80

до Сата Нато

преди 5 години

пич бе ти голям експерт си, ама май от тез ехидните дето само се мъчат да са интересни със злобичката си, но пък кой ли го интересува. Сещам се какви ги пишеше и за кримския мост ,пък той взе че стана и втори се строи и той ще стане, само ти няма по човек да станеш от таз злоба.

79

турчин-бг гражданин

преди 5 години

Изобщо не ме интересува какво ще става с Израел.Но защо тогава НАТО е в Сирия,защо беше в Ирак,Афганистан?????Или ще кажем ама те там бяха само половината НАТОвски държави и затова не се смята....................

78

Анонимен

преди 5 години

izrael moje i sami da se spravi, imat silna i dobre obu4ena armia.

77

Искаме мир!

преди 5 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

76

Той е

преди 5 години

До Анонимен 101Саддам нищо не е натупал през 80те, дори напротив, провали се много! Той беше насъскан от САЩ да ги нападне, но не постигна нищо, за 8 години война!До Анонимен 100Израел може да има атомни бомби, но не се знае Иран дали няма? Пък и кой ще позволи на евреите да почват ядрена война, и то съвсем до границите на Русия? Изобщо, ако беше толкова лесно, досега Израел 1000 пъти да бяха нападнали, но Иран не Палестина или Ливан, огромна страна е, виж я на картата!

75

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах как е правилното - Иран или Ирак?

74

Анонимен

преди 5 години

Садам натупа Иран 80тее заради аитоляхаа...Сега е време Израел да го довърши !

73

Анонимен

преди 5 години

Израел има атомни бомби,Иран няма.Няма смисал да се намесва нико,Израел може да заличи Иран за един едн.Гвардейците на ислямската революция да се осъзнаят.

72

А бе

преди 5 години

Взаимно унищожение на Израел и мюс.литата около него би решило много от световните проблеми,но няма как да стане....

71

Анонимен

преди 5 години

OTKYDQ NAKYDQ TRQBVA DA SE POMAGA NA ISRAEL

70

Galipoly1915..

преди 5 години

H.ITLER IZBI 6 MILIONA SVOI POBRATIMI.....VRAGA E V TEHNITE REDICI....

69

Galipoly1915..

преди 5 години

..ISTINSKITE VRAGOVE NA YUDEITE NE SA ARABITE..NITO PERSITE! VRAGA E V SEMEYSTVOTO IM....EVREIN! ...*** BE EVREIN.....ZA OSVEJAVANE NA PAMETTA!

68

Galipoly1915

преди 5 години

IRAN IMA OTDAVNA YADRENI BOYNI GLAVI....IZRAEL E PRAV ....I IMA ZA KAKVO DA SE STRAHUVA! ...NO INTERESA KLATI FESA....EVREITE NEMOGAT VECHNO DA UGAJDAT NA YANKITE....EDIN DEN SHTE RUHNAT.....A ARABITE CHAKAT TOZI CHAS...

67

Мда

преди 5 години

Щом Израел си има такъв голям и силен слуга-САЩ,защо Европа трябва да се ангажира да го пази?И защо ли да го пази,след като именно Израел е виновен за бедите сполетели Европа?Що за наглост?Това си е битка между Глобалното Зло(Израел) и едно от регионалните(Иран).Впрочем,характерен похват на ев.реите е да насъскват народите едни срещу други,а те да извличат изгода!Много войни(вкл. Първата и Втората световни) и революции(вкл Френската и Октомврийската) са предизвикани от тях,не ни трябва Трета с

66

Dj

преди 5 години

Дърт комунист, дано Иран си направи ядрено оръжие. Защо евреите си имат а другите не може? Щото са демокрация ли?

65

Dj до Франко

преди 5 години

А знаеш ли предисторията на обявяването на Израел 48а година, 1 милион араби са експулсирани от домовете им, изгонени, разстрелвани ако се опънат, това са протестите в Газа сега, хората искат да се върнат в техните си домове. Така че съвсем естествена реакция на арабските страни 48а.

64

СатаНАТО

преди 5 години

До Adolf EichmannПроссията няма да изчезне, но много руснацита ще изчезнат. На Путин няма да му издържи демографията.

63

Дърт комунист

преди 5 години

Европа е мюсюлманска !! Нормално е Европа да подкрепи мюсюлманите защото ако подкрепи евреите ще има възстания и джихад по европейските улици !! Арабското лоби е вече много силно !! Юдеите и демократичната бащица са сами !! А Иран продължава да строи ядърно оръжие с подкрепата на Русия и КНДР !!

62

Анонимен

преди 5 години

Израел няма да напада Иран, само ще избива планомерно иранските войници в Сиря. Там е международен полигон и може... А Путин ще каже, че все пак нападение над Иран няма. А пък по руснаците никой не стреля... Така че...

61

SS

преди 5 години

НАТО може и да не се намеси, но САЩ - със сигурност