24

Богомил

преди 5 години

Най-важното е да сме добри хора! Религиите само разделят хората погледнато в исторически план. Не мога да проумея как в 21-ви век някой може да вярва в "непорочното" зачатие? Как може да се вярва, че естественото зачатие е порочно? Радващо е, че днес повечето хора са атеисти, а средностатистическия атеист е по-интелигентен от средностатистическия вярващ. Естествено е по-глупавите да не могат да си обяснят света сами и вместо да мислят им е по-лесно да вярват. Нека вярват, но да не се бъркат нам.

23

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах какво общо има нaсраната религия с толерантността. Толерантността е двустранен процес, в който трябва взаимно да се насърчат хората да живеят, или да работят заедно. Но тъй като едната страна (шибеците) ни приемат, ни предават...резултатът няма как да е положителен и създаденото напрежение трябва да избие нанякъде.

22

Анонимен

преди 5 години

""Нетолерантните" християни искат ли да избиват неверници, самовзривяват ли се в името на религията си, обезглавяват ли хора,"Не искат. Те го правят. Пскат бомби и ракети над мюсюлмански жени и деца, за последните десетилетия са взривили и откъснали крайниците на стотици хиляди мюсюлмански деца, само в Ирак 200 хил. А мюсюлманите от своя страна се фанатизират, събирят гняв и отмъщават с атентатите, но тяхното отмъщение като ухапване от комар за отрязан крак.

21

Разочарован

преди 5 години

Всеки ще умре, рано или късно, важно Е как е живял! В деня на Ботев някой да се беше сетил да гИ почетем...загиналите, че да на има нас дрраскачите сега:(Свобода или Смърт? А?Поклон пред подвига Им!

20

Анонимен

преди 5 години

"Нетолерантните" християни искат ли да избиват неверници, самовзривяват ли се в името на религията си, обезглавяват ли хора, третират ли жените като *** и взривяват ли камиони на детски площадки, защото били от друга секта? За един приятел питам.

19

нетолераст

преди 5 години

Толерантността към извратеното и пошлото е толерастия. Християните не осъждат грешниците, а натрапването на цялата възможна гнусотия под вида на дободетели на "модерния" свят.

18

1001

преди 5 години

До КГБНикога няма да забравя Добри Джуров в "Ал.Невски" със свещ в ръката,и как напрегнато и злобно гледаше наоколо!

17

1

преди 5 години

А нещо за източна Европа ?Или ние не сме хора ?

16

с решение не става

преди 5 години

До Как не!Или спазваш правилата на живота,и получаваш шанс,или не ги спазваш и задължително загиваш!

15

Да Ви...

преди 5 години

Нетолерантните приеха и развъждат милиони нетолерантни пиявици.

14

Анонимен

преди 5 години

Ние ги уважаваме а те уважават ли европейските традиции?Християнството им е неудобно защото учи,че всички хора са равни и свободни и когато дойде време всеки сам ще се изправи пред Господ Бог и ще отговаря за целият си живот и всяко свое решение.Ето това ги дразни,че ние всички сме равни пред Бог без значение професия,религиозен пост или пол.Те искат подчинение и да си продават опрощение на греховете като едно време.Папа Франциск съди европейците а защо не погледне себе си?Знае къде ще отиде.

13

Как не!

преди 5 години

Няма по-нетолерантна религия от исляма.Макар че и Давидовите синове не се отнасят по-толерантно спрямо гоите.Ние християните решихме да сме толерантни спрямо всички останали и те ни се качиха на главата!

12

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ha ha DW sa si dostatachna antireklama !

11

Петърчо

преди 5 години

Дойче Веле? Не мерси.

10

Жо

преди 5 години

КАТО ЧЕТА журналистическите напъни и коментарите под тях разбирам-Повечето хора не правят разлика между религия, вяра и вероизповедание.Повечето хора мислят, че църквата е сградата, в която ходят вярващите.Атеистите в България са 80 % от населението. Голямачаст от тях възприемат православието като историко-географска даденост на българите и нищо повече. Те не вярват в Сътворението и Възкресението.

9

Анонимен

преди 5 години

Краденето на готови Новини трябва да бъде подсъдимо , крадеш на някого вече готовата работа , според мен няма да е лошо 2-5 години Затвор

8

Анонимен

преди 5 години

Лайномета "Пю рисърч" отново на макс.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе не знан дали комунистите са гонели хората от църквите, ама цървките оцеляха, а при демократите хора не останаха, България намаля с 3 милиона, първи по смъртност в света, а пенсионерите роват в кофите за огризки от храна.

6

Анонимен

преди 5 години

единствените доказателства са в Библията, където хората съвременници на Христос описват какво им е разкрил Христос за себе си....Няма нито ред написан от съвременници на Христос за него.Всичко е скалъпено векове по-късно.

5

Анонимен

преди 5 години

Краденето на Статии от други Медии е приотитет в България , крадеш и никой не те пита