13

Микеле

преди 5 години

Ние не можем да убедим нашите да почиват в БГ (има защо!!!) искаме другите да почиват у нас.

12

До Ники 10

преди 5 години

Ами нормално е да не разбираш със такъв сумер изостанал мозък. Още повече, че супер нищо не знаеш и разбираш и живееш със и във супер нафталинени представи и разбирания отпреди 30 години.

11

Анонимен

преди 5 години

Важното е ние да си почиваме в Гърция и Турция а руснаците където си поискат.Ла..йноморието е за западняците.

10

Анонимен

преди 5 години

Наште си я карат все едно че сме във Варшавския договор и СИВ заедно със СССР. Стига вече с тия руски туристи, с тия дни на България в Русия и на Русия в България. Русия се държи с България като с роб, а наште управляващи се надпреварват да целуват ботушите на поробителя си. Унижение и срам за България са такива управляващи. Тиквун отиде в Москва да се извинява на Путин че България станала член на НАТО и ЕС за което получи ритник от господаря си и се върна 2 дни по-рано, а сега мълчи като наcpaн

9

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей помогна със отравянето на Скрипал, колко пари е прибрала Тереза Мей от Ердоган за да прогони руснаците от ЕС може само да гадаем.

8

ники

преди 5 години

То хубаво, руснаците ще слушат Путин и ще дойдат да почиват тук. Как обаче ще накарате българите да отидат в тази супер изостанала страна все още ума ми не го побира?!

7

Румен

преди 5 години

Вижте им сайта на Ангелова, колко е постен и после ми ги хвалете.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Направо да ги взема всичките туристи този Ердоган. На мен не са ми притрябвали.

5

Анонимен

преди 5 години

Дано този сезон няма много чуждестранни туристи. Всеки курорт превличащ чеждестранни туристи става скъпа дестинация за българите.

4

Анонимен

преди 5 години

Ердоган краде туристи, тръби, бежанци АЕЦ-и и на туй отгоре ЕС му плаща, а той ги нарича фашистки останки според евролибералите туй се нарича бизнес и приятелство.

3

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват руски туристи.

2

Анонимен

преди 5 години

Ердоган отслаби лирата, руснака вади една пачка рубли със рублите купува 1 чувал със турски лири и се пържи 2 месеца на Анталия. *** има скъпи пари вързани за еврото руснака не ще дa купува скъпи пари и да идва у Байганистан. *** обича да казва, че е евро нещо си нищо, че държавата му на междунардната арена е едно гето от което всички бягат и дори келнер някъде е мечтана професия.

1

Анонимен

преди 5 години

Залагам на китайците