26

сиким

преди 6 години

браво

25

Путкин

преди 6 години

Е нека и малко джагали да пукясат, няма само турски тираджии да трепят Българи в България!

24

Румен до аз

преди 6 години

Стъпват поне частично в авариината,защото активната е коловоз. Така се измъкват от коловоза и не им изпадат зъбите от друсането. В Сърбия и Хърватска няма коловози и тирове в авариината.

23

до Жоро

преди 6 години

Прав си , някой ми беше отвил три болта на предната гума и карах от ВТ до Варна и пристигнах , чак на бензиностанцията на входа на Варна го видях , та ако ти е писано - няма спасение.

22

Един

преди 6 години

Първо...Авария на ТИР се прави от аварийна пътна помощ.....Второ...На магистралата шофьора слага си жилетката, напуска магистралата зад мантинелата, и се отдалечава 30,40метра зад ТИра...Трето...ВНИМАВАЙТЕ.....Със здраве.

21

Шофиор на тракия

преди 6 години

На 5 6 години а камиона подскача все едно е в открито море казвам го от опит защото всеки ден пътувам Бургас-Пловдив и обратно

20

Шофьор на тракия

преди 6 години

До 20 карасе в изпреварващата или на линияята на авариината защото магистрата ние европейска ..... цялата е на вълни и в коловози които лек автомобил не усеща но при тежкотоварните........ просто е ужас сега ремонтират до Плодовитово това е добре но от там до Стара Загора е отврат на пръв поглед е добре но като се качиш на камион щети се стъжни живота и отсечката тисе вижда безкрайна ........до Стара Загора макар че вече и от Стара Загора до Бургас на места е ужас от коловози а е отсечка *** 5 6

19

Аз

преди 6 години

Тировете масово карат частично навлизащи в аварийната лента! Не знам какво е причината, но е така. Преди дни на магистрала Тракия се налжжи да спра за минути, за да установя произход на шум в колата ми. Това стана на абсолютно прав участък с перфектна видимост. Един ямболски тир профуча на една педя от колата ми, като караше с 20 см в аварийната! Защо го правят? Кой ще вземе мерки?

18

ДАФ

преди 6 години

Виновният любител-шдфьор е говорил по смартфоян, чоплил е фейса или писъл по вайбъра!!! Над 4/5 от ТИРовете, с които се разминавам по българските друми, се водят от говорещи по телефона полузадрямали водачи! ФАК(т)! Огледайте се и вие!По същия начин селтака *** лепи кухненски светидионин ленти от по 1,20 метъра на предните светлини и претендира че е с ДЛР.

17

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая Немезида да се намеси.

16

Анонимен

преди 6 години

Nay marzelivite mitnichari sa bulgarskite na kapitan andreevo ima nad 20 kilometra opashka ot tirove,tova e sistemno i Turcia i Evrosayuza trqbva da nakarat tiya bg tartei da rabotqt ili da bude razturena granicata ili da doydat chujdi mitnichari

15

Жоро

преди 6 години

Не е така.Турчин не турчин и той е човек.Просто му е било писано да умре точно така по това време в този час в тая минута,в тая секунда.Това е.От съдбата не можеш да избягаш!А на нашия е писано -точно в тоя час ,тая минута и тая секунда да отнеме живота на едно турче,това е!

14

анонимен

преди 6 години

ами турските тирове що бьлгари избиха и никои не е в затвора 500 годинии пак продьлжават

13

Ра$$$ово Ломско

преди 6 години

Защо решихте, че нашият шофьор е виновен?? По-вероятно оня е изкочил внезапно!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Gorkia tur4in

11

Грюгер

преди 6 години

Вероятно става дума за комбинация от грешки и умора.Тъмни дрехи,липса на маркировка и осветеност, самонадеяност, превишена скорост. Неприятно

10

Анонимен

преди 6 години

Тия що българи са избили сто години да си връщаме няма да ни стигнат-евала брато!

9

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се затегне режима на даване на професионални категории.Не може да си такъв *** да мачкаш хората с 30-тонен камион.

8

Анонимен

преди 6 години

Единият ТИР почти се утъркал у другия ТИР. Абе, тия как карат? Утре ще се утърка в някоя къща или автобусна спирка из селата, откъдето минава и ще почерни безброй хора.

7

Анонимен

преди 6 години

В аварийната в последно време изтрепа се много народ - повече от двете уж активни ленти!!! Оправдава названието си! Да бе спрял насред път, още по добре напречно, нямаше да стане така! Щяха да заобикалят внимателно или направо да спрат и да чакат аварийния влекач и КАТ!