да възстановяват равенството и да разпределят поравно парите! Комунизма умрЕ другари копейкаджийки! Всеки иска само да си клати мура и да нагъва лобстери и синьо джони! Е нЕма как да стане, тавариши!

54

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitДобавена стойност, уважаеми, добавена стойност.."пари прим" - това ли ти е смисъла на живота на теб? че ти си бел много "обикновен"!!че това света го играе колко столетия вече?добре, представи си, че всичките 7 млрд. на земята, започнат "яко на бачкат"- всички! започва да се "произвежда" и респективно "източва" колосално количество ресурси.въпрос: на кого ще "продаваш" всичкото това безумие?и втори въпрос - кой ще изконсумира всичкото това произведено безумие? кой??

53

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

това света го играе вече 150 години. и какво - още по-зле!"бачкането" като самоцел и "начин на живот" - нищо не значиИ значи викаш, с копане на природни бАгатства се става богат. Добавена стойност, уважаеми, добавена стойност. Няма заплащане на нищоправене. За да получа трябва да дам и обикновено се дава интелеуален, физически или умствен ТРУД. Без да садиш, какво ще береш...?

52

Анонимен

преди 5 години

До РеалистСамо с ядене и пиене не става, трее си бачкане!.глобалните проблеми в света няма да се решат с "още от същото", т.е. с "въртене на колелото още по-бързо", няма да се решат с повече "бачкане", а с повече преразпределение! там са проблемите - неравеството! но "богоизбраните" не искат да изпуснат неравенството, защото "неравенството" е основна форма на управление на масите, т.е. не искат да изпуснат "управлението".ами като не искат ...