51

Анонимен

преди 6 години

Германия иска диалог с Русия......

50

хохолите капут!

преди 6 години

До ПОЗНАВАЧМинистърът на отбраната на Федерална Република Германия Урсула фон дер Лейен заяви, че Съюзът на отбраната на ЕС е отворен за диалог с всички заинтересовани страни, включително Русия.

49

хохолите капут!

преди 6 години

До Крим не е рускизакъсняхте, влакът ви тръгна...................

48

Анонимен

преди 6 години

Много точно назовани истини, които болят. Браво на автора!

47

Крим не е руски

преди 6 години

"да отмъстим, като изключим газа на европейските потребители заради участието на европейски политици в украинската криза."- Европа и България подкрепяме Украйна която воюва с руските терористи и окупатори. Слава на Украйна.....не се огъва! А тези ако спрат газта интересно как ще съществуват без пари като нищо не произвеждат..ха.ха.ха

46

Критици

преди 6 години

Много смешни коментари има. Ако се сравнява Русия с ***, тогава не знам България какво е! И защо си мислете, че като народ сме повече от руския? Като гледам в какви градски условия живеем - ми се повръща. То няма един нормален тротоар, дори в самия център на столицата! Да не говорим за мръсния въздух. То всичко е като пред разпад. А някой говори за Бангладеш, че са повече като население от Русия. Ами правете бизнес с Бангладеш тогава :).

45

Анонимен

преди 6 години

Цивилизационно европа има толкова общо с русия, колкото и с всяка друга азиатска деспотия.

44

Анонимен

преди 6 години

мечката като много иска да скъса със уса, да влезе в ес!но няма да го направи - болна е от имперска мания за величие!затуй - по-далеч от мечката и да, трябва да се скъса с атлантика!

43

прекрасна статия

преди 6 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, лъжливите ФТ, Гардиън, Дойче велле, Блумберг и Вашингтон пост, ЕС, НАТО и баба Ангела, станахме русофили и заобичахме Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

42

SS

преди 6 години

До Анонимен 68Не се безпокой, радвай си се на 6 цифрената заплата докато можеш, защото рано или късно и до теб ще стигнат.

41

Анонимен

преди 6 години

До 73Ти си меко казано психично болен... ама то от русофилите нормални нямате.

40

Анонимен

преди 6 години

Аман от тая Русия. Писна ми . Всички знаем че е гола вода.

39

наглост

преди 6 години

"Ненапразно Владимир Путин предложи на Еманюел Макрон услугите на Русия за гарантиране на сигурност в Европа." Това е все едно вълкът да се предложи за овчар или сутеньор да се предложи за възпитател в девически колеж.

38

ктт

преди 6 години

До АнонименКойто се е хванал с Русия бял ден не е видял. Справка - България - Ний пък кога сме видяли бял ден ,когато и да било и от който и да било,пак добре,че е Русия та да ни освободи,да си направим държава,пък и да изкараме един исторически период без мафии,организирани престъпни групи .когато хората живееха спокойно и организирано и децата бяха учени на морал по примера на "Тимур и неговата команда"-ако ти говори нещо.Сега всичко е стремеж към повече лапаница.

37

Анонимен

преди 6 години

На Нова година беше извършено седморно убийство по поръчка на правителството. До къде се стигна с установяване на поръчителите на това убийство? Бързо се замълча по този въпрос. Беше обвинен някакъв "горски човек", който също беше убит. Някой разследва ли, кое е накарало високостоящи хора от власта, да бъдат поръчители на убийството на толкова много хора?

36

Анонимен

преди 6 години

Поздрави на Европата и Азия от сиднейАв$тралия, на 2 км от Операта, 6 цифрена годишна заплатап.с. не съм чел статията не знам за кви глупости говори и не ме брига

35

ох село

преди 6 години

На Европа много и се нрави тази борба между САЩ и Русия кой да прави бизнес е европейците Китай и те напъват за Копринения път.ЕС е най богатия икономически съюз в света,разбирай тук е парата.А който държи парата той поръчва музиката.Това е.***,кравари и дръпнати са селски бекове.Европа се възражда.

34

Istinata

преди 6 години

Malko biznes niama da ni navredi ot istok zapad dole gore ili u sredata. Celia sviat turguva nie se pravim na mnogo ucheni

33

Анонимен

преди 6 години

Който се е хванал с Русия бял ден не е видял. Справка - България.

32

Анонимен

преди 6 години

Много интелигентен русофил!Как само жонглира с мръсните думи!Я ся ми отгатнете една гатанка : Наследствено психично заболяване със седем букви - започва с р и завършва на усофил?