10

7

преди 5 години

Това че земята е плоска е вярно и доказано по дискавъри гледах за 5 стари снимки който на тях е изобразена вдлъбната на вътре гигантска скала е това се оказа земята правиха тестове на тези снимки и бяха автентични така че се замислете дали земята е кръгла или парче земя

9

7

преди 5 години

Идеята е доста глупава ако повредите нещо

8

До Землянин

преди 5 години

Човече, може да имаш батювата мечта да ни пратиш в открития Космос, но това нямя как да стане. Освен, че Земята си е плоска, над нея има капак наречен небесна твърд. Над него има вода, а под Земята също има вода. Можеш да провериш тези неща в нета. Иначе си голям землянин! Виж OUR FLAT DOMED CLOSED SYSTEM EXPLAINED на адрес https://youtube/watch?time_continue=218&v=-RIBO7VB0VE и не се опитвай да бъдеш остроумен !

7

Анонимен

преди 5 години

Много интерсно. Оствяш топката във въдуха, не на пода а по-средата на стаята и биеш дузпа със задна ножица.....

6

Орел

преди 5 години

Жалкото в цялата ситуация ,че почти всички държави на планетата участват в измамата за космоса ! Като оня клоун дето беше спонсориран от РЕД БУЛ и скочи над НЮ МЕКСИКО а го изкараха ,че скачал от космоса ! Като ония продажници от АПОЛО мисиите за които има видеа необработените версии където си личи ,че никой не е стъпвал на Луната и всичко е заснето в студиа в Холивуд с подкрепата на Кубрик , Дисни и хора от службите! Ако не си неук и *** имаш интернет образовай се ползвай критичното мислене.

5

Анонимен

преди 5 години

Ей, ши счупите нещо!

4

МДА

преди 5 години

Хората на тази станция са толкова далеч като манталитет от тук коментиращите :) хората работят от различни страни заедно в космоса умеят да се забавляват и са истински специалисти (не всеки може да отиде там) а дребните душички тук коментират отново на лагери...

3

Землянин

преди 5 години

До Водозаоблено!?!?Имам си 1 мечта: всички *** (съответно гладкомозъчни) с еднопосочен билет за открития космос.

2

Водозаоблено!?!?

преди 5 години

Голяма новина! Играли футбол в МКС?! Играли, ако има заоблена вода в реалността, ама ако няма, а то си НЯМА - значи новината е поредната лъжа за земното кълбо и как едни космонавти обикалят около него. Земята не е кълбо и няма как да бъде. Тя е ПЛОСКА защото водата няма положителна ордината по оста Z в който и да е обем, а да се огъне и заобли по осите X и Y в пожителна и отрицателна посоки е възможно само и единствено със снимка и измама, повторена милиони пъти и в която много вярват!

1

Анонимен

преди 5 години

Така е . Някой играят футбол в космоса а други евроатлантически, правят гей паради в софия.