10

Анонимен

преди 5 години

към 10. По естествен начин. Създават ни грешни илюзии, че е възможно но не е. Много пари, донорска яйцеклетка и чудеса на медицината достъпни за малцина. На 30 са вече с изчерпан яйчников резерв. По естествен път може някакво супер изключение.

9

сс

преди 5 години

Абе бай Киро,тя е по-известна от някогашния си съпруг Сталоне. Какво да търси от него?!

8

До Анонимен 6

преди 5 години

Щом като сега има друг съпруг и ако бебето е било създадено по естествен начин, логично е да си го роди.Недоумявам само в случаите, когато жени в понапреднала възраст решават да изпълнят ролята на инкубатори за чужд генетичен материал и износват дете, създадено чрез инвитро оплождане на чужда яйцеклетка. Така тя хем рискува здравето и живота си, хем не се знае дали бременността ще е успешна.Но акъл не давам и не съдя. Всеки си знае защо е взел определено решение.Да й е живо и здраво!

7

Киро Х

преди 5 години

Очаквайте, като и свършат мангизите, да писне, че Сталоун я е пипнал по чонката през 1985г и да иска да го съди за сексуален тормоз за 5 милиона $! Това е то - Hollywood Rape Culture! А инак, досърбяла я е и са я начесали здраво, та чак и бебе станало! Да е живо и здраво!

6

Анонимен

преди 5 години

Vsichko s vremeto si.Na 54 bremenna i to s 5to dete si e chista proba idiotisum.Vmesto vnutzi da gleda trugnala da rajda.

5

Анонимен

преди 5 години

Когато някоя "цветна" напълни тумбак за десети път -"да и е живо и здраво",нали?Когато бяла и богата жена която може да си купи всичко забременее това е безсрамно.Не живеем ли във времена на обратен расизъм?Добре и какво?Всички в един момент стават черни и какво.Пак ще изпукат от глад и болести.Дори ще е по-масово.Природата ще се самобалансира и никакви мултикулти напъни може да я спрат.Всички знаем това.

4

тнт

преди 5 години

Браво на Бригите! Да бъде щастлива!

3

Анонимен

преди 5 години

До ТЮРКТи напи ли се вече?

2

И това се случва

преди 5 години

Понякога дори става по естествен път.Но все пак е по-добре човек да си създаде децата преди да навърши 35 г. Но, за съжаление, у нас днес най-свестните и най-отговорните хора, в повечето случаи,до 35 г. се мъчат да създадат условия за отглеждането поне на едно дете.Държавата се грижи да осигури условия за онези, които раждат докато могат, започвайки още на 13-14 г. и им е достатъчно само да имат какво да ядат. Незаконна барачка си строят за 1 ден, ако общината все още не им е дала апартамент.

1

ТЮРК

преди 5 години

ЕВРОПЕЙЦИ.....БЕЗСРАМНИЦИ