28

Анонимен razbirach

преди 5 години

До Shark Ха Ха ,а ти сигурен ли си ,че си Българин бе ***. От тези земи са минали кви ли не народи, най малкото за теб не е сигурно да ли си чист Българин. Човек е такъв, какъвто той сам се определя.Ясно?!

27

Анонимен

преди 5 години

MUSLUMANSKATA RELIGIA E NAI-STARATA RELIGIA NA SVETA,BIBLIATA I DRUGITE KNIGI SASA PREPISANI OT KORANA,KOITO SAMIAT MOHAMED E NAPISAL.

26

Анонимен

преди 5 години

Големо важно!За целият си труд Турхут ще получи възнажраждение.Все едно да се възхищаваме на аборигени примерно,наети да свършат някаква работа.

25

Анонимен

преди 5 години

Браво на човека................едно добро дело, което ще се помни дълго след него!!!

24

Анонимен

преди 5 години

До ЪЪЪЪЪНапротив!!!! Почти всички църкви са строени по времето на османското присъствие та сега неробите не могат да реставрират и се молят на държавни пари точно и от данъците на мюсюлманите.

23

Анонимен

преди 5 години

...Браво на човека. Въпреки, че е мюсолманин е решил да отдели от парите си да възстанови църква и дано неговия Аллах му даде много здраве за добрата постъпка...____Не е отделил от своите пари а е спечелил проект,т.е дали са му пари за да извърши реставрира храма.И турците са си в Турция.Този е българомохамеданин. Жалко е наистина, че през 500 години османско мракобесие по нашите земи някои българи не са издържали и са приели исляма.Но никога не е късно да прогледнат.

22

Коко

преди 5 години

У нас толкова много джамии има построени и се строят, Незная дали съществува друга страна , като нашата , съмнявам се. Този български гражданин от мюсюлмански произход знае , че ще впечатли , ще обърнат внимание на жеста му . Добре е сторил .По-често такива дейности и от събратята му.

21

Анонимен

преди 5 години

Построена била при Османците какво има да се коментира , това доказва всичко , айде Руската Пропаганда под мишница и към Кавказките планини

20

ЪЪЪЪЪ

преди 5 години

До Ът. Е ми след като 500г са рушали и палили църкви и храмове, бива поне една да направят, нали. Ей така, от куртоазия дето се вика, то че нямат доблест и чест да се извинят, нямат, ами поне една църква да направят.

19

ветъро

преди 5 години

една птичка пролет не прави.

18

Shark

преди 5 години

До Хан Аспарух. Със сигурност този Турхут Исмаил е българин. Може да е мюсулманин, но предците му са били християни. Човека е прочел историята на рода си, разбрал е как е станал мюсулманин. Междувпрочем това трябва да направят 99% от мюсулманите в България. Ако се разровят в миналото на родовете си ще открият доста интересни неща и ще се замислят дали наистина са чисти мюсулмани или са със сменена религия. Освен това едва ли е направил църквата за без пари.

17

1

преди 5 години

Днес, не турхут , а ТУРГУТ се пише името на човека.

16

Хан Аспарух

преди 5 години

Ще доживеем ли аджеба някой ден да чуем и видим българин да реставрира джамия? Велики хора са турците! Бог, Аллах, който и да е все да те закриля Човек!

15

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези лицемерни статии. Така се изкарват нещата, че все едно го е направил без пари.

14

Анонимен

преди 5 години

В България няма турци,а мюсюлмани,които просто благодарение на комунизма са все още неосъзнати...Браво на този човек,независимо от религия....Така трябва всеки един българин да се събуди и да твори за благото на семейството и родината...Така се издига духа към бит и родолюбие....

13

Анонимен

преди 5 години

ТУРЦИТЕ = НАЙ - ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ МЮСЮЛМАНИ !

12

Анонимен

преди 5 години

Нормално,щом това село му е родно,да иска да я запази,а парите са от "спечелен проект",не чухте ли?Щом се е консултирал с историка ББ,със сигурност е направена автентично и красиво,да им е честита!

11

PRINCE OF DARKNESS

преди 5 години

Църква не се събаря ако ще и дявола да я е строил!

10

Анонимен

преди 5 години

Българите никога не са оставяли направена добрина ненаказана! Тежка ще му е съдбата на този Турханчо отсега нататъка, да си знае отсега.

9

Анонимен

преди 5 години

До ГрюгерНе е българин. Ако беше българин нямаше да го стори.