128

УХА

преди 5 години

БОКО ПОЛУЧИ ЕДИН ЯК РУСКИ ШУТ ПО ***---НО ТОЗИ ИНДИВИТ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ---ЧОВЕКО Е ПАРАЛИИ,В ДЖОБЧЕТО МУ НЕ ДРЪНКАТ СЕМКИ И БОНБОНКИ И КАТО БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ ТУК,ЩЕ ЗАМИНЕ ДА СИ ПАЗИ ЧУВАЛИТЕ С ПАРИЧКИ--НЕДОСТОЕН ИНДИВИТ...БАЙГАНЬОВЕЦ НА 21 ВЕК!!!!

127

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 129: Договорът за транзит на газ през Украйна изтича до края на 2019г. Може и да има нов договор, но в момвнта даже и преговори не се водят.А в Москва Бойко и делегацията му са водили само разговори. Няма нищо договорено. Дали ще има отклонение от Турски поток към България или просто ще ползваме интерконектора към Гърция (който ще се строи), това засега избщо не е ясно.

126

New York

преди 5 години

Боко разори Бългалия , по заповед от Запада . Непокорните се наказват .Какво стана с дъщерята на Ж.Желев и сина на Плевнелиев ? Нужно е пълно откъсване от сатаНато и Мюсюлманския съюз и пълно прочистване на тайните служби на УСА под формата на фондации и секти .......б СССР ....Пусть всегда будет солнце.......

125

Анонимен

преди 5 години

Транзитът през Украйна ще продължи, но Газпром казва 10-15млрд м3 само. Вчера Нафтогаз заплаши Газпром, че ще заведе арбитраж в Стокхолм за $11млрд, ако се намали транзита. Искат 110млрд м3 транзит до 2028 и повишаване цената с 35%, сега е $2.55 за 1000м3/100км.Само че със СП2 цената ще е само 1$, така че Газпром няма никакъв интерес да транзитира през Украйна, освен колкото за нас . Турция се уреди с ТП и ТАНАП. Ей затуй бяха големите борби досега, и продължават.

124

Анонимен

преди 5 години

Да една е истината Борисов е най голям от всички шутове !

123

Анонимен

преди 5 години

Поръчваш не плащаш и пак другите виновни.Егати цирка :)Българска улична икономика:)

122

Анонимен

преди 5 години

До истоната е една: пич не ти ли е неудобно да се излагаш? Дори Путин го каза че газ през Украйна ще има. А и да няма ми е през...Путин го обясни- България има договор до 2030 г и ще си получава всичко.Иначе ще се случи като Украйна- съд и запор на сметки и пак България ще ги вземе. А колкото до студа...дали има 10% от българите да се топлят на газ? А газ в България ще идва от няколко места.

121

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 122 Много правилно построено изречение. Аферим.

120

до ватата

преди 5 години

Стига сте ревали бе мужици ***.....от южен поток по Ефтин газ нямаше да получите, но газпром ви беше приготвил една сметка за 8 милиарда за плащане, е сега ще си я получите заедно с още 20 милиарда за Белене.......вие си обичайте руснаците тази любов ще Ви топли докато *** от глад!

119

КАКЪВ Е ТОЗИ

преди 5 години

СПЕЦИАЛИСТ??Русия нямало да спре газта за Украйна?А как според теб *** ще реагира когато УКРАИНЦИТЕ са тръгнали да запорират имотите на ГАЗПРОМ в държави като Швеицария?Ще ги гледа с любов и безразличие ли ??Не знам кой плаща на тези "СПЕЦИАЛИСТИ", но със сигурност знам едно - СКОРО НИЕ И УКРАИНЦИТЕ ЩЕ СЕ МЯТАМЕ КАТО РИБИ НА СУХО И ЩЕ СЕ МОЛИМ ЗА КОФА РУСКИ ГАЗ. КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ. БОРИСОВ ще изпие до дъно попарата която надроби.НИЕ ВЕЧЕ СМЕ В КРИЗА

118

Анонимен

преди 5 години

До Хти си нормален ли изобщо?

117

Х

преди 5 години

.......Путин е изразил през Президента Радев притесненията си относно забележете "влиянието на Турция се увеличава". Тази скоропостижна среща без предупреждение на нашата ханъма НЕ беше ли направена в услуга на Ердоган, за да парира исканията на Радев за САМОСТОЯТЕЛНИ ДОСТАВКИ и да заяви неговия интерес, който явно не съвпада с нашия? Какво става, мамка му....и тоя Продажник няма ли да си ходи вече, че ни Изпродаде доволно

116

Извън темата

преди 5 години

Ето такива демагози, коментиращи Белград преди малко са нетърпими... ние тук разцъфнахме с нашите тротоарни плочки приятел. И асфалта ни един... красота. Аз доста по-често ходя в Белград о теб и тези лъжливи коментари, които чета няколко пъти вече са нетърпими. Единствено могат да ти повярват хора, които не са били в Белград скоро. И без петел се разсъмва ( са теб ще го изтълкувам... и без ЕС пак се живее и то не толкова зле).

115

Х

преди 5 години

Радев отива и говори в прав текст за преки доставки и Български поток, след него отива оная Ханъма на пожар и си иска да сме ВАСАЛИ на Турция. Тоя Диарбекирски гълъб, сигурен ли е, че е от Български ген. Силно се стряска от идеята, че няма да бъдем жизнено зависими от Турция. И ръкомаха и говори възторжено и в устата му само Турски, та Турски поток. Бе що ти е тая тръба бе Бай Ефенди, като можем да имаме директна връзка? Дали не е Пристанал на Ердоган и е станал деветата му ханъма? Путин е изразил през Президента Радев притесненията си относно забележете "влиянието на Турция се увеличава". Таз

114

ИСТИНАТА Е ЕДНА

преди 5 години

След газовата война между УКРАЙНА и ГАЗПРОМ , подоването на газ ПРЕЗ УКРАЙНА Е СПРЯНО!!!ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ ГАЗ !!!!НЕЩАТА СА АПОКАЛИПТИЧНИ И ВЪПРОСА НЕ Е КАКВО СА СЕ ДОГОВОРИЛИ БОРИСОВ И ПУТИН, А КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ ПРЕЗ ЗИМАТА ПРИ ЛИПСА НА РУСКА ГАЗ!!!Ясно е, че на Путин изобщо не му е до БОРИСОВ и в момента прилага такава МЪРТВА ХВАТКА СПРЯМО УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ от която изхода е един - ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАБС И НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ!!

113

Край

преди 5 години

А се не прехласвайте толко по силата на Русия. От Брюксел не дадоха да има Южен поток. Сложете на кантар парите от там и парите от транзит който щяхме да получаваме. По изгодно е да слушаме Брюксел със всичките му глупотевини и джендърщини. Щото руските глупотевини не са по-малки но фандък не пускат. Идете в Белград да видите - една плочка тротоарна не е сменена за 20г. откак го знам. Баце му се щеше да цокнем от две крави ама то едното... мечок.

112

Анонимен

преди 5 години

Придурки, что-нибудь кроме газа вас интересует?

111

До 105

преди 5 години

Ти, който си подигравка с името на Странджата, изтичай и плати бе умнико!Къде тука ни натрапваш глуппотите си?!?Ако си събрал достатъчно от Сорос за всекидневните 24/7 глупости, които пишеш в този форум, колкото да свъришиш тази велека работа аферим.

110

Анонимен

преди 5 години

Трудно се върви по ocpaни пътеки, Странджо! Цапа, ухае, а може да се подхлъзнеш и седнеш на нещо по така!

109

Анонимен

преди 5 години

След визитата в Москва, интерпретации много истината е една, че Боко се прибра със шут в дупето.