10

ист

преди 5 години

Пламен беше добър волейболист, но е много слаб треньор. Без Соколов и отборът ни е слаб.

9

Анонимен

преди 5 години

Днес Австралия, утре Тонга ...... и те така.*** е веуик.

8

Калъфчо

преди 5 години

Между другото, днес и Русия падна! Утре ще са като разярени срещу нашите, докато на нас ще са ни потънали гимиите. Ако излезем живи от мача, пак добре...

7

Калъфчо

преди 5 години

Разбира се, онези толупи от Федерацията няма и дума да обелят! Комунист и отговорност са като вода и олио - взаимно несъвместими са. Както винаги Пламен и момчетата ще оберат пишкира...

6

Калъфчо

преди 5 години

Балъшки мач! Всички геймове на по -2 точки загубени. Във втория гейм В. Братоев беше диагонал. Следващия пък другият близнак се контузи нелепо. Учиков му личеше, че е изморен. Не ми ясно не можеше ли да заменят Боян с Чернокожев, след като Боян го мъчи нещо... Изобщо много въпросителни на лице, а отговори - неясно къде. Само Скримов и блокадата от време на време бяха на ниво! За полупразната зала да не говорим. Ясно е, че 25 лв. на мач от лигата е малко множко!

5

Пешо

преди 5 години

Рибата се вмирисва откъм главата. Най-развалено стана 2012 година, оттогава все си смърди и все повече ще гние. За който не схваща намека - данчо лазаров и любо ганев - вън!

4

Анонимен

преди 5 години

Когото и да махнат , материалът като не става , все тая.Що се отнася за Любо , по - полека.При неговото поколение имахме много повече поводи за гордост, отколкото сегашните чалгаджии.

3

niki

преди 5 години

palni ahmaci

2

Анонимен

преди 5 години

Имам питане - защо момчетата в края на третия гейм се надпреварваха да захвърлят топката в аут.

1

Анонимен

преди 5 години

И гимнастичките,като волйболистите !Само думи ,думи,думи ...!