49

конспирацията

преди 5 години

Това в дясно е *** Путин...не го ли познахте. Сега всичко излиза наяве.

48

Дърт комунист

преди 5 години

Германия гради свой нов Райх!! Но осъществяването му минава само с подкрепата на Русия!! Кошмарът на краварите - съюз между Райха и Русия!!

47

Анонимен

преди 5 години

До Глупости Може и да са глупости може да не са, коя година е правена сниката, кой правеше опити да клонира хора и животни и изведнъж след овцата Доли нищо не се чу и видя повече.

46

Анонимен

преди 5 години

Снимката и да е фалшива това не значи, че днешните лидери не са двойници на Меркел и Мей и Хеспел. Снимката нарочно е направена така от определени кръгове за да си мислим, че конспирациите са фалшиви. Меркел няма деца кой може да я разпoзнае дали е истинската Меркел. Някой видя ли трупа на Скрипал отровен ли е бил въобще много неясноти има и с тая снимка искат да ни заблудят.

45

снимач

преди 5 години

точно тази снимка руснаците я показаха на света още преди 2 месеца - Днес.бг ИЗОСТАВАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

44

Черноморски вълк

преди 5 години

Едно време за Меркел - Мераклийката да плажува на Черно море на каквато и да е цена имаше много мераклии. Има много интересни нейни автентични голи снимки от нашето море.

43

Анонимен

преди 5 години

Това като нашия бивш министър Милен Велчев (докато е на власт ) е на една яхта с виден нарко барон Иван Тодоров -Доктор ... фактически са заедно на снимката *** не се познавали ????? Познават се ама не им харесва това да се знае от плебса.Хората ще оглупяват ощеТо е ясно че "лидерите" на Европа се поставят от господарите им с един много важен общ знаменател -ТЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗПЛОДНИ ,ТОЕСТ ДА НЯМАТ ЕМПАТИЯ/СЪЧУСТВИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО. АБСОЛЮТНИ ПСИХОПАТИ КАРИЕРИСТИ!

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Хе хеееее... и как се казва бонбона?Я се осевери малко момко...

41

Анонимен

преди 5 години

Меркелка и сега си е сладка като бонбон,най вече ми харесва как говори,хахаха

40

Божке, божке

преди 5 години

Аз пък чух от познат, който научил от баджанака на чичото на съседа му, че ЦРУ са създали машина на времето, с която са причинили погрома на комунистическия строй. Дори имало снимка на машината. По-късно се оказало, че на снимката не било машина на времето, ами прахосмукачка, и че не ставало дума за ЦРУ, ами за ЦТУ (Циркова трупа от Уайоминг)... Това няма значение, обаче! Важното е да прогледнете как ни командват пъкли илюминати и рептили! Отворете си очите, братя, не бъдете офцье!

39

Анонимен

преди 5 години

'бacи фейка... Това е по-"остро" и от украински кьорфишек, бре...Муа-ха-ха-ха-ха-хааааа...Колко гугутки има по този свят... Ха-хааааааааааааа.....

38

Анонимен

преди 5 години

"Но макар и снимката да е фалшиво доказателство за конспирация, мнозина продължават да се питат дърпа ли някой конците на световния ред? Въпрос, който остава без отговор и до днес."Отговорът се знае отдавна- фамилиите Ротшийлд и Рокфелер. На медиите не им изнася да ги посочат, защото цоцат от техните фондации.

37

vipgast

преди 5 години

меркел, ето: казано е, че красотата ще спаси света. аз вервам на това. ела, заедно с хайко маас да ме разкарваш по съдилищата ти, по еврейски подкупни... не вервам да МЕ разберете, педи. меркел загуби! меркел, щастието на обама - изнудвача.

36

СатаНАТО

преди 5 години

Само не разбрах кое и е грозното на Меркел? Вие ако имате такива дъщери трабва да рипате и да биете Г3 у тавана.

35

РУмцайс

преди 5 години

Я първо си направете справка, че не става само за една снимка, а серия от снимки от парти и след това си давайте меродавните мнения.

34

ЩАЗИ

преди 5 години

То ТЕБ де се именуваш АЗПускаха ги даже ги насърчаваха да ходят навън, ама от определени кръгове, които са същите и преди и сега. Тъй, че не раздавай присъди като последен съдник.

33

csdzv

преди 5 години

Руските мизерници не спират с идиотщините на всички "фронтове"! Каква Тереза Мей, каква Хаспел, кви 5 лева, каква милиция бе, пияни колхозници?!?! Всеки средно-интелигентен човек знае, че почти целия и живот е преминал в Източна Германия!! Айде троловете да обяснят как Мей и Хаспел са участвали в комсомолски събрания през 72-ра в Комунистическа Германия!

32

Аз

преди 5 години

Естествено, че на снимката не могат да бъдат нито Мей, нито друга "западна" персона, защото по това време Меркел е била гражданка на Германската демократична република (ГДР), а техните граждани нито ги пускаха на Запад, нито им даваха да се срещат с граждани на западни страни.

31

Анонимен

преди 5 години

Снимката може да е фалшива, но конспирация определено има, притова аристократична конспирация. Например всички американски президенти са братовчеди, а съдейки по други фотоси, Медведев е одрал кожата на последния руски цар.

30

TOP SECRET

преди 5 години

Ромът Ивайло Московски с българките имена ще го крием в ГЕРБ до края на Света.........хаха..............Ромите-бургуджии са известни у нас с подкупи в злато и пари я ДАНС или мани теа аматьори а по добре ЕВРОПОЛ да разследва как е влязал като Политик да не забравяме слузая с ЕВРОРОМА за 17 000 $ броени на Жорч Ганчев