51

Куплетът, който

преди 5 години

е цитирал Президент Радев е наситен със смисъл, но употребявахме и през 1945-1989 думите на Ботев"..свестните у нас считат за луди.."45 години младите НЕ МОЖЕХА да отидат да работят в чужбина( или с препоръка от ДС), ЗАТОВА сега отиват масово,защото имат СВОБОДА.( та този цитат не е подходящ за сегашната ситуация)Не трябва да се разпространява отрицателна енергия въобще и да се афишира недоволство от членството ни в ЕС.Добре, че сме в ЕС.Сега можем да преценим "затвореността" на бившата соц.си

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен: Не се отнася за хора с празни глави!

49

Анонимен

преди 5 години

Българският Президент Румен Радев е достоен и почтен човек,но мисля,че Христо Ботев НЕ заслужава почитание. Ботев е *** и ***. "Творчеството" на "поета" Христо Ботев е глупости,хули. Аз попчитам онези достойни български деди,които са дали живота си за България, а не революционерът Ботев!

48

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 45 Коментара ти е изключително проЗташки. Като няма какво да кажеш , не се обаждай.

47

Анонимен

преди 5 години

Бивш *** "ни кара да мислим" ?! Това е голям виц нали !

46

дедо Ташунко

преди 5 години

България има достоен президент. Най-после. След жельо жабата, петьо-бракоразводното адвокатче, селския крадец от Сиришник и "антикомуниста"- осеменител плювналиев. Дано изкара още един мандат.

45

Анонимен

преди 5 години

Кухи фрази могат да се припишат на кухи *** като Борисов и Цветанов, които не умеят дори да четат! А Президента дразни ухото на празноглавците, кара ги да чуват и да мислят! Твърде трудно упражнение! Давай, Президенте! Има кой да те чуе, разбираме те и скоро "свестните" ще кажат своята воля!

44

Анонимен

преди 5 години

гледам всички туркомани и българофоби са мобилизирани да драскат глупости отново..

43

Анонимен

преди 5 години

а педерлиев дето беше изтърсил, че ако Ботев сега бил жив, щял да е евроатлантик

42

Анонимен

преди 5 години

Къде ще се появи тиквата. Нали тия 150 кг не може да ги качи на Вола. Трябва да го дигат с хеликоптер. А и там какво ще трябва да преживее не е известно. Току виж дигнал кръвно.

41

Анонимен

преди 5 години

Стамболов, който избран за върховен главокомандващ на окръг от Априлското въстание единствен от всички апостоли не се явява и не участва във въстанието.А за Захари Стоянов също може да се каже, че дезертира и след две години се озовава в Пловдив. Там участва в кампанията по Съединението, но когато се дигат на бунт и четите се събират до го включат в делегация за среща с властите, единствен липсва. Всичко това е добре описано и документирано в `Строителите на съвременна България`

40

Анонимен

преди 5 години

Абе , а къде е тиквата .За кой ли път се завира в миша дупка на националните ни празници , няма очи да излезе пред народа , а и не му стиска да се окъпе в народната любов.

39

Да анониммен 39

преди 5 години

Всички русофоби сте утки (патици, рус.), но избрах теб. Ботев не е бил русофоб. Той само добре е знаел каква значи империя, газеща гражданите си. Страхливецът Стамболов не е чул турски куршум да свири, а е служил като преводач в Руския Генерален щаб и е получавал сребърни рубли заплата. Захари Стоянов е много спорен исторически летописец, много от написаното е лично отношение към събитията. Герой определено не е.Я да те питам, не си ли от тези, дето плюеха по Ботев, обявявайки го за комунист?

38

Анонимен

преди 5 години

Ботев и Левски се обръщат в гроба като виждат как руска слуга, унизил България в Кремъл само преди няколко дни, е държавен глава.

37

Анонимен

преди 5 години

товачка защо не си обсъжда и почита Благоев, Димитров и други предатели. Тръгнал да прави репутация с името на Ботев.

36

Анонимен

преди 5 години

Научите Децата как пра дедите им са приели Християнстовото при Византия вместо да ги занимавате с престъпници и бандити по това Време

35

Анонимен

преди 5 години

В България всички Престъпници национални герои , като няма кой друг

34

Анонимен

преди 5 години

Бе, президент! Говори за визия, светъл взор в славното минало и бляскав поглед към общочовешки ценности, евроатлантическа интеграция, надграждане и успехите на Бойко!

33

Анонимен

преди 5 години

3 март и 2 юни са Руски пропагандни празници , всичко което е срещу Османскате Закони тогава трябва да са празници ли?

32

Анонимен

преди 5 години

По наше време би било че Ботев и Лвски са престъпници но у нас Преспъпниците са герои