21

Значи, за кратко

преди 5 години

Кърджиловчето беше зам.кмет, но веднага се е опитало да подмени легитимното ръководство?Правилно пишат тук, че където отиде, сее скандали и чупи рекорда по тепегьозлък. Но все пак, как се е озовал в малко, но компрометирано институтче на БАН? Оттам вечно врещят за пари, а се оказва, че намират такива, когато трябва да настанят на щатна бройка неподходящ човек, който и да иска, не би могъл да си запълни там работното време с дейности, присъщи на пиар! Затова, не вярвайте на приказките от БАН !

20

Анонимен

преди 5 години

Мълчаливото ше преизпълни петилетката за един месец, споко, но пък ше спе'сти от бюджета за косенето на тревата, такава вече няма да остане, а пък такива работи като конфликт на интереси и Т.н. На кой му дреме важното е бетона да тече

19

Анонимен

преди 5 години

Вържи попа за да е мирно селото. Сега вече Младост ще се кротне, а общината ще заработи.Тия двете получиха това, което са заслужили. Време е и Кърджилов да ги навести, вместо да пише свободни съчинения под новините.

18

Анонимен

преди 5 години

Явно лъсна коалицията ва целия столичен общински съвет срещу гражданите на София. Нинова и твойте са в коалицията.

17

Анонимен

преди 5 години

Значи и Иванчева е невинна за подкупа докато не я осъдят. Вместо при тия огромни доказателства които имали по техните думи вече да я съдят, те я отстраняват щото като уволнила Русев щяла да му повлияе да си промени показанията. Ако му е повлияла е още повече да свидителства срещу нея. Само че подкуп не се доказва с МНЕНИЯ на свидетели. Къде са """""доказателствата"""""???

16

Анонимен

преди 5 години

адвокатът-на-иванчева-доказателствата-срещу-нея-са-безкрайно-недостатъчниабсурдно е да е уволнила законно зама Русев а общинския съвет от всички партии да се обедини с бизнеса и да назначи незаконно уволнения Русев да я замества против волята и. Преди време Фандъкова каза че общината няма право да определя заместника а това трябва да прави Иванчева. Марковски казва няма доказателства и 9 месеца делото ще е на трупчета като нищо ново няма да се събере-.

15

Сандо

преди 5 години

тая е на правилното място!Абсурдно е да си в ареста за корупция и да се разпореждаш административно в общината

14

Цирк ГЕРБ

преди 5 години

Цирк ГЕРБ продължава, газейки по хората.

13

Анонимен

преди 5 години

Всеки психолог ще ви каже, че Иванчева е невинна с цялото и поведение го доказва. Русев се е свил като ... Поведението на разни Вапцаровци е също ясно на всеки психолог - хайде давайте Иванчева на детектор на лъжата и истината да излезе на яве пред чужди експерти и по телевизията. И я пускайте след това а кошаревските свидетели които са да си ходят в Кошарево.

12

Анонимен

преди 5 години

Самият прокурор по делото каза, че има право да уволнява и назначава заместници докато не бъде остранена. Съдът няколко дни ще мисли да я отстрани или не.Следователно общинския съвет незаконно назначава човек който е уволнен а не е заместник кмет за кмет. За кмет може да бъде назначен само заместник кмет. Корнелио, снеми политическото си доверие от общенските съветници от БСП в общината те се доказаха като некомпетентни патерици на герб.

11

Анонимен

преди 5 години

Започват да излизат наяве слугите на строителните фирми.

10

Анонимен

преди 5 години

От цялата община Русев е изкарал да го хвалят трима души. Цирк бил подкрепян

9

saki

преди 5 години

Прекалената привързаност и стремеж ,към държавна административна служба ,трябва обществено да се порицава и забранява. Остава усещането ,че не работиш в полза на народа си ,а просто искаш да го яхнеш, доиш и удряш с пръчка. Тази жена стана на люспи и пожълтя от яд , не че е арестувана, а от това че се опитват да я откъснат от поста и . Това е пристрастяване към властта.

8

Анонимен

преди 5 години

Ся ша потръгне строителството в Младост. Имат бая хубави градинки и междублокови пространства. Мисля а си взема един-два апартамента в зеленина.

7

Анонимен

преди 5 години

Хайде, налазиха неграмотните протежета на корумпираната кметица да се защитават. Вън от общината всички новоназначени от Иванчева.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе тая на снимката много пъпчива и грозна бе, *** ужаса.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи трима общинари са твърдо с Русев, а останалите сто и трима ще бъдат уволнени вероятно, пък и журналята нали трябваше винаги да дават различните гледни точки. Е по казуса Иванчева се тиражират само гледните точки срещу нея. Забранено и е да даде интервю пред медиите и тн. Борбата се води с всички средства позволени и не толкова срещу нея. Абе как са Сежуците, кметовете дето децата им блъскат жипрките, даяжиите с роднини главни секретари на министерства, защо и тях не ги мерите с тоя патос

4

Анонимен

преди 5 години

РУСЕВ, ЦАПАЙ СИ РЪЧИЧКИТЕ, АМА ВЛАСТТА ГЕРБАВА ЧИЕТО ПРОТЕЖЕ СИ ТИ, ЗНАЙТЕ ЧЕ КАТО ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ ВИЕ МОЖЕ И ДА СЕ СДОБИЕТЕ СЪС СЪЩИЯ СПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС НА КОЙТО СЕ РАДВА ИВАНЧЕВА. ако не ви мине номера да си сложитеИ ваш следващ главен прокурор, което ви е цел на живота

3

Анонимен

преди 5 години

Русев стоте души ако го следят 6 месеца колко подкупа ще лапне за това време? Опс тоя е от страната на строителното лоби, защо да го следят.Може ли да се сложи за временен кмет човек, който е уволнен от екипа на кметицата, а в същото време назначения от нея заместник да не е сложен. Тука Иванчева ако има непробити идвокати е редно да заведат дело срещу решението на общинския съвет пълен с български патриоти с български имена като Карлос Контера, и подкрепян от други българи Каракачанки, СИДИТА

2

ДАЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБ

преди 5 години

са на път да срутят държавата. По-подкупно управление имаше само при СДС