11

SuperDupper

преди 5 години

Уявото си е убаво. Стара риба НЕМА! Супер секси мацка.

10

Анонимен

преди 5 години

Никога не ми е харесвала. Не знам какво толкова се захласват по нея

9

vipgast

преди 5 години

символ на пpоcтотията, гнycотията и огpаниченoстта във "висшето обшество". не я съдя, но не е никаква актриса. все пак ч.р.д.. може пък децата ѝ да станат нещо по-свестно, но надали... защото системата за производство на звезди е такава... дибилнъ.

8

снимки гугъл.ком

преди 5 години

След като сте тръгнали снимки от гугъл а да сте я виждали без грим хахаха..............една обикновена германска жена , напишете в гугъл на немски Heidi Klum ohne make up и глей сиира на нонстоп

7

сс

преди 5 години

В последните години тази хубавица води конкурса за момичета,които ще ги прави бъдещи модели. Нещо като нашенските бивши миски,отдадени на каузата да произвеждат бъдещи момичета на повикване. На Хайди дотам са й възможностите,да подготвя копия на себе си.Ама да е жива и здрава, света има нужда и от такива забавления!

6

Анонимен

преди 5 години

Баба...

5

до 7

преди 5 години

Е то всички от шоубизнеса са добри жени.

4

Мхъм

преди 5 години

В Германия няма очарователни жени

3

дедо Ташунко

преди 5 години

Тази креатура е без душа и е напълно побъркана на тема медийно присъствия. Някои може да я харесват, за мен е пълен ***. Сменя мъжете като памперсите на децата си, в момента се влачат с Бил Каулиц, 17 години по-млад от нея. Бездарен певец от състава "Токио хотел". Това са американските ценности, по които се ахка и охка. Хора тежко и горко за младите, на които им промиват мозъците с щуротии. Накратко казано - местя! Довечера ще изпия една мътеница за здравето на недоразумението Хайди Клум.

2

42

преди 5 години

Човек без достойнство на бял...

1

Льольо

преди 5 години

Ммм, хубавица