6

Първи Юни

преди 5 години

Главния път минава през целия град и естествено щъкат много хора. Светофара и пешеходните пътеки се виждат много добре, и там ако не караш с повишено внимание 40-50 всичко е без коментар... И нали *** си е *** /или Настрадин-чо/ и трябва да се покаже на 01 Юни... Но *** не го прави за първи път и досега му се е разминавало. Как няма един ден в годината без джигитски изпълнения с увредени хора... Заради празника на детето наказанието му да е 3 пъти по голямо от нормалното.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе, той етносът е ясен, ама все пак става дума за дете.

4

Анонимен

преди 5 години

къде е тва цар калоян, що е то!? там пет годишните на тумби ли ходат по улиците, немат ли родители и ако имат какви наказания ще понесат!? да им се забрани да раждат щом не могат да се грижат!

3

Анонимен

преди 5 години

Винаги спирам на пешеходна пътека и веднъж тролей се натресе в моята кола отзад. Пред полицаите тролейджията заяви, че съм го засякъл. Не му повярваха и му съставиха акт. Внимавайте, в обществения транспорт ви возят психопати!

2

Анонимен

преди 5 години

Добре е че няма пострадали хора

1

нормално

преди 5 години

Много често явление, понякога ми се налага да не спра на пешаходна пътека , защото този зад мен или ще ме отнесе или ще ме изпревари.