9

ттт

преди 5 години

Каква сухоземна граница, какви пет лева? Върнете Ирландия на ирландците! Свобода за Северна Ирландия! Време е и стоте гайдари отново да поведат мъжете на Шотландия. Врагът е слаб и уплашен, този път ще успеят!

8

Анонимен

преди 5 години

Короната няма приятели а само интереси.

7

Начо

преди 5 години

Как да се обединят двете Ирландия, като хората от Северна Ирландия не искат? То и в Шотландия имаше гласуване, но хората предпочетоха да останат в Обединеното Кралство, така че не говорете глупост.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако не, то е време двете Ирландии да се обединят, но във всеки случай ИРА, трябва да бъдат възродени, като организация защитаваща територията. Ако търсят консултанти по разпалване на граждански конфликти, това ще бъде предизвикателство за много недоценени или не добре платени хора в Кралството. Бъдещето ще покаже.

5

Анонимен

преди 5 години

Кралството оставя ирландците на мира, на тения си остров и земна граница с ЕС няма да има. Ирландците се обединяват.

4

Анонимен

преди 5 години

Да връщат северна ирландия на ирландците

3

До хафен

преди 5 години

Това, че сме ви дали азбука не значи, че сме ви дали и акъл как да я ползвате : )))

2

Жо

преди 5 години

СЕГА НЯМА граница между Ирландия /Ейре/ и Северна Ирландия /Ълсър/.Когато пътуваш по магистралата от Дъблин за Белфаст, изведнъж виждаш табела, че по знаците скоростта вече е обозначена в мили в час. Значи си преминал в съседната държава, без да разбереш. Ежедневният стокообмен между двете части на остров Ирландия е огромен и ще има пролеми, ако се въведе митнически контрол

1

Анонимен

преди 5 години

80% от ирлaндските *** чакат Англия да им даде гаранции за опазване на границите и си внасят тарамбуки законно от Германия добре са го намислили.