15

vipgast

преди 5 години

mario kato dragi, европедерасчетата на сорос. серж и меркел са в амок и само бой ги оправq

14

Поет

преди 5 години

Създаде закон против правото на изразяване. Вкара в затвора КУКЛОВОДИ, ПОЕТИ, ПЕВЦИ.. Рахой беше на подсъдимата скамейка, когато започнаха в Каталуня дойдоха му като по поръчка проблемите. Пенсионерите са на улицата от месеци, протестират срещу унищожаването от мафията на П.П. на пенсионната система. Лекарства за раково болни останаха извън държавното здравеопазване. Телевизията е контролирана до последната програма

13

Анонимен

преди 5 години

Сега каталунците ще видят, че Педро Санчес ще е по-страшен и от Рахой!

12

до 12

преди 5 години

В кой филм го гледа това, че Боко е бил пожарникар.Той не е бил дори и мутра, а само мияч на колите на истинските мутри.Той си се е родил наведен и прислужник..

11

Анонимен

преди 5 години

Вместо да го съдят - да го предадат на каталонците.Те знаят какво да го правят. Много добре знаят даже.Ще му се стъжни отвсякъде.

10

анонимен

преди 5 години

до франкистаНе Боко, а Корни. Боко не е приватизатор, а е бил пожарникар.

9

може

преди 5 години

Може да е всякакъв,но е политик с топки!За разлика от нашите наведеняци!

8

Барселона

преди 5 години

Пишете си така колкото да се включите в писането.Шапка трябва да му свалят на него.Пое ръководството когато тук беше такава криза...измъкна я от батака без да се възползва от помоща която бяха определили...почти запази безплатните лекарства и привилегиите за пенсионерите като 2 допълнителни пенсии за година.Испания сега е в растеж макар и малък.Не вярвам да е виновен...времето ще покаже...

7

Анонимен

преди 5 години

Класа са испанските политици ,Рахой свърши черната работа и е мразен,но запази за Испания Каталунската марка за още 300 г .Останалото е театър ,който испанските политици играят перфектно !Останалите ,особено нашата смешна емиграция може само да я съжалявам .Това е държава братя не това тука с Герб.

6

ФРАНКИСТА

преди 5 години

РАХОЙ,ИЗПРАТИЛ ДЖАНДАРИТЕ-ФРАНКИСТИ ДА ПРЕБИВАТ КАТАЛУНЦИТЕ Е ПЪТНИК ЗА ЗАТВОРА--МАФИОТ,ЛЪЖЕЦ,КРАДЕЦ--БОКО Е НЕГОВО КОПИЕ...БЛИЗНЕТА СА..-.!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Спаси Испания от разпад ,истински патриот и пример за останалите .Държавата е вечна ,а Рахой остава в историята .

4

Анонимен

преди 5 години

Рахой е политически труп.Всички са отвратени от безспирните му лъжи , че нищо не е знаел за корупцията в собственната си партия и то години на ред.Това консулидира абсолютно всички срещу него, без оглед на политически възгледи.Правосъдната система на Испания , не е като българската и най-вероятно Рахой ще последва свойте съпартийци ,които на скоро бяха осъдени , някои даже на по 50 год затвор.

3

Гурбетчия

преди 5 години

Лукав франкист и мафиот. Безчуствен към проблемите на народа си. Потопи в разруха стотици хиляди семейства. Стотиците случай на корупция в партията му по цяла Испания. Над 900 подсъдими за злоупотреби със служебно положение, присвояване на държавни пари с МИЛИАРДИ укрити в данъчни райове като Швейцария, Андора, Панама...

2

Анонимен

преди 5 години

Надявам се като падне от власт да бъде съден за геноцида над жителите над град Барселона.Още помним кадрите с озверели испанци, които пребиваха с палки бременните каталунски жени и невръстните деца.

1

Анонимен

преди 5 години

Айде сега дъртото корумпе в затвора, ама в Барселона.