10

абсурдистан

преди 5 години

до коментиращите медари -същите измамници !яжте си вие стар захаросан мед от рапица ,яжте си го с черната пита - нещастници !миналата година купихме мед с питите от Асеновград - пресен -чудесен и още не се е захаросал в питата ! - Е,не всички са мошенници като вас !

9

Анонимен

преди 5 години

хаха, с питата са те прекарали, явно си искал да хапваш медеца с восъка както е в килийките. Трудна работа, прясна пита, пълна с мед и на топло, мисия невъзможна за транспирт птосто ей така ;)

8

гого

преди 5 години

до абсурднияда си питал какво ще ти доставят, Правилно ти казаха че щом е тъмна питата е от предната година, меда е точно рапица защото той е склонен бързо да се захаросва. Иначе си е мед като мед и е мн по добър от разни китайско украински варианти които заливат пазара ни.

7

до абсурдистан

преди 5 години

приятел, не разбрах точно кое те притеснява? Че е черна питата или че е бял медът?Питата е черна, защото не е тазгодишна със сигурност...Медът е бял, защото е от рапица, това не значи, че е лош, по това време на годината такъв мед се вади

6

абсурдистан пак

преди 5 години

ей,не ми слагай минус,че и името ти ще напиша - Знам го ! и ще те докладвам на асоцияцията на пчеларите -безкруполен мошенник !

5

абсурдистан

преди 5 години

Ама от къде истински мед ? точно днес ми доставиха Стара, Черна, Захаросана пита с Бял мед !!! -35лвА,кажете ми на кого да имам доверие ?А,кажете ми ,че българина е добър и честен !Как не го беше срам ,грях -само безкруполна наглост !

4

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До eve1пробах за сбора на да дам сандвичи от био хляб с квас, от лимец и пчелен мед вместо ягне, кебапчета и кюфтета, крафтова бира с портокалов привкус и леки нотки на канела, и дизайнерска домашна лимонада от пъпеш, годжи бери и брюкселско зеле. не ми се получи.

3

ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

преди 5 години

Някога бях прочел ,че след аварията в Чернобил,медът събиран в тридесет километровата зона ,даже и в непосредствено, до централата, след експлозията не бил радиоактивен въпреки ,че всичко било посипано с радиоактивен прах и "горещи частици".По принцип премахването на радиоактивното замърсяване може да се извършва по физичен път ,но не и по биохимичен

2

Мечо

преди 5 години

Много обичм мед, тъй като е вкусен, но да не се лъжем - в него има основно глюкоза и фруктоза, и съвсем малко витамини. Хапвайте по лъжица но знайте, че в големи количества е вреден колкото кока кола.

1

eve1

преди 5 години

Медът и другите пчелни продукти са уникална храна и лекарство.Незнам,защо се рекламират всевъзможни вредни храни а никъде не се рекламира и говори за ползата от пчелните продукти.