136

Аз

преди 5 години

Те нЕкатерина си търсят. Аз ще по дремна.

135

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса " търсел" икономисти.Глупости ат нацонална значение. Какво ще пранят - на марксизам ли ще учат бизнеса???

134

Oone

преди 5 години

Namerihte li gi ve, ot sabalian gi tarsite...? Are, utre, encore une fois...probieren...?

133

Анонимен

преди 5 години

висококвалифициран персонал...машинни оператори, продавачи, готвачи Модерна България! Браво!

132

Я па ти...

преди 5 години

До само да попитам 132 Мното ти е дълга питанката.Поне да беше сложил някоя зяпетайка.

131

Така е

преди 5 години

Все още се намират, но срещу европейски заплати. Дано бизнеса да е разбрал че ножа е опрял до кокъл и вече няма на къде. Или плащате , или фалирате.Слизате от джиповете , оставяте си любовниците и се връщате при жените си.

130

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса да ходи да си търси кадрите в Столипиновоче белите кадри отдавна са в по-белите страни.

129

Анонимен

преди 5 години

134 много плява бе човек.Абе не ни обяснявай ,че сравняваш държавен дълг както преди 89-а, понеже тогава частна собственост нямаше и общ дълг сега. Хубаво ти е написано - сега Българската ДЪРЖАВА има дълг даже по 12 милиарда лева. Другото е частен дълг. Дори с него България има един от най-ниските. А 20 милиарда са в евро. Така че Бг няма почти никакъв дълг. Какво ни вълнува ,че Пенчо от Пловдив имал дългове. Това не е държавен и не можеш да го сравняваш с 89-а.А БВП ни е 100 милиарда!

128

Анонимен

преди 5 години

ей ги специалистите от Нигер, Судан, Чад, и Етиопия - пристигат с лодки в помощ на бг бизнеса.

127

extremist

преди 5 години

АЗ ТЪРСЯ 2500е ЗАПЛАТА. КЪМ КОЙ ТЪРСЕЩ БЪЛГАРСКИ "БИЗНЕСМЕН" ДА СЕ ОБЪРНА ???????

126

До Z

преди 5 години

Това, че родените са с 50х по-малко от умрелите, е само част от картинката. Повечето роде и са от индийки, и в голяма част от тях - тинейджърки. Малките деца са за просия, по-големите за кражби, че ги не лови закона. Порасналите - за проституция. Това е работната ръка след само едно поколение още. Да добавим и други 50х, който напускат страната, всички в трудоспособна и детеродна възраст, и картинката се очертава вече. И това само за година. След само още едно поколение - просто територия.

125

T

преди 5 години

Айде стига с това мрънкане, през ден ви слушам хленченето. Бизнеса, та бизнеса. Търсел бил. И аз търся да купя акции на Фейсбук по $150 парчето, ама няма. Брокерите нещо въобще не ги интересува моето мрънкане и ми обясняват нещо за свободен пазар, търсене-предлагане и т.н.Това важи и за бизнеса.

124

Анонимен

преди 5 години

Голяма банка, изнесе 300 млн лева за миналата година чиста печалба, търси касиерки - с висше, английски, млади, хубави, приветливи и работливи , 600 лв чисто заплата, при това - в София. Смешното е, че намира.

123

чичо Гошо

преди 5 години

Соросоидния Анонимен *** пак оцапа форума с фекалии.То тая Русия за всичко виновна.Вече на крадливите от ГЕРБ почвата под краката им се тресе!

122

Boto

преди 5 години

До 134 Освен за 8-те милиона външен дълг мога ли да помоля да споменеш и за двата фалита на България щом си почнал за Живков да говориш,

121

Анонимен

преди 5 години

117 пишеш такива глупости. България има резерв от 20 милиарда долара запориран като гарант за валутния борд. Нали това реват тези против еврозоната. Щели да го освободят и да го окрадяли. Аман от незнаещи плямпачи.

120

само да попитам

преди 5 години

някой виждал ли е фалирал работодател заради липса на кадри и работна ръка?????стига с тези свободни съчинения....хора потърсете си реално работа и ще видите как е ще видите дали е така както го описват ще видите колко спънки ще срещнете и ще разберете че всъщност реално не се търсят работници така както ви го представят в тези дезинформационни статии и свободни съчинения където нямат нищо общо с реалността всичко е имитация емитират че търсят работници и се грижат за хората пълна пародия е!

119

Анонимен

преди 5 години

Няма такива наглеци като червените *** наречени ,, работодатели" и техните еничари!

118

az

преди 5 години

Когато Ботев, слиза на българския бряг, от 1 милион само пет човека се присъединяват към него. Другите се крият в полето. Та може ли от милион само пет да са хора? Може. И днес на милион пет са хора, а другите са национални предатели продали се за 500лв отгоре и хукнали на рахат в чужбина.

117

И сега е така

преди 5 години

До АнонименТо и сега е така, шофьорите на маршрутки и таксита казат: дай дребни, че нямам да ти върна ;) В това ли ти е проблема за соца??