46

Jas

преди 5 години

До La France: Реформация на исляма?!? За съжаление такова понятие не съществува, не е възможно да реформираш идеология, която не е мръднала и на педя от времето на ранното средновековие! И да бе възможно, няма мюсюлманин, който да иска и още повече да е способен да измисли, да организира и осъществи нещо подобно...като се замислиш за какво му е на тоя с ибрика биде?

45

*

преди 5 години

Важното е,че имаме тоалетна хартия и банани!Другото са подробности!

44

БНБ

преди 5 години

По курса на БНБ от днес, една датска крона е равна на 0.26 лева, което следва да означава, че 1000 крони са равни на 260 лева, а 260 лева са 1600 щатски долара!!!Настигнахме ги американците, даже ги задминахме.

43

Факт!

преди 5 години

Запада отдавна е превзет а другото са глупости.Раждаемостта на запад е катастрофална а и няма как да бъде обърната запада застарява а стари хора деца не правят.Запада не може да направи нищо и ще става все по-зле а че исляма няма да се реформира е ясно пред портите на Константинопол са кл.ли ко.ят и сега Идил и други а това са стотици години.

42

Solar Power

преди 5 години

И кога най-после ще забранят религиите ? Не им ли писна на хората 2000 години да се избиват за глупости ?

41

Solar Power

преди 5 години

Никакви цености не прецаква. Трябва да може да бъдеп намерен и проследен по камери или други електрони у-ва при извършване на престъпления. Без значение дали вярваш в Буда или си Пастафиянец. Като искаш да не те виждат стоиш си у вас :) На улицата си "пъблик". Трябва да може да бъдеш разпознат. Инъче под тази бурка може да се крие всеки терорист .... мъж жена който ще да е...

40

Анонимен

преди 5 години

Айде до година и в Пазарджик, София и Хаскьой!

39

Стамат

преди 5 години

А дългите, рошави бакембарди забранява ли?

38

Анонимен

преди 5 години

Този закон противоречи на европейските ценности,които вече 20 години рекламираме.Ми кво ши правим сега?Май демокрацията се оказа същото празно нещо като фашизма и комунизма!Утопия,без връзка с реалността.Жалко за овцете които 20 години блееха за демократични ценности.Почнаха забраните,утопията свърши.

37

евроатлантик

преди 5 години

Нечувано потъпкване на евроатлантическите ценности спрямо мирната религия,веднага баба Меркел и Сорос да бъдат информирани.

36

Ау!

преди 5 години

Какво е това на снимката, бе?!?!Ако те срещне в тъмното или някъде на усамотено място, ще ти изкара акъла!Ако пък видиш такова чудо денем на оживено място, започваш да се питаш да не би някой да не е с всичкия си акъл и да се е маскирал така, въобразявайки си,че е Хелоуин.

35

Анонимен

преди 5 години

До АнгелАню! Не можеш да говориш това! Пирони може да забиеш само при социализма! Сега можеш само с лепило...

34

Анонимен

преди 5 години

Ужас!!!! Къде е вашата толерантност? Може тя има някакви пъпки на червен голям нос?

33

Анонимен

преди 5 години

В града, в който уча в Германия, една ходеше с бурка, а мъжът й с типичната радикална ислямистка визия. Една следмица след като ИД официално падна, пак ги виждам на улицата - той същият, но бурката я няма и тя ходи само със забрадка. Историята е истинска. Факт е, че преди ИД не съм виждал мюсюлмани да изглеждат така, включително мъжете, а с нея се появи една специална мода, която понякога е насаждана от радикали, понякога просто е имитирана от телевизията.

32

Анонимен

преди 5 години

расистииииии

31

Пепо

преди 5 години

Много правилно - като искаш да живееш в дадена държава, трябва да се съобразяваш с нейните закони и обичаи , никой не ги е бил с пръчката да ходят там, нали? Не трябва да се бърка свобода с други понятия! На който не му харесва, има страни, където бурките са разрешени,да отива там.

30

annybody

преди 5 години

До Анонимен 24Щом в България няма новина - създай я ти!Сензация! Един ялов *** престана да КРЕЩИ в мрежата с ГЛАВНИ букви!

29

La France

преди 5 години

Трябва да реформираме исляма и да следим изкъсо имамите.

28

анонимен

преди 5 години

До АйшеЕй, я бегом в анадола мюсли скапано, нинджи в Европа нямат работа...:(((

27

Анонимен

преди 5 години

До АйшеАма никой не ти пречи да отидеш да живееш в държава, в която бурките не са забранени.Защо ние не искаме ислям, е ясно. Не пренебрегвай факта, че разумният българин не обвинява за нищо своите днешни сънародници мюсюлмани. Но има много причини - и исторически, и свързани с днешната ни сигурност, поради които ние предпочитаме да съжителстваме с мюсюлмани, които уважават религията си така, както съвременният интелигентен човек прави това.